Προς το περιεχόμενο

Το New Super Mario Bros Wii σπάει κάθε ρεκόρ!!!

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο νέος τίτλος Mario Σπάει το φράγμα των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων και μαζί σπάει και ένα σημαντικό ρεκόρ που κρατούσε μέχρι σήμερα το Grand Theft Auto San Andreas. Ποιο ρεκόρ είναι αυτό; Εϊναι το ρεκόρ των πιο γρήγορων πωλήσεων σε exclusive Παιχνίδι.

Μέχρι σήμερα το παιχνίδι έχει φτάσει τα 4.5 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, 2.9 στην Ιαπωνία και 2.9 στον υπόλοιπο κόσμο και συνεχίζει ακάθεκτο!!!!

Η δήλωση του προέδρου της Nintendo πως το παιχνίδι θα ξεπεράσει σε πωλήσεις το Call of Duty Modern Warfare 2 ή στο XBOX360 ή στο PS3 γίνεται πραγματικότητα αφού ήδη έχει ξεπεράσει κατα πολύ την έκδοση του PS3 και επειδή ξέρουμε πως τα παιχνίδια στο Wii πουλάνε σε βάθος χρόνου και δε σταματούν στο 4μηνο, γνώμη δική μου είναι πως θα ξεπεράσει και την έκδοση του XBOX360 αφού οτι ηταν να πουλήσει πούλησε.

Source.png Πηγή: ninty.gr

Επεξ/σία από FarCry
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

καλά η Nintendo έχει βρει την κότα με τα χρυσά αυγά και της δίνει και καταλαβαίνει...

btw o gherudos ντρέπεται για αυτή την είδηση... :P

Καλα κανει και σπαει ρεκορ!!! Ειμαι σιγουρος πως ολοι μας εχουμε παιξει κλασσικο μαριο στυλ πλατφορμα κτλ ? Ε φανταστειτε να πως ειναι να παιζεις διπλο,τριπλο και τετραπλο ταυτοχρονα......

Πριν καμια εβδομαδα το τερματισα με παρεα, και μας πηρε 4-5 μερες συνεχομενο λιωσιμο!!

Βεβαια κατ'εμου αμα παιζουν πανω απο 2 ατομα κατανταει τραγικο,κουτουλαει και σπρωχνουν συνεχεια ο ενας στον αλλον,ψοφας για πλακα, και συνηθως δεν καταφερνεις να τερματισεις την πιστα:lol:

Απιστευτο και ατελειωτο γελιο!!!

• 1 μήνα μετά...

Χαχαχα... Πόσταρέ το στο PS3 vs XBOX360 thread και πες τους να σου αναλύσουν περί tearing, anti-aliasing κτλ... Αν και ποτέ δεν είχα κονσόλα της Nintendo και ούτε έχω παίξει Mario (μου την σπάει απίστευτα), εντούτοις μπράβο στη Nintendo! Άσε τους άλλους να κουρεύονται με blueray, live bans, έξτρα ψύκτρες, RROD, YLOD και να μπαίνουν μέσα για κάθε κονσόλα που πουλάνε και εσύ με hardware 5ετίας και σπάσιμο στο φουλ, απλά να τους ξεπερνάς όλους....

Χαχαχα... Πόσταρέ το στο PS3 vs XBOX360 thread και πες τους να σου αναλύσουν περί tearing, anti-aliasing κτλ... Αν και ποτέ δεν είχα κονσόλα της Nintendo και ούτε έχω παίξει Mario (μου την σπάει απίστευτα), εντούτοις μπράβο στη Nintendo! Άσε τους άλλους να κουρεύονται με blueray, live bans, έξτρα ψύκτρες, RROD, YLOD και να μπαίνουν μέσα για κάθε κονσόλα που πουλάνε και εσύ με hardware 5ετίας και σπάσιμο στο φουλ, απλά να τους ξεπερνάς όλους....

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο product owner που έκατσε και σχεδίασε αυτό το πρωτοποριακό τρόπο παιχνιδιού πήρε μεγάλο ρίσκο και κέρδισε, αφού το gameplay του Wii είναι απλά ότι καλύτερο μετά το pc.....

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο product owner που έκατσε και σχεδίασε αυτό το πρωτοποριακό τρόπο παιχνιδιού πήρε μεγάλο ρίσκο και κέρδισε, αφού το gameplay του Wii είναι απλά ότι καλύτερο μετά το pc.....

Δεν ξέρω αν φάνηκε κάτι τέτοιο από αυτό που έγραψα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποβιβάζω την Nintendo. Λέω βέβαια ότι δεν είναι του γούστου μου, αλλά δεν μπορώ παρά να της βγάλω το καπέλο για όλες αυτές τις κινήσεις-αποφάσεις που ανέφερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...