Προς το περιεχόμενο

asus ul30a

jas13gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλα ειναι απλα να λες στον αλλο γιατι εχεις διαφορετικη γνωμη αλλα αν θες τεκμηριωνεις επειδη ειμαστε σε φορουμ για διαβαζουν και καποιοι που δεν καταλαβαινουν και θα πιστεψουν οτι ειναι ο σουπερ επεξεργαστης.χαρακτηριστικα στο 3MARK06 εχει 557βαθμους εκει που ο ATOM Ν280 εχει 502 και ο επεξεργαστης SU7300 που λεμε εχει 1160 και ενας Τ6500 1900βαθμους για να καταλαβουν και αλλοι.δεν λεω οτι δεν θα παιξει απλα ειπα λογο του επεξεργαστη μπορει να εχει κολληματα λογο επεξεργαστικης ισχυς.μια χαρα ειναι ο συγκεκριμενος celeron απο θερμοκρασιες απο αναμονη συμφωνω.δηλαδη αν εχω με τα λεγομενα σου εναν μονοπυρινο pentium 4 στα 1,7 βλεπω ανετα ταινια 1080p?για 720p ναι τα παιζει αλλα επιτρεψε μου να εχω αλλη γνωμη για 1080p

λεω στο ποστ για dxva (direct X video acceleration http://en.wikipedia.org/wiki/DirectX_Video_Acceleration) που σημαινει παει ο φορτος στην καρτα γραφικων καθως η X4500MHD εχει HD decοding δυνατοτητες. ειχα το 3810Τ παλι με μονοπυρηνο και την ιδια καρτα γραφικων και με klite codec pack 5.5.1 ή το splash player lite που υποστηριζουν dxva ο επεξεργαστης επαιζε στο 15-20 %. χωρις κολληματα. και για ωρες και αθορυβα (γνωμη μου οτι ειναι το ιδανικο media pc χαμηλη καταναλωση αριστες θερμοκρασιες καθολου θορυβος)

---------- Προσθήκη στις 12:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:28 ----------

Αφου εχει την ιδια μητρικη με το αλλο μοντελο που λεμε αλλαζει cpu.το θεμα ειναι ομως που θα βρεις τον SU7300 tray αλλα και ποσο θα τον βρεις και ποιος τεχνικος θα αναλαβει να στο αλλαξει καθως οτι θα χασεις την εγγυηση σου

ειναι κολλημενη γι αυτο ολα ερχονται με ιδια ολα τα αλλα εξαρτηματα γιατι βγαινει με τα παντα κολλημενα πανω

φοβερη τιμη παντως ειδικα αν σκεφτεις το τι μπορεις να κανεις (489 ευρω για asus με τετοια αναμονη και βαρος).

Δημοσ.
ειναι κολλημενη γι αυτο ολα ερχονται με ιδια ολα τα αλλα εξαρτηματα γιατι βγαινει με τα παντα κολλημενα πανω

το acer που ειχες τι επεξεργαστη ειχε?εγω που εχω αλλαξει cpu σε ορισμενα λαπτοπ δεν ηταν κολλημενη απλα ειχα πολυ μπλεξιμο ωστε να το κανω βιδες και μετα να το ξαναδεσω.τωρα αν σε αυτο το ξερεις οτι ειναι κολλημενη παω πασο

Δημοσ.

Μαλιστα,οποτε CPU δεν αλλαζουμε βαζουμε 2GB Ram ακομα,ενεργοποιουμε το WIFI,παιζουμε κ κανα βιντεακι 1080 κ σας λεω τις εντυπωσεις μου.Αληθεια η πρωτη φορτιση ποση ωρα κραταει?

Δημοσ.

