Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Εχει ενα φιλος ενα παμπαλαιο φορητο που ειχε win 98. Ξεκιναει βγαζει το λογοτυπο της compaq αλλα μετα δεν βρισκει λειτουργικο....Πως μπορω να μπουταρω με cd ?? Δεν τα καταφερα... Ευχαριστω.
lynch Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μπες στο Bios(συνήθως με το πλήκτρο Delete ή με κάποιο πλήκτρο F) και sto Βοοt Priority(ή κάτι παραπλήσιο) βάλε το cd ως πρώτη συσκευή εκκίνησης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω.Δοκιμαζω del και ολα τα F αλλα τιποτα.
lynch Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω.Δοκιμαζω del και ολα τα F αλλα τιποτα. Ίσως σε βοηθήσουν αυτά (1+2). Προσωπικά σε ένα παλιό compaq έμπαινα με F10. Δοκίμασε και το Εsc ή συνδυασμούς πλήκτρων...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ίσως σε βοηθήσουν αυτά (1+2). Προσωπικά σε ένα παλιό compaq έμπαινα με F10. Δοκίμασε και το Εsc ή συνδυασμούς πλήκτρων... Ουτε αυτο επιασε....Ευχαριστω παντως.
carib Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 To 1750 θέλει ειδική δισκέτα για να μπεις στο setup του. Μπες στην compaq κατέβασέ την από εκεί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 To 1750 θέλει ειδική δισκέτα για να μπεις στο setup του. Μπες στην compaq κατέβασέ την από εκεί. Ευχαριστω φιlε μου.Οσο κι αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω κατι στην HP...Aν μπορεις δωσε link.
carib Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Την είχα μέχρι πριν μερικές μέρες όμως δυστυχώς την διέγραψα. Δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να βρεθεί. Ψάξε σε κανένα forum. Σίγουρα χρειάζεται δισκέτα για να μπει στο setup αν έχει αλλαχτεί ο δίσκος. Αρχικά το setup ήταν εγγατεστημένο σε ειδικό partition στο σκληρό δίσκο. Το ξέρω καλά το μοντέλο γιατί πριν 5-6 χρόνια περίπου αναβάθμισα περισσότερα από 100 Armada 1750 από PII σε PIII. Αν το δικό σου φοράει PIII τότε σχεδόν σίγουρα πέρασε από τα χέρια μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Την είχα μέχρι πριν μερικές μέρες όμως δυστυχώς την διέγραψα. Δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να βρεθεί. Ψάξε σε κανένα forum. Σίγουρα χρειάζεται δισκέτα για να μπει στο setup αν έχει αλλαχτεί ο δίσκος. Αρχικά το setup ήταν εγγατεστημένο σε ειδικό partition στο σκληρό δίσκο. Το ξέρω καλά το μοντέλο γιατί πριν 5-6 χρόνια περίπου αναβάθμισα περισσότερα από 100 Armada 1750 από PII σε PIII. Αν το δικό σου φοράει PIII τότε σχεδόν σίγουρα πέρασε από τα χέρια μου. Ειναι της γυναικας ενος συναδελφου και δεν νομιζω να εχει πειραχτει...Ηταν χρονια στο ραφι... Ευχαριστω παντως.
gerontas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω φιlε μου.Οσο κι αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω κατι στην HP...Aν μπορεις δωσε link.Γιάννη καλησπέρα. Για ρίξε μια ματιά εδώ. ΥΓ1: Τα Armada 1700/1750 μπαίνουν πράγματι στο setup με F10, όπως είπε κάποιος φίλος παραπάνω. ΥΓ2: Από τη λίστα που έχει στο λίνκ που έδωσα, άν έχει φθαρεί το χάρτινο πινακιδάκι, βρίσκεις το laptop αρκεί να θυμάσαι χαρακτηριστικά. Π.χ. 6366/6400 σημαινει συχνότητα επεξεργαστή 366 ή 400, Τ/Τ14 σημαίνει οθόνη 12 ή 14, 6000/6400/10.0 είναι η χωρητικότητα του δίσκου, Μ ή 0 σημαίνει modem ή όχι, κάπου τα έχω κρατημένα, άν χρειαστεί τα λέμε. ΥΓ3: Το μοναδικό μειονέκτημα που είχαν αυτά τα απίστευτα στην εποχή τους μηχανάκια, (το 1700 μου δουλεύει ακόμα σαν μηχάνημα ας πούμε "ειδικού σκοπού") ήταν ότι ο δίσκος τους βρισκόταν κυριολεκτικά στον αέρα και στηριζόταν μόνο στον connector, έτσι που σε κάποιο άγριο ταρακούνημα έφευγε από τη θέση του. Δεν κάνετε μια δοκιμή; Το καπάκι ανοίγει με μιά βίδα στη βάση, περίπου κάτω από το touchpad.