poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 και επισης το accupower δεν ειναι sinewave γιατι για να παρεις 2000va sinewave μιλαμε περι τα 800 ευρω.οποτε παλι @@ sinewave θα παρεις με αυτο το Ups.απλα ενα avr θα λειτουργησει για να κοψει τις υπερτασεις.εκει μονο κανα online θα σε σωσει που θα παιρνεις συνεχεια απο την μπαταρια.
IMAndreas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701173&u=APC-P1-GR-ESSENTIAL-SURGE-ARREST στην περιγραφή λέει πως προστατεύει από υπερτάσεις. Δεν αναφέρει τις υποτάσεις. Από την άλλη poulinos λες πως από υπέρταση δεν θα με προστατέψει. Μπορείς να μου ξεκαθαρίσεις λίγο το πεδίο? Δλδ απλά για μια παραπάνω προστασία άμα βάλω 10 τέτοια σε όλες τις πρίζες του σπιτιού προσφέρω προστασία ή είναι μόνο για περιπτώσεις του στυλ "σκάει ο κεραυνός πάνω στο σπίτι σου"?
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701173&u=APC-P1-GR-ESSENTIAL-SURGE-ARREST στην περιγραφή λέει πως προστατεύει από υπερτάσεις. Δεν αναφέρει τις υποτάσεις. Από την άλλη poulinos λες πως από υπέρταση δεν θα με προστατέψει.Μπορείς να μου ξεκαθαρίσεις λίγο το πεδίο? Δλδ απλά για μια παραπάνω προστασία άμα βάλω 10 τέτοια σε όλες τις πρίζες του σπιτιού προσφέρω προστασία ή είναι μόνο για περιπτώσεις του στυλ "σκάει ο κεραυνός πάνω στο σπίτι σου"? μισω που αναφερεσαι ακριβως γιατι χαθηκα.το Ups οταν εχει Avr και battery προφυλασει και απο υπερτασεις και απο υποτασεις.τα surge arrest Που δεν εχουν battery και ουτε avr εννοειται κοβουν τις υπερτασεις.στην υποταση μονο το ups Μπορει να βοηθησει με 2 τροπους.ο ενας ειναι αν σου δωσει εξολοκληρου απο την μπαταρια και ο αλλος σαν να λεμε boostarei λιγο το ρευμα.προσφερεις προστασια απλα γλυτωνεις τα spikes na to πω αλλιως.ειπα οτι δεν θα προστατεψει απο υπερταση ΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΓΕΙΩΝΕΤΑΙ.το apc εχει πανω led για το αν το σπιτι εχει γειωση και στο γραφει και καπου οτι αμα δνε εχει τοτε ειναι σαν να μην το εχεις.
nickelodeon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Η γείωση παίζει σε όλα τα μοντέρνα σπίτια, μόνο σε πολύ παλιές πολυκατοικίες μπορεί να έχεις πρόβλημα. Ουσιαστικά εάν κάποιος δεν έχει κώλυμα μην χάσει την εργασία που κάνει εκείνη την στιγμή ένα πολίμπριζο ασφαλείας είναι ΟΚ, εάν κάνει δουλειά σημαντική και θέλει να διασφαλίσει τον κόπο του πρέπει να προσθέσει ένα καλό UPS τις τάξης των 200 να υποθέσω.
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 απλα και το πολυπριζο ειναι μια απλη λυση δεν ειναι κατι το xtreme.δεν εχει τα συστηματα που εχει το Ups.απλα μια απλη λυση απο το τιποτα ειναι.ναι τα νεα σπιτια ειναι οκ απλα υπαρχουν απειρα παλια σπιτια βλεπε απο κεντρο αθηνας,καλλιθεα ,ζωγραφου,περιστερι κτλ
Roger Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Η γείωση παίζει σε όλα τα μοντέρνα σπίτια, μόνο σε πολύ παλιές πολυκατοικίες μπορεί να έχεις πρόβλημα. Ουσιαστικά εάν κάποιος δεν έχει κώλυμα μην χάσει την εργασία που κάνει εκείνη την στιγμή ένα πολίμπριζο ασφαλείας είναι ΟΚ, εάν κάνει δουλειά σημαντική και θέλει να διασφαλίσει τον κόπο του πρέπει να προσθέσει ένα καλό UPS τις τάξης των 200 να υποθέσω. Συμφωνω απολυτα. Μια καινουργια μοδα για να χαλαμε λεφτα και να λεμε οτι το συστημα μας ειναι σουπερ. Δουλευω πανω σε ups και δεν εχω ups Eιπαμε,ειναι μεγαλο ζορι να εισαι στο warcraft και να σκοτωνεις και να πεσει το ρευμα.
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνω απολυτα.Μια καινουργια μοδα για να χαλαμε λεφτα και να λεμε οτι το συστημα μας ειναι σουπερ. Δουλευω πανω σε ups και δεν εχω ups Eιπαμε,ειναι μεγαλο ζορι να εισαι στο warcraft και να σκοτωνεις και να πεσει το ρευμα. αυτοπου ελεγα πιο πανω.ολοι βλεπουν το Ups σαν μπαταρια και οχι σαν σταθεροποιητη ρευματος.
AccountSaver Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα απο όλα όσα έγραψαν τα μέλη που σου απάντησαν. Θα σου πω το εξής έχω ένα UPS το οποίο κλείνει τον 8 - 9 χρόνο του ,και με έχει κρατήσει σταθερά σε πολλά πράγματα,αυξομιώσεις τάσης κτλ κτλ κτλ. Θα σου προτείνω την εταιρεία MGE ... ή αλλίως σειρά EATON. Είναι πολύ μπρόστα σε πολλά. Ιδού κάποια καινούργια μοντέλα που σου συνιστώ χωρίς 2η σκέψη >http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701900&u=EATON-ELLIPSE-ASR-600VA-USBS είναι το 600 άρη καλό Μετά κάτι ποιο δυνατό είναι αυτό >http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701062&u=EATON-ELLIPSE-MAX-LINE-INTERACTIVE-USBS-850VA Πολύ δύναμη είναι 850 VA. Υ.Γ: και ορίστε το δικό μου να του ρίξεις ένα βλέφαρο το οποίο κρατάει τον υπολογιστή μου,οθόνη περιφερειακά τουλάχιστον 20 λεπτά ,γιατί με τhn ΑSUS μπορώ και κάνω οικονομία στο ρεύμα αυτά είχα να σου πω ...
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 οι Mge εχει καλα ups και αυτη αλλα οχι τα Nova αλλα τα ellipse premium καπως ετσι τα ελεγαν παλια.τωρα πλεον που ειδα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701900&u=EATON-ELLIPSE-ASR-600VA-USBS απλα ειναι ενα stand by ουτε καν line interactive with avr.
IMAndreas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 poulinos εννοώ πως ψάχνω κάτι να βάλω πίσω από το πολύμπριζο σαν αυτό που έδωσα σε λινκ για να είμαι λίγο παραπάνω προστατευμένος από το κανονικό. Το σπίτι έχει γείωση. Δεν λέω πως θα έχω την ίδια προστασία με ένα καλό ups προς θεού, απλά θέλω μία λίγο παραπάνω προστασία. Και ρωτάω σε τι καλύπτει παραπάνω το ups από αυτό που θέλω να πάρω, διότι στην περιγραφή του λέει και σταθεροποιητής και υπο και υπερ ταση. Αυτό
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 ena ups ειναι σιγουρα καλυτερο απο εναν σταθεροποιητη.απο την αλλη αν παρεις Ups που δεν εχει avr και ειναι απλα stand by τοτε οσο ξερω και εγω αυτο σημαινει οτι απλα αμα το ρευμα ξεπερασει καποια standard απλα σου δινει απο την μπαταρια αλλα δεν μπορει να κανει trim το ρευμα.πχ σε καποια ups αν η κανονικη ταση ειναι 220 volt και εσυ παρεις 230 το αφηνει να περασει κανονικα.αν παρεις ομως 240 σου δινει απο την μπαταρια κοβοντας το ρευμα.δεν μπορει να σου κανει trim τα 240 σε 220.ξερω οτι αυτα το κανουν οσα εχουν avr(automatic voltage regulator).πχ στο Ups Που εχω που ειναι line interactive me avr μου λεει οτι πχ μεχρι 252 volt εγω στο κανω trim και αν η ταση σου πεσει πχ στα 220 παλι στο ανεβαζω.αλλα αν η ταση παει 270 τοτε μου δινει κατευθειαν απο την μπαταρια πιθανον γιατι δεν μπορει να το κοψει τοσο πολυ στα 220.βεβεα με αφηνει να παιξω πανω κατω με τις τιμες.οποτε πριν παρεις κατι φροντισε να διαβασεις στο official site τι στο καλο ειναι αυτο που δινει.και βεβεα αυτο ισχυει και για την apc.σε 2 λεπτα θα παραθεσω και παραδειγμα.
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ups line interactive me avr Boost Automatic Voltage Regulation (AVR) Preserves battery life and maximizes runtime by correcting low voltages without discharging the battery Boost and Trim Automatic Voltage Regulation (AVR) Gives higher application availability by correcting low and high voltage conditions without using the battery. μοντελο http://www.apcc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR1200LCDI&tab=features και βεβαια Stepped approximation to a sinewave μοντελο χωρις avr Stepped approximation to a sinewave http://www.apcc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BE550G%2DGR δεν εχει avr καθολου και τα specs του ειναι εδω.καμια αναφορα περα οτι απλα δινει απο την μπαταρια http://www.apcc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BE550G-GR&tab=features και βεβαια το κορυφαιο μοντελο Line interactive Waveform Type Sine wave ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ AVR Boost and Trim Automatic Voltage Regulation (AVR) Gives higher application availability by correcting low and high voltage conditions without using the battery. EPISHS Adjustable voltage-transfer points Maximizes useful battery life by widening the input voltage window or tightening the output voltage regulation. kai βεβαια σε ολα τα μοντελα Resettable circuit breakers Enables a quick recovery from overload events. αντιθετα με Ups τον 5 ευρω που για λογους οικομομιας εχουν την κλασσικη ασφαλεια την γυαλινη με το συρματακι http://www.apcc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SUA1000I&tab=features
IMAndreas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ που δεν θέλω να πάρω ups αλλά μόνο ένα τέτοιο θα με προστατέψει ποτέ από κάτι η καλύτερα να μην το πάρω?
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 απο το τιποτα ναι κατι ειναι και αυτο.εγω εχω παρει το performance και εχω βαλει πανω σε αυτο το Ups.και το performance ειναι και σαν πολυπριζο μαζι.
nickelodeon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ που δεν θέλω να πάρω ups αλλά μόνο ένα τέτοιο θα με προστατέψει ποτέ από κάτι η καλύτερα να μην το πάρω? Αυτό το μαραφέτι λογικά αν η πρίζα σου δώσει παραπάνω από 230volt κόβει το ρεύμα και ο υπολογιστής σου σβήνει, χάνεις ότι δεν έχεις σώσει από word, exell, πασιέντζα, ναρκαλιευτής ή ότι άλλη εργασία κάνεις, αλλά το μηχάνημα σου δεν καίγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.