Προς το περιεχόμενο

asus ul30a

jas13gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,θα ηθελα τη γνωμη σας γι αυτο το netbook?Το αγορασα τελικα πριν ανοιξω thread για τυχον αποριες αλλα το εχω στο κουτι του ακομα μηπως κ το αλλαξω.Το βρηκα σε καλη τιμη 480E και το πηρα γιατι δεν ηθελα να παρω το acer timeline 1810.

Δημοσ.
Παιδια καλησπερα,θα ηθελα τη γνωμη σας γι αυτο το netbook?Το αγορασα τελικα πριν ανοιξω thread για τυχον αποριες αλλα το εχω στο κουτι του ακομα μηπως κ το αλλαξω.Το βρηκα σε καλη τιμη 480E και το πηρα γιατι δεν ηθελα να παρω το acer timeline 1810.

που το βρηκες τοσο; γιατι δεν το ανοιξες ; με ποιο θα σκεφτοσουν να το αλλαξεις; το ul 30 δεν ειναι netbook. ποια εκδοση αγορασες;

Δημοσ.

Με απλα λογια ειναι ο αρχοντας της κατηγοριας CULV (και σε επεξεργαστικη ισχυη και σε θρμοκρασιες και σε ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 10ωρες σε power saving mode αντεχει πιο πολυ απο ολα) αν ειναι η σειρα που κυκλοφορει στην ελλαδα που κανει 730ευρω.αληθεια αν το πηρες απο ελλαδα που το βρηκες τοσο φτηνα?

Δημοσ.
...το ul 30 δεν ειναι netbook. ποια εκδοση αγορασες;

Αν αγόρασε απο το γερμανο το Asus UL30A-QX277V είναι με επεξεργαστή Intel Celeron M ULV 743 1.30GHz και νομίζω πάει στη κατηγορία netbook. Προσπαθώ να βρω απόδοση αυτού του επεξεργαστή και δεν μπορώ να τον συγκρίνω.Μήπως ξέρει κανείς;

Τώρα αν είναι το Asus UL30A-QO251X με Intel Core 2 Duo SU7300 1.30 GHz σαφώς και "πετάει"!Αν μπορεί ας μας πει έκδοση και από που.

Δημοσ.
Αν αγόρασε απο το γερμανο το Asus UL30A-QX277V είναι με επεξεργαστή Intel Celeron M ULV 743 1.30GHz και νομίζω πάει στη κατηγορία netbook. Προσπαθώ να βρω απόδοση αυτού του επεξεργαστή και δεν μπορώ να τον συγκρίνω.Μήπως ξέρει κανείς;

Τώρα αν είναι το Asus UL30A-QO251X με Intel Core 2 Duo SU7300 1.30 GHz σαφώς και "πετάει"!Αν μπορεί ας μας πει έκδοση και από που.

αν εχει την εκδοση με τον επεξεργαστη Intel Celeron M ULV 743 1.30GHz τοτε εχει απλα σχεδον διπλασια επεξεργαστικη ισχυ απο εναν ATOM( αλλα και παλι αργος ειναι...)αλλα την ιδια ανικανοτητα να παιξει ανετα βιντεακια 1080p

Δημοσ.

Καλημερα καταρχας κ σορυ που ποσταρα μονο μια φορα χθες αλλα ηταν αργα.Λοιπον το πηρα απο το Γερμανο 479Ε απο 749Ε ειχα καποια εκπτωση που το κατεβαζε στα 599Ε κ απο οτι μου ειπε ο υπαλληλος υπηρχε μια εκτωση 20% μονο για 3 μερες κ η τελευταια ηταν χθες.Εγω το πηρα 22:15 απο το καταστημα του αεροδρομιου,εκει εργαζομαι.Η εκδοση ειναι ul30a-qx277v.Ακομα κλειστο το εχω επειδη το πηρα λιγο βιαστικα για να προλαβω την τιμη.Απο επεξεργαστικη ισχυ ημουν σιγουρος οτι ειναι καλυτερος απο ΑΤΟΜ αλλα απο γραφικα?φοραει το Intel GMA X4500MHD,κανει για αναπαραγωγη 1080ρ?κανα browser game MAFIA κτλ θα τα καταφερνει?

Δημοσ.
Καλημερα καταρχας κ σορυ που ποσταρα μονο μια φορα χθες αλλα ηταν αργα.Λοιπον το πηρα απο το Γερμανο 479Ε απο 749Ε ειχα καποια εκπτωση που το κατεβαζε στα 599Ε κ απο οτι μου ειπε ο υπαλληλος υπηρχε μια εκτωση 20% μονο για 3 μερες κ η τελευταια ηταν χθες.Εγω το πηρα 22:15 απο το καταστημα του αεροδρομιου,εκει εργαζομαι.Η εκδοση ειναι ul30a-qx277v.Ακομα κλειστο το εχω επειδη το πηρα λιγο βιαστικα για να προλαβω την τιμη.Απο επεξεργαστικη ισχυ ημουν σιγουρος οτι ειναι καλυτερος απο ΑΤΟΜ αλλα απο γραφικα?φοραει το Intel GMA X4500MHD,κανει για αναπαραγωγη 1080ρ?κανα browser game MAFIA κτλ θα τα καταφερνει?

μια χαρα ειναι κανει τα παντα εκτος απο gaming και video editing. 1080p θα παιζει τελεια αρκει να βαλεις τον τελευταιο driver για την Χ4500. πες δυο λογια για το wifi γιατι τα μισα μοντελα της σειρας ul30 ειχαν σοβαρο προβλημα με την ληψη σηματος.

Δημοσ.