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Γιάννη καλησπέρα. Για ρίξε μια ματιά εδώ. ΥΓ1: Τα Armada 1700/1750 μπαίνουν πράγματι στο setup με F10, όπως είπε κάποιος φίλος παραπάνω. ΥΓ2: Από τη λίστα που έχει στο λίνκ που έδωσα, άν έχει φθαρεί το χάρτινο πινακιδάκι, βρίσκεις το laptop αρκεί να θυμάσαι χαρακτηριστικά. Π.χ. 6366/6400 σημαινει συχνότητα επεξεργαστή 366 ή 400, Τ/Τ14 σημαίνει οθόνη 12 ή 14, 6000/6400/10.0 είναι η χωρητικότητα του δίσκου, Μ ή 0 σημαίνει modem ή όχι, κάπου τα έχω κρατημένα, άν χρειαστεί τα λέμε. ΥΓ3: Το μοναδικό μειονέκτημα που είχαν αυτά τα απίστευτα στην εποχή τους μηχανάκια, (το 1700 μου δουλεύει ακόμα σαν μηχάνημα ας πούμε "ειδικού σκοπού") ήταν ότι ο δίσκος τους βρισκόταν κυριολεκτικά στον αέρα και στηριζόταν μόνο στον connector, έτσι που σε κάποιο άγριο ταρακούνημα έφευγε από τη θέση του. Δεν κάνετε μια δοκιμή; Το καπάκι ανοίγει με μιά βίδα στη βάση, περίπου κάτω από το touchpad. Ευχαριστω φιλε μου. Ειναι το Compaq Armada 1750nb 6366/T/6400/D/0/2 αλλα οταν παταω F10 στην εκκινηση μου λεει 162-System Options Not Set
gerontas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ... οταν παταω F10 στην εκκινηση μου λεει 162-System Options Not SetΤα Armada 17χχ (και τα Thinkpad της εποχής) έβγαζαν κάτι τέτοια τρομοκρατικά μηνύματα, όταν έβλεπαν κάτι περίεργο στο setup κατά την εκκίνηση. Μπορεί π.χ. να τάχει παίξει η μνήμη και να μην την αναγνωρίζει, μπορεί όμως απλά να έχει μηδενιστεί η ημερομηνία/ώρα. Τα manuals είναι (ελπίζω) στο πατάρι, αλλά: Δοκίμασε στο error message να πατήσεις F1. Κλείσε το μηχάνημα και άνοιξέ το κρατώντας το F10 πατημένο. Αν στην μια ή την άλλη περίπτωση βγεί σε μια οθόνη diagnostics ή κάπως έτσι, διάλεξε Load BIOS default και φτιάξε ημερομηνία και ώρα. Αν μπει στα Win, το μόνο που θέλει είναι αλλαγή της CMOS battery. Αν όχι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Τα Armada 17χχ (και τα Thinkpad της εποχής) έβγαζαν κάτι τέτοια τρομοκρατικά μηνύματα, όταν έβλεπαν κάτι περίεργο στο setup κατά την εκκίνηση. Μπορεί π.χ. να τάχει παίξει η μνήμη και να μην την αναγνωρίζει, μπορεί όμως απλά να έχει μηδενιστεί η ημερομηνία/ώρα. Τα manuals είναι (ελπίζω) στο πατάρι, αλλά: Δοκίμασε στο error message να πατήσεις F1. Κλείσε το μηχάνημα και άνοιξέ το κρατώντας το F10 πατημένο. Αν στην μια ή την άλλη περίπτωση βγεί σε μια οθόνη diagnostics ή κάπως έτσι, διάλεξε Load BIOS default και φτιάξε ημερομηνία και ώρα. Αν μπει στα Win, το μόνο που θέλει είναι αλλαγή της CMOS battery. Αν όχι... Ευχαριστω.Το απογευμα θα δοκιμασω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 [quote name=gerontas;3140558 Αν μπει στα Win' date=' το μόνο που θέλει είναι αλλαγή της CMOS battery. Αν όχι... Δυστυχως ΟΧΙ geronta !!!!:cry:
gerontas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Τί θα πει όχι, στο χέρι του είναι; Ας τα πάρουμε με τη σειρά: Ετρεξες το setup με δισκέτα που έφτιαξες από το rompaq ή είναι ακόμη με το μαμίσιο; Μπαίνει στα diagnostics ή δεν ξεκολλάει με τίποτε από το error 162;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.