pigos23 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παιδια Θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου κ ειμαι ετοιμος να κοπανησω το δισκο που πηρα (1tb samsung) Αναβαθμισα το ολο home theater μου κ θελω να δω μια ταινια βαζοντας τον σκληρο στο media box μου Γιατι στο $#%# δεν μου μεταφερει την ταινια απο το pc στο σκληρο??Αφου ειναι σε ΝΤFS παιζει ρολο το αllocation unit size (τι μεγεθος να βαλω)??Aντε γαμω το κερατο μου εχω φαει μια μερα για να δω μια ταινια (Ποση ωρα θα κανει για το format σε 1tb?? )
DJ_WOODY Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παιδιαΘα ηθελα την βοηθεια σας γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου κ ειμαι ετοιμος να κοπανησω το δισκο που πηρα (1tb samsung) Αναβαθμισα το ολο home theater μου κ θελω να δω μια ταινια βαζοντας τον σκληρο στο media box μου Γιατι στο $#%# δεν μου μεταφερει την ταινια απο το pc στο σκληρο??Αφου ειναι σε ΝΤFS παιζει ρολο το αllocation unit size (τι μεγεθος να βαλω)??Aντε γαμω το κερατο μου εχω φαει μια μερα για να δω μια ταινια (Ποση ωρα θα κανει για το format σε 1tb?? ) καταρχας ηρεμησε,πιο ευκολα βγαζεις λυση ηρεμος παρα να τα χεις παρει στην κρανα. το λοιπο,επειδη θελω να σε βοηθησω,τι ακριβως συνεβει και δεν μπορεις να μεταφερεις ταινια στο σκληρο; σκεψου τα βηματα που εκανες ενα προς ενα και αν δεν σου ειναι δυσκολο εν ταχει γραψε μου τα.
antonl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία. Τι σκληρός είναι; Εσωτερικός στο pc, σε κάποια άλλη συσκευή, εξωτερικός; Τι μήνυμα λάθους βγάζει; Το allocation unit size δεν παίζει ρόλο, default 4kB. Quick format σε κανα λεπτό φαντάζομαι. Full format σε κάτι ώρες λογικά.
pigos23 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Παλευω ολη την μερα ρε γμτ... Ο δισκος ειναι εξωτερικος της samsung(story 1ΤΒ) Παω να μεταφερω την ταινια απο το pc στο δισκο κ δεν με αφηνει γιατι ο destination δισκος λεει δεν δεχεται μεγαλυτερα απο 4giga αρχεια....
antonl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Πρώτη φορά τ ακούω αυτό σε NTFS :/ Έχω τον Story 1.5TB και κανένα πρόβλημα. Δηλαδή το μήνυμα λέει "δε μπορεί ν αποθηκευτεί το αρχείο επειδή είναι >4GB"; Από περιέργεια, πώς τον έκανες convert σε NTFS;
niksakl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 είσαι 100% σίγουρος πως είναι ntfs? τα windows by default δε σ επιτρεπουν να φορμάρεις usb δίσκο σε ntfs, θέλει tweek. σιγουρέψου γι αυτο...
antonl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 είσαι 100% σίγουρος πως είναι ntfs? τα windows by default δε σ επιτρεπουν να φορμάρεις usb δίσκο σε ntfs, θέλει tweek. [...] Νομίζω αυτό ίσχυε για τα XP. Vista και 7 δεν έχουν τέτοιο περιορισμό.
niksakl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 είναι θέμα user management / file access rights, οπότε βεβαιώσου πριν ψάχνεις οτδήποτε άλλο. δημιουργούνται προβλήματα σε περίπτωση που πχ ένα usb ntfs στικ συνδέεται σε άλλο windows pc, τότε το 2ο pc δεν έχει write access στο στικ. Τέσπα, βεβαιωσου!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 είσαι 100% σίγουρος πως είναι ntfs? τα windows by default δε σ επιτρεπουν να φορμάρεις usb δίσκο σε ntfs, θέλει tweek. σιγουρέψου γι αυτο... Τι tweek θέλουν;Έχω χρησιμοποιήσει γύρω στα 6 διαφορετικά κουτιά, και ποτέ δεν έκανα Τoυίκ ή σκουίκ.
konandrio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Κανε γρηγορη διαμορφωση και κοιτα να εχεις επιλεξει nfts.
mpentenis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 οντως, δεν θελουν κανενα tweak, και οι WD Passport οταν ερχονται fat ειναι αλλα μια χαρα τους κανεις NTFS απο τα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.