giwrgosd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα Εχω ενα λαπτοπ ferrari acer amd με xp Τον εχω αρκετα χρόνια χωρις το παραμικρό πρόβλημα Τις τελευταίες μέρες εχω χασει τον ήχο απο τα ενσωματωμένα ηχεία Εχω δοκιμάσει τα πάντα(ιδιοτητες ηχου ,απο την διαχείριση...)ολα δειχνουν κανονικα Αν συνδέσω ακουστικά ακούγεται κανονικά ο ήχος Εχει κανείς καμια ιδέα το τι μπορεί να συμβαίνει?
zazas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 ΚαλησπεραΕχω ενα λαπτοπ ferrari acer amd με xp Τον εχω αρκετα χρόνια χωρις το παραμικρό πρόβλημα Τις τελευταίες μέρες εχω χασει τον ήχο απο τα ενσωματωμένα ηχεία Εχω δοκιμάσει τα πάντα(ιδιοτητες ηχου ,απο την διαχείριση...)ολα δειχνουν κανονικα Αν συνδέσω ακουστικά ακούγεται κανονικά ο ήχος Εχει κανείς καμια ιδέα το τι μπορεί να συμβαίνει? Δες αν έχει διαθέσιμη καμιά αναβάθμιση,το είχα πάθει και εγώ σε ένα σονυ βαιο όταν είχα συνδέσει κάτι ακουστικά και μετά..σε εμένα έκανε δουλειά ακόμα και μια ανασυγκρότηση δίσκων!
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 δοκιμασε να ξαναπερασεις τους drivers του ηχου παλι... ποτε δεν ξερεις..
giwrgosd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 τους drivers τους εχω ξαναπεράσει χωρις επιτυχια Τωρα κανω ανασυγκρότηση δίσκων που ειπε ο φίλος πιο πάνω και ελπιζω να δουλέψει
zazas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 τους drivers τους εχω ξαναπεράσει χωρις επιτυχιαΤωρα κανω ανασυγκρότηση δίσκων που ειπε ο φίλος πιο πάνω και ελπιζω να δουλέψει Βγάλε και ξανάβαλε και την μπαταρία.. σε έμενα αυτό είχε κάνει η γυναίκα μου και δούλευε μετά,πάντως μετά από ανασυγκρότηση και πέρασμα ξανά τους drivers όλα είναι καλά. Μέχρι να κάνω αυτά,κάθε φορά που έβαζε τα ακουστικά μετά δεν είχε ήχο στο λαπτοπ και άντε πάλι να βγάλει την μπαταρία
giwrgosd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Τιποτα παιδια τα εκανα ολα ,ανασυγκροτηση,drivers,εβγαλα-εβαλα την μπαταρία...δεν μου δούλεψε τπτ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.