Προς το περιεχόμενο

προβλημα απο ιο

sinan19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μαλον εχω κοληση ιο αλα εκανα format και μαλον δεν σβηστικε βασικα οταν ανηξω το laptop μοθ ανηγη μια μαβρι οθονη και καπου στελνη πακετα ενα φηλαρακη μου ειπε μαλον εχει επηρεαση το μπαιος.τι να κανω;

---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:13 ----------

οποιος μπορει ας με βοηθησει λιγο

Δημοσ.

Ιός που φλασάρει το bios???? Πλάκα θα είχε :ρ

Το φορμάτ πως το έκανες; Με Alt+F10?

Τι σου λέει οτι στέλνει το pc? Τι παράθυρο βγάζει; Άμα γίνεται βγάλε εικόνα εκείνη την στιγμή και ανέβασε την εδώ.

Δημοσ.

ενταξη φιλε μου θα βγάλω μια φωτογραφια και θα την ανεβασω να δουμε μηπος και γηνει τιποτα με το προβλημα μου :-) φορματ με το εκανα με f-2 για να μπω στο μπαιος ευτο δεν ρωτας?

Δημοσ.

Άμα σου έδωσαν CD-DVD με το laptop τότε καλά πήγες με F2 και μετά boot απο dvd-rom.

Άλλο έλεγα εγώ, τα περισσότερα (μην πω όλα) τα καινούργια laptop έρχονται με κρυφό partition στον δίσκο που περιέχει το λειτουργικό (windows συνήθως...), αυτό ενεργοποιείται άμα στην εκκίνηση πατήσεις Alt+F10 μαζί. Αυτό που ήθελα να καταλάβω ήταν αμα έγινε κανονικά το φορμάτ ή του έκανες καμιά επαναφορά-επισκευή;

Άσχετο (ή μάλλον σχετικό) ποιο laptop είναι; Και τι λειτουργικό του πέρασες;

Δημοσ.

φιλε μου βασικα δεν εκανα με το δικο του cd φορματ επειδη ειναι vista επειδη δεν μου αρεσαν ειχα βαλη xp αλλα δεν εχω το cd απο τα χρ που ειχα βαλη την αλλη φωρα δοκιμα κατι αλλα δεν εβλεπε σκλυρο δισκο και του εβαλα τα 7 προσορινα

Δημοσ.

Για να δούνε τον σκληρό τα xp θέλει να περάσεις driver όταν αρχίσει να φορτώνει τους drivers απο το cd, το βλέπουμε άμα βάλεις και όποτε βάλεις τα χρ.

Το "φόρτωμα" που λες οτι κάνει σου το έκανε την 1η και την 2η φορά που τον άνοιξες;

Τώρα... Τι υπολογιστής είναι; Έχεις περάσει όλους τους drivers? Άμα ναι, απο το site της εταιρίας τους κατέβασες;

Μήπως έχεις εξωτερικό δίσκο και τον συνδέεις στο laptop?

Τι anti-virus έχεις; Βάλε να τρέξει και μια φορά κανένα superantispyware δεν χάνεις τπτ.

Edit: Που είναι η εικόνα; οεο;;;; :P:p:p