sinan19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 παιδια μαλον εχω κοληση ιο αλα εκανα format και μαλον δεν σβηστικε βασικα οταν ανηξω το laptop μοθ ανηγη μια μαβρι οθονη και καπου στελνη πακετα ενα φηλαρακη μου ειπε μαλον εχει επηρεαση το μπαιος.τι να κανω; ---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:13 ---------- οποιος μπορει ας με βοηθησει λιγο
nikos903 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ιός που φλασάρει το bios???? Πλάκα θα είχε :ρ Το φορμάτ πως το έκανες; Με Alt+F10? Τι σου λέει οτι στέλνει το pc? Τι παράθυρο βγάζει; Άμα γίνεται βγάλε εικόνα εκείνη την στιγμή και ανέβασε την εδώ.
sinan19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 ενταξη φιλε μου θα βγάλω μια φωτογραφια και θα την ανεβασω να δουμε μηπος και γηνει τιποτα με το προβλημα μου φορματ με το εκανα με f-2 για να μπω στο μπαιος ευτο δεν ρωτας?
nikos903 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Άμα σου έδωσαν CD-DVD με το laptop τότε καλά πήγες με F2 και μετά boot απο dvd-rom. Άλλο έλεγα εγώ, τα περισσότερα (μην πω όλα) τα καινούργια laptop έρχονται με κρυφό partition στον δίσκο που περιέχει το λειτουργικό (windows συνήθως...), αυτό ενεργοποιείται άμα στην εκκίνηση πατήσεις Alt+F10 μαζί. Αυτό που ήθελα να καταλάβω ήταν αμα έγινε κανονικά το φορμάτ ή του έκανες καμιά επαναφορά-επισκευή; Άσχετο (ή μάλλον σχετικό) ποιο laptop είναι; Και τι λειτουργικό του πέρασες;
sinan19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου βασικα δεν εκανα με το δικο του cd φορματ επειδη ειναι vista επειδη δεν μου αρεσαν ειχα βαλη xp αλλα δεν εχω το cd απο τα χρ που ειχα βαλη την αλλη φωρα δοκιμα κατι αλλα δεν εβλεπε σκλυρο δισκο και του εβαλα τα 7 προσορινα
nikos903 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Για να δούνε τον σκληρό τα xp θέλει να περάσεις driver όταν αρχίσει να φορτώνει τους drivers απο το cd, το βλέπουμε άμα βάλεις και όποτε βάλεις τα χρ. Το "φόρτωμα" που λες οτι κάνει σου το έκανε την 1η και την 2η φορά που τον άνοιξες; Τώρα... Τι υπολογιστής είναι; Έχεις περάσει όλους τους drivers? Άμα ναι, απο το site της εταιρίας τους κατέβασες; Μήπως έχεις εξωτερικό δίσκο και τον συνδέεις στο laptop? Τι anti-virus έχεις; Βάλε να τρέξει και μια φορά κανένα superantispyware δεν χάνεις τπτ. Edit: Που είναι η εικόνα; οεο;;;; :p:p
sinan19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 αυτο συνεχεια το κανει καθε φωρα που ανηγω το pc...το laptop ειναι της multirama αλλα εχει μεσα το cd του και για xp και για vista drivers...το σκυρο δεν το βλεπει οταν αρχηση το format οχι μετα....avast εχω για antivirus και ποιο antispyver να τρεξω ενα καλο εηωτερικο σκληρο δεν εχω. ---------- Προσθήκη στις 00:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:09 ---------- θα την ανεβασω τωρα δεν εχω ανταπτορα
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δε νομίζω να είναι ιος. Ζορίστηκα αρκετά να διαβάσω τα κείμενα σου (ορθογραφία, σύνταξη). Γραφε greeklish. Τουλάχιστον διαβάζονται λιγότερο δύσκολα. Μπες στο bios και δες τι σειρά boot order. Βάλε πρώτο το δίσκο, δεύτερο το cd και τελευταίο το δίκτυο (network). Αποθήκευση και έξοδος. Στο CD tray βάλε κάποιο boot cd (windows, linux, οτιδήποτε). Αν μπεις στο λειτουργικό του σκληρού δίσκου, λύθηκε το πρόβλημα Αν μπεις στο λειτουργικό του cd, κάποια ζημιά έχει ο δίσκος (mbr, software ή hardware ) Αν πάλι πέσουμε στα ίδια, το συζητάμε.
