Προς το περιεχόμενο

Επιλογή τηλεόρασης

cmad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα βοήθεια να επιλέξω tv. Η απόσταση θέασης είναι περίπου 2.5m. Θα βλέπω κυρίως κανάλια , ταινίες, λιγότερο παιχνίδια. Έχω καταλήξει σε 3 lg 42sl8000,samsung 40leb750,panasonic u10(plasma). Αυτές ακούγεται ότι είναι πολύ Καλές. Εσείς τι μου προτείνετε; Ευχαριστω.

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα βοήθεια να επιλέξω tv. Η απόσταση θέασης είναι περίπου 2.5m. Θα βλέπω κυρίως κανάλια , ταινίες, λιγότερο παιχνίδια. Έχω καταλήξει σε 3 lg 42sl8000,samsung 40leb750,panasonic u10(plasma). Αυτές ακούγεται ότι είναι πολύ Καλές. Εσείς τι μου προτείνετε; Ευχαριστω.

Η σειρά κατάταξης έχει ως εξής

1. Samsung LE B750 Η Κορυφαία LCD με φωτισμό CCFL(και 200Hz παρακαλώ) σήμερα στην αγορά- Την συνιστώ ανεπιφύλακτα

2. LG SL8000 Πάρα πολύ καλή Εκπληκτικό ντιζάιν

3. Panasonic U10 Καλή, αλλά...plasma! Δεν τις συνιστώ για τις δουλειές που τις θέλεις-κανάλια, ταινίες, λίγα παιχνίδια. Επιπλέον καίνε πολύ ρεύμα!

Και μια τελευταία συμβουλή- μακριά από Sony...;)

Δημοσ.

Οπότε να πάω για τη samsung 750. Ξερετε αν παίζει κανονικά από USB ταινίες σε όλα τα format όπως η lg. Ευχαριστώ είστε θεοί.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

3. Panasonic U10 Καλή, αλλά...plasma! Δεν τις συνιστώ για τις δουλειές που τις θέλεις-κανάλια, ταινίες, λίγα παιχνίδια. Επιπλέον καίνε πολύ ρεύμα!

Διαφωνώ κάθετα.Οι plasma είναι ότι καλύτερο για την χρήση που θέλει ο φίλος.Πολύ καλύτερη κίνηση και πραγματικά χρώματα σε σχέση με αντίστοιχες lcd.Ειδικά σε τηλεοπτικό σήμα η συγκεκριμένη u10 είναι ότι καλύτερο έχω δει.Όσον αφορά την κατανάλωση ρεύματος να είσαι σίγουρος ότι οι νέες τηλεοράσεις δεν καίνε πολύ περισσότερο από τις lcd.

Παρόλα αυτά συμφωνώ ότι η από αυτές τις 3 η b750 είναι η καλύτερη.Απλά να επισημάνω ότι για τις 40" της b750 θα δώσεις γύρω στα 1200€ ενώ για την u10 στις 42" 550€(είναι σε προσφορά αυτές τις μέρες).

Δημοσ.

Νομιζω η panasonic U10 ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις με παρα πολυ καλη τιμη...Κανε τον κοπο και δες την απο κοντα...Θα εντυπωσιαστεις πιστεψε με...Νομιζω εχει τον καλυτερο λογο αποδοσης/τιμης...

Δημοσ.

Κορυφη αυτη τη στιγμη ειναι η samsung.

To μακρια απο sony δεν καταλαβα, ειναι αμεσως μετα τη samsung.

Οπως και να χει θα πρεπει να τις δεις απο κοντα και αν θες για αναπαραγωγη blu ray θα πρεπει να το ψαξεις καλυτερα το θεμα. Δες στο forum του avclub.

---------- Προσθήκη στις 00:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:52 ----------

Παιδιά μια ερώτηση κι από μένα.Σε ποιό κατάστημα την έχει σε προσφορά 550€ την συγκεκριμένη τηλεόραση?Ευχαριστώ

http://www.skroutz.gr/s/91932/Panasonic-TX-P42U10E.html

Δημοσ.
Παιδιά μια ερώτηση κι από μένα.Σε ποιό κατάστημα την έχει σε προσφορά 550€ την συγκεκριμένη τηλεόραση?Ευχαριστώ

Στο πλαίσιο την είχε 550 σίγουρα(ας γράφει στο site 650 αν πήγαινες σε κατάστημα σου την έδιναν 550), επίσης είχα ακούσει ότι την είχαν βγάλει και άλλα μαγαζιά στα 550 όπως το mediamarkt και νομίζω και ο κωτσόβολος(με επιφύλαξη).

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αλλά δε χάνεις τίποτα να περάσεις και να ρωτήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...