ee3509 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα παιδια πριν μερικες βδομαδες πηρα το logitech g500:-) και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος και τωρα ψαχνω και για κανα καλο mousepad για το ποντικι.δεν θελω αλουμινενιο σαν αυτο http://www.coolermaster.nl/shop/images/Aluminum-mouse-pad.jpgπου ειχα γιατι δεν μου αρεσε καθολου η εσθυση του και μου ειχε φαει τα πατακια του προιγουμενου ποντικιου μου,θελω να βλεπει καλα ο εσθυτηρας του ποντικιου και να ειναι καλο για gaming αλλα και για desktop χρυση,επεισης δεν ψυνομαι να δοσω 30-40€ για mousepad. αυτο εδω http://www.plaisio.gr/Furntiture/Desktop-Furnishing/Mouse-Pads/Razer-Desktop-Skin-Sphex-RZ02-00330100-R3M1.htm πως σας φενεται.θα μου αρεσε και κατι σαν αυτο http://www.slashgear.com/gallery/data_files/2/8/1/ratscar_mousepad.jpgπου ειναι και για το πληκτρολογιοευχαριστω για το χρονο σας και περιμενω τοις πρωτασεις σας Ασε τα mouse pad και πάρε κανένα λεξικό για ορθογραφία, αμα είναι μαύρο με καλή επιφάνεια κάνει και για mouse pad
k@menos95 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Το control μου φαίνεται καλό,αλλά όπως προείπα δεν έχω δοκιμάσει το άλλο για να έχω μέτρο σύγκρισης.Θα έλεγα να πας για το speed για σιγουρα ευχαριστω για την βοηθεια. μαλον θα παρω control γιατι δεν μου αρεσουν τα πολυ γρηγορα mousepads και δεν βρισκω το speed σε medium μεγεθος. οταν λες να παω για speed για σιγουρα, συγουρα απο ποια αποψη; επεισης το control σου εχει κανει γρατζουνιες στα πατακια του ποντικιου;;
Str Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 τι διαολο... τοση σημασια για τα pads? ποσος κοσμος??? εντυπωση μου κανει...
filarhos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Λευκή κόλλα Α4 η καλύτερη επιλογή!!! Σε όσα έχω δοκιμάσει δεν, άσε που βρομίζουν ενώ μια Α4 την πετάς και βάζεις άλλη.
k@menos95 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Λευκή κόλλα Α4 η καλύτερη επιλογή!!! Σε όσα έχω δοκιμάσει δεν, άσε που βρομίζουν ενώ μια Α4 την πετάς και βάζεις άλλη. σωστος:lol:
mooo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Επειδή είχες ρωτήσει αν είναι αθόρυβο στις γρήγορες κινήσεις για αυτο σου είπα το speed.Γραντζουνιές είχε ήδη το mouse γιατί δεν είχα mousepad πριν,οπότε δεν ξέρω.
k@menos95 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Επειδή είχες ρωτήσει αν είναι αθόρυβο στις γρήγορες κινήσεις για αυτο σου είπα το speed. γενικα δεν με ενοχλει να κανει λυγο θορυβο στοις γρηγορες κηνισεις αρκει να μην ειναι σαν αλλουμινενιο pad που ακουγετε σαν να τριβεις το ποντικι σε γιαλοχαρτο.εκτος απο το οτι κανει θορυβο το εσθανεσε αγριο. Γραντζουνιές είχε ήδη το mouse γιατί δεν είχα mousepad πριν,οπότε δεν ξέρω. δεν με πυραζει να αποκτισει το ποντικι λιγες γρατσουνιτσεςτο θεμα ειναι να μην μου φαει πολυ το πατακια και μετα δεν "τσουλαει" καλα
mooo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Όχι δεν είναι έτσι....πολύ ανάλυση έπεσε για ενα mousepad
k@menos95 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 πολύ ανάλυση έπεσε για ενα mousepad δικιο εχεις οκ ευχαριστω για την βοηθεια θα παρω το control και αν δεν με βολεψει Α4:-)
k@menos95 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 πηρα χθες το pad και ειναι πολυ καλο και πολυ ομορφο που να ειχε και το fragen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.