mpentenis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 τι ιος ρε παιδια, ελεος, ακομα και πιωμενος που ειμαι τετοια ωρα καταλαβαινω τι γραφει....προσπαθει να bootαρει απο την καρτα δικτυου. μπες στο BIOS, απενεργοποιησε το LAN BOOT ROM απο τις συσκευες εκκινησης, βαλε πρωτα το CD και μετα τον δισκο και ετσι αφησε το.δεν καταλαβα αν εκανες τελικα φορματ η οχι, εαν εκανεσ και στο βγαζει τοτε αφαιρεσαι και το cd απο το drive,αν δεν εκανες ακομα τοτε ειναι μια καλη ωρα(οχι τωρα, οταν ξημερωσει) για να το κανεις. Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να την έχει παίξει ο δίσκος σου και να μην μπορεί να ξεκινήσει απο εκει, ομως θα επρεπε μετά την καρτα δικτύου να ξεκινήσει απο το CD...βγαλε το LAN BOOT ROM και βλεπουμε
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 μπεντενι μήπως κοίταξες τι γράφω ακριβώς πάνω από σένα;
mpentenis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ναι κοίταξα...έγραψα κάτι διαφορετικό, έκτος του ότι του είπα να αφαιρέσει τελείως την κάρτα δικτύου από το boot order?
nikos903 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα :ρ Λοιπών, Isay +1 σωστός, μάλλον μετά το φορμάτ ξέχασε να γυρίσει τα boot order στη θέση τους sinan19 do whatever say isay τι ιος ρε παιδια, ελεος, ακομα και πιωμενος που ειμαι τετοια ωρα καταλαβαινω τι γραφει....προσπαθει να bootαρει απο την καρτα δικτυου. μπες στο BIOS, απενεργοποιησε το LAN BOOT ROM απο τις συσκευες εκκινησης, βαλε πρωτα το CD και μετα τον δισκο και ετσι αφησε το.δεν καταλαβα αν εκανες τελικα φορματ η οχι, εαν εκανεσ και στο βγαζει τοτε αφαιρεσαι και το cd απο το drive,αν δεν εκανες ακομα τοτε ειναι μια καλη ωρα(οχι τωρα, οταν ξημερωσει) για να το κανεις. Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να την έχει παίξει ο δίσκος σου και να μην μπορεί να ξεκινήσει απο εκει, ομως θα επρεπε μετά την καρτα δικτύου να ξεκινήσει απο το CD...βγαλε το LAN BOOT ROM και βλεπουμε Βασικά αυτό για τον ιό αμα είδες το είπα πριν την εικόνα, για αυτό ήθελα και "απεγνωσμένα" μια εικόνα, που να ξέρεις τι φορτώνει και τι.... Μια εικόνα 1000 λέξεις :Ρ Φορμάτ τελικά έκανε (απο οτι κατάλαβα λειτουργεί τώρα το pc), μετά απο την αποτυχημένη απόπειρα να μπουτάρει απο το δίκτυο ο υπολογιστής ανοίγει και τον δίσκο αλλά αργούσε και τον προβλημάτιζε το φόρτωμα αυτό που έκανε ο υπολογιστής για την αναζήτηση δικτύου πριν μπουτάρει.
sinan19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ok παιδια θα κανω αυτα που ειπατε και βλεπουμε αν ειναι απο σκλιρο δισκο τοτε πως θα το καταλαβω?
nikos903 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Άμα βάλεις 1st boot τον δίσκο δεν θα σου τα δείχνει αυτά Άμα παρ'ολα αυτά σου το βγάζει μπες και πες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.