το 3810Τ που ειχα αρχικα ειχε τον SU3500 (μονοπυρηνος στα 1.4GHz) τωρα εχω το ιδιο λαπτοπ σχεδον (το3810ΤΖ, λογω περιπετειας με την acer) αλλα με το SU4100 (διπυρηνος στα 1.3) στα 1080p δεν βλεπω διαφορα. μονο σε κατι mkv αρχεια που ειναι λαθος κωδικοποιημενα και δεν υποστηριζουν dxva εκει ναι ο μονοπυρηνος υστερουσε (αλλα ηταν η 2 η 3 στις 100 ταινιες περιπου)

σχετικα με τον celeron Celeron M ULV 743 1300 MHz 1 MB cache 10 W TDP

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html δειτε στην θεση 259.

πρωτη φορτιση οσο λεει το βιβλιαρακι η οποτε σου γραψει το λαπτοπ οτι φορτισε πληρως. γιατι ειναι λιθιου η μπαταρια που φοραει και δεν χρειαζεται ιδιαιτερη περιποιηση στην πρωτη φορτιση, απλα στις πρωτες φορτισεις να το βαζεις στο ρευμα οταν ειναι στο 10 % για μακροζωια της μπαταριας.

Δημοσ.

Παντως απ οτι βλεπω υπαρχει μια πλοιαδα επεξεργαστων που καπου αρχιζεις να χανεσαι κ ειμαι σιγουρος πως δεν προκειται να παρεις αυτο που πραγματικα θες?Και ειναι μονο 2 εταιριες!!!! Παντως θα ξαναπαω στο Γερμανο που το πηρα μηπως κ εχει φεριε αυτο με τον SU7300

Δημοσ.
Παντως απ οτι βλεπω υπαρχει μια πλοιαδα επεξεργαστων που καπου αρχιζεις να χανεσαι κ ειμαι σιγουρος πως δεν προκειται να παρεις αυτο που πραγματικα θες?Και ειναι μονο 2 εταιριες!!!! Παντως θα ξαναπαω στο Γερμανο που το πηρα μηπως κ εχει φεριε αυτο με τον SU7300

800 ευρω κοστιζει κανονικα αλλα ειναι τουμπανο για τετοιας κατηγοριας μηχανημα

Δημοσ.
800 ευρω κοστιζει κανονικα αλλα ειναι τουμπανο για τετοιας κατηγοριας μηχανημα

οντως ειναι πολυ καλος και με τεραστια αυτονομια

Δημοσ.
δεν ειναι το αλουμινιο ειναι λαλακια της ιντελ που εβαλε την μιση κεραια απο αυτη που χρειαζοταν. στο mac book pro ηταν θεμα driver και στο acer ηταν κλασσικα ανικανοτητα της acer (ειχα και το 3810 Τ και το 3810ΤΖ)..

Στο δικό μου macbook δεν ήταν θέμα driver καθώς το είχα ψάξει παρα πολύ. Μακάρι να ήταν κάτι τοσο απλό....

Για το ACER 3810tz δεν ξέρω αν έφταιγε η καινούργια intel 1000 wifi card που τοποθετήσανε ή η ίδια η acer. Εγω προσωπικά πιστεύω ότι έφταιγε το μεταλλικό περίβλημα στο καπάκι της οθόνης (εκει που βρίσκονται οι κεραιες). Πάντως σε γενικές γραμμές η acer έχει μεγαλη παράδοση στην καλή λήψη σήματος. Εχουν περάσει αρκετά μοντέλα της απο τα χέρια μου και πάντα είχαν πολύ καλή λήψη. Ακόμη και σήμερα έχω έναν acer 5930g το οποίο "πατάει" οποιοδήποτε λαπτοπ έχω συγκρίνει από την ίδια θέση του γραφείου μου (thinkpad t61, macbook pro, sony vaio fw, thinkpad r61, lenovo g series,vaio fe ).

Δημοσ.
Στο δικό μου macbook δεν ήταν θέμα driver καθώς το είχα ψάξει παρα πολύ. Μακάρι να ήταν κάτι τοσο απλό....

Για το ACER 3810tz δεν ξέρω αν έφταιγε η καινούργια intel 1000 wifi card που τοποθετήσανε ή η ίδια η acer. Εγω προσωπικά πιστεύω ότι έφταιγε το μεταλλικό περίβλημα στο καπάκι της οθόνης (εκει που βρίσκονται οι κεραιες). Πάντως σε γενικές γραμμές η acer έχει μεγαλη παράδοση στην καλή λήψη σήματος. Εχουν περάσει αρκετά μοντέλα της απο τα χέρια μου και πάντα είχαν πολύ καλή λήψη. Ακόμη και σήμερα έχω έναν acer 5930g το οποίο "πατάει" οποιοδήποτε λαπτοπ έχω συγκρίνει από την ίδια θέση του γραφείου μου (thinkpad t61, macbook pro, sony vaio fw, thinkpad r61, lenovo g series,vaio fe ).

σου λεω ειναι λαλακια της acer γιατι ενω εχει τρελη εμβελεια και η ιδια καρτα αλλου παιζει καλα σε μενα συνδεεται δυσκολα και μονο αν εχει 3 γραμμες σημα. αλλο αν πιανει περισσοτερα δικτυα και ποιο μακρια

Δημοσ.
σου λεω ειναι λαλακια της acer γιατι ενω εχει τρελη εμβελεια και η ιδια καρτα αλλου παιζει καλα σε μενα συνδεεται δυσκολα και μονο αν εχει 3 γραμμες σημα. αλλο αν πιανει περισσοτερα δικτυα και ποιο μακρια

Και εγω παρατήρησα ότι η συγκεκριμένη κάρτα δεν δούλευε καλά στο 3810TZ, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο βασικός υπαίτιος είναι το μεταλλικό υλικό απο το οποίο είναι φτιαγμένο το καπάκι τους. Κερδίζεις σε ανθεκτικότητα και προστασία της οθόνης αλλα χάνεις σε σήμα γιατί εκεί είναι τοποθετημένες οι κεραίες. To ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όλα σχεδόν τα μεταλλικά macbook όπου έχουν τρελή διαφορά στην λήψη με τα αντιστοιχα πλαστικά μοντέλα (macbook white,black). Γι'αυτό και αναφερόμουν στο μαγνήσιο, το οποίο κατά την γνώμη μου αποτελεί το καλύτερο υλικό για την κατασκευή Notebook.

Υ.Γ: Για την ιστορία πάντως εγώ το πούλησα γιατί έχω μια σχετική "τρέλα" με την εμβέλεια του wifi. Κατα τ' αλλα ήμουν αρκετά ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Δημοσ.
Και εγω παρατήρησα ότι η συγκεκριμένη κάρτα δεν δούλευε καλά στο 3810TZ, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο βασικός υπαίτιος είναι το μεταλλικό υλικό απο το οποίο είναι φτιαγμένο το καπάκι τους. Κερδίζεις σε ανθεκτικότητα και προστασία της οθόνης αλλα χάνεις σε σήμα γιατί εκεί είναι τοποθετημένες οι κεραίες. To ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όλα σχεδόν τα μεταλλικά macbook όπου έχουν τρελή διαφορά στην λήψη με τα αντιστοιχα πλαστικά μοντέλα (macbook white,black). Γι'αυτό και αναφερόμουν στο μαγνήσιο, το οποίο κατά την γνώμη μου αποτελεί το καλύτερο υλικό για την κατασκευή Notebook.

στα 3810 αν εχεις παρατηρησει εκει που ειναι η κεραια τελειωνει το αλουμινενιο καπακι και συνεχιζει με ενα διακριτο τμημα πλαστικο γι αυτο τον λογο για να μην χαλαει το σημα (η ποιο σκουρα λωριδα που λεει στην μια ακρη signal up). το ιδιο και στο mac που εκει που εχει την κεραια ειναι αλλο υλικο με μια πολυ μικρη επιφανεια αλουμινιο ισα για το φινιρισμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...