spyros.cs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ναι έχω βάλει αν και δεν υπάρχουν αρκετές για όλες τις τρύπες. έχω δοκιμάσει όμως και έξω από το case για αυτόν ακριβώς τον λόγο. και πάλι δεν δούλεψε :| ... επόμενη κίνηση θα είναι να ανοίξω το τροφοδοτικό μόλις γυρίσω σπίτι..
Sadamiraq Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Φιλε κουμπωνει κανονικα και μενουν εκτος τα 4 extra pins(Αμα δεις ειναι αποσπωμενα) τωρα αμα δεν δουλευει δεν ειναι απο κει,μαλλον τροφοδοτικο...
spyros.cs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ΔΟΥΛΕΨΕ!!!! πρόβλημα μου δημιουργούσε η κάρτα γραφικών, δεν εφάρμοζε καλά και μάλλον δημιουργούσε κάποιο βραχυκύκλωμα. τα δοκίμασα ξανά όλα, εκτός case, ένα ένα, και τότε το κατάλαβα. αυτή τη στιγμή ποστάρω ξανά από το εν λόγω μηχάνημα και ευτυχώς είναι "ολόκληροι" και οι δίσκοι )))) (...αν κέρδιζε και ο Ολυμπιακός... :|) αυτό που με άφησε μ...κα είναι ότι δεν χρειάστηκε format, επανήλθε σε πλήρη λειτουργικότητα το linux μηχάνημα, αναγνώρισε την νέα AGP κάρτα με την μία (λειτουργεί ακόμα και ο GRUB !?!?!?!).... παίδες χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια και τις απαντήσεις σας, με γλυτώσαμε από πολύ ταλαιπωρία με connectors, τεχνικούς, τροφοδοτικά κτλ. να 'σται καλά, ευχαριστώ!!!
profi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ρε άνοιξε το τροφοδοτικό που σου λέω χεεχε! τέλος καλό...enjoy it!
spyros.cs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 το άνοιξα και το τροφοδοτικό, πρόσεξα σε δυο σημεία ένα λευκό υλικό σαν τσίχλα.. είναι πάνω σε κάτι που μου φάνηκε σαν πηνείο, οι πυκνωτές είναι οκ. λες να έχω πρόβλημα?
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 το άνοιξα και το τροφοδοτικό, πρόσεξα σε δυο σημεία ένα λευκό υλικό σαν τσίχλα..είναι πάνω σε κάτι που μου φάνηκε σαν πηνείο, οι πυκνωτές είναι οκ. λες να έχω πρόβλημα? αυτο που λες σαν τσιχλα δεν ειναι καμενο.υπαρχει εκει απο την μανα του.δεν ξερω τι κανει αλλα δεν εχει σκασει τιποτα.αμα σκασει τιποτα θα το καταλαβεις.οι πυκνωτες βγαζουν κατι σαν σκουρο χρωμα η βγαζουν πολλες φορες σαν χαρτονι απο μεσα αν ειναι μεγαλος πυκνωτης.φαινεται το καψιμο.
skyhawk Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το speaker σου δουλευει? Προφανως οχι γιατι 9 στις 10 οταν δεν παταει η vga(και εχει σωστο ρευμα), αρχιζουν τα beep beep(καλο αυτο χD)
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 το ελυσε το προβλημα του.οσο για την καρτα συνηθως ειναι 1 μπιπ αργο και 3 γρηγορα αν θυμαμαι καλα.η μνημη ειναι συνεχομενα μπιπ αργα και δεν σταματανε ποτε.εκτος αν εχει το mobo diagnostic leds πανω.
gilardino Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 σορυ για το φτυαρι παιδια αλλα εχω ενα προβλημα...μου εφερε ο κολλητος μου τον υπολογιστη του ο οποιος εχει ενα τροφοδοτικο με 20πινο καλωδιο για τη μητρικη,αλλα η μητρικη εχει 24 πιν...παταω το κουμπι αλλα ο υπολογιστης δεν αναβει...επειδη δεν παιζει προχειρο τροφοδοτικο,ν αγορασουμε τροφοδοτικο ή φταιει κατι αλλο;
dimuscrossfire Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 gilardino θες τροφοδοτικό με 24pin οπωσδήποτε.όσο για την παραπάνω κουβέντα να ξέρετε ότι μην σας ανησυχεί η λευκή σιλικόνη στους πυκνωτές.να σας ανησυχεί αν έχει υγρά σκούρα.αυτή είναι η μόνωση του πυκνωτή την οποία έχει χάσει.είναι για πέταμα τότε εκτός κι αν είστε ηλεκτρονικοί ή ηλεκτρολόγοι ώστε να αλλάξετε μόνοι σας τον πυκνωτή.και όταν ακούτε θόρυβο στο τροφοδοτικό ο οποίος δεν προέρχεται από τον ανεμιστήρα είναι από πυκνωτή.σε προμηνύει για το τι έρχεται..ή μπαμ ή απλώς τέλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα