sinan19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ok παιδια ευχαριστο το προβλημα λυθηκε απλα τωρα θελω να περασο τα xp και κολαει σε αυτο το σημειο
mpentenis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 μηπως ο δισκος σου ειναι SATA?εχει λεπτο καλωδιο η φαρδυ οπως το floppy? Το setup δεν σου βλεπει τον δισκο οποτε 2 τινα υπαρχουν, ειτε δεν τον εχεις κουμπώσει (τσεκαρε οτι τον βλεπει το BIOS) ειτε δεν το βρισκει γιατι χρειάζεσαι drivers για τον sata controller. Για αρχή, floppy εχεις?
sinan19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 οχι φιλε μου δεν εχω floppy τι καλοδιο δεν ξερω αν ειναι χοντρο η λεπτο laptop ειναι
nikos903 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Βασικά μια και είναι laptop σίγουρα έχει sata (μόνο εγώ έχω ΑΤΑ). Για να περάσεις τα xp θα πρέπει να βρεις τους drivers sata (θέλουμε μοντέλο μητρικής εδώ) και να τους περάσεις στο σύστημα όταν φορτώνει (όταν ανοίγει η μπλε οθόνη δεν σου λέει πάτα F2 για να περάσεις drivers. Εκεί το πατάς και περνάς τους drivers απο κάπου, απο κάποιο cd στο σύστημα). Πες τι μητρική έχεις και τι δίσκο για να είμαστε σίγουροι και να βοηθήσουμε σε τίποτα αμα είναι καλύτερα. Edit: Τσέκαρε άμα ο controller των sata (μέσα στο bios είναι) έχει mode IDE ή Compatible για να γλυτώσεις το τρέξιμο αμα είναι.(άμα έχει το γυρνάς εκεί και κάνεις μια δοκιμή).
sinan19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ok φιλε μου τελικα βρικα windows xp τα περασα τελικα επιδη τα καινουρια laptops εχουν κλημενα το σκληρο για αυτο δεν ηθελε αλλα βρικα τα drivers που μου ειπες και τα περασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.