λιγο δυσκολο για αναπαραγωγη 1080p και οχι λογο της καρτας(ανετα παιζει 1080p) αλλα του επεξεργαστη θα εχεις ψιλοκολληματα.για browsers game μια χαρα παιχνιδια μπορεις να παιξεις οχι ομως fps.τελικα ειναι με τον μικρο επεξεργαστη που ειναι πολυ λιγος.απλα λιγο καλυτερος απο atom.εχει και 2gb ram.εχεις ενα ελαχιστα καλυτερο νετβοοκ σε περιτυλιγμα 13,3"

Δημοσ.
μια χαρα ειναι κανει τα παντα εκτος απο gaming και video editing. 1080p θα παιζει τελεια αρκει να βαλεις τον τελευταιο driver για την Χ4500. πες δυο λογια για το wifi γιατι τα μισα μοντελα της σειρας ul30 ειχαν σοβαρο προβλημα με την ληψη σηματος.

Γενικά υπάρχει ένα θεματάκι με τα laptop/netbook που είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο ή άλλα μεταλικά κράμματα. Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισα με το macbook pro και ένα acer 3810Τ (δεν θυμάμαι αν το καπάκι του ήταν αλουμινένιο ή απο άλλο υλικό).

Κατα την γνώμη μου είναι καλύτερα να χρησιμοποιούνται κράματα μαγνησίου όπως αυτά που χρησιμοποιεί η VAIO και η Lenovo στα ακριβά thinkpad.

Δημοσ.

δεν ειναι το αλουμινιο ειναι λαλακια της ιντελ που εβαλε την μιση κεραια απο αυτη που χρειαζοταν. στο mac book pro ηταν θεμα driver και στο acer ηταν κλασσικα ανικανοτητα της acer (ειχα και το 3810 Τ και το 3810ΤΖ).

---------- Προσθήκη στις 11:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:54 ----------

λιγο δυσκολο για αναπαραγωγη 1080p και οχι λογο της καρτας(ανετα παιζει 1080p) αλλα του επεξεργαστη θα εχεις ψιλοκολληματα.για browsers game μια χαρα παιχνιδια μπορεις να παιξεις οχι ομως fps.τελικα ειναι με τον μικρο επεξεργαστη που ειναι πολυ λιγος.απλα λιγο καλυτερος απο atom.εχει και 2gb ram.εχεις ενα ελαχιστα καλυτερο νετβοοκ σε περιτυλιγμα 13,3"

με DXVA ποτε δεν θα παει ο επεξεργαστης πανω απο 20% οσο χρεπι και αν ειναι σε 1080p. οχι ελαχιστα καλυτερο πολυ καλυτερο απο netbook σαν συνολο απλα ο celeron δεν ειναι τοσο καλος οσο ο culv και οχι τοσο απο επιδοσεις αλλα απο θερμοκρασιες και αναμονη.

Δημοσ.

Πολυ καλες οι παρατηρησεις σας κ μολις το δοκιμασω θα σας πω εντυπωσεις.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειανι η 8cell battrery,τα Win 7 64 Bit k mnhmh 2 gb ddr3 sta 1066.Επισης ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη στο μελλον να αλλαξω την CPU?

Δημοσ.

με DXVA ποτε δεν θα παει ο επεξεργαστης πανω απο 20% οσο χρεπι και αν ειναι σε 1080p. οχι ελαχιστα καλυτερο πολυ καλυτερο απο netbook σαν συνολο απλα ο celeron δεν ειναι τοσο καλος οσο ο culv και οχι τοσο απο επιδοσεις αλλα απο θερμοκρασιες και αναμονη.

καλα ειναι απλα να λες στον αλλο γιατι εχεις διαφορετικη γνωμη αλλα αν θες τεκμηριωνεις επειδη ειμαστε σε φορουμ για διαβαζουν και καποιοι που δεν καταλαβαινουν και θα πιστεψουν οτι ειναι ο σουπερ επεξεργαστης.χαρακτηριστικα στο 3MARK06 εχει 557βαθμους εκει που ο ATOM Ν280 εχει 502 και ο επεξεργαστης SU7300 που λεμε εχει 1160 και ενας Τ6500 1900βαθμους για να καταλαβουν και αλλοι.δεν λεω οτι δεν θα παιξει απλα ειπα λογο του επεξεργαστη μπορει να εχει κολληματα λογο επεξεργαστικης ισχυς.μια χαρα ειναι ο συγκεκριμενος celeron απο θερμοκρασιες απο αναμονη συμφωνω.δηλαδη αν εχω με τα λεγομενα σου εναν μονοπυρινο pentium 4 στα 1,7 βλεπω ανετα ταινια 1080p?για 720p ναι τα παιζει αλλα επιτρεψε μου να εχω αλλη γνωμη για 1080p

Δημοσ.

οχι δεν μπορεις την cpu. για τα ζορικια μαλλον εχεις το desktop που γραφεις στην υπογραφη σου. ριξτου και αλλα 2 γιγα ραμ και θα εισαι αρχοντας. πες μονο δυο λογια για το wifi γιατι ψηνομαι να αλλαξω το 3810TZ που εχω με το ul30a και εχω ακουσει τα καλυτερα εκτος απο το wifi.

Δημοσ.
Πολυ καλες οι παρατηρησεις σας κ μολις το δοκιμασω θα σας πω εντυπωσεις.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειανι η 8cell battrery,τα Win 7 64 Bit k mnhmh 2 gb ddr3 sta 1066.Επισης ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη στο μελλον να αλλαξω την CPU?

Αφου εχει την ιδια μητρικη με το αλλο μοντελο που λεμε αλλαζει cpu.το θεμα ειναι ομως που θα βρεις τον SU7300 tray αλλα και ποσο θα τον βρεις και ποιος τεχνικος θα αναλαβει να στο αλλαξει καθως οτι θα χασεις την εγγυηση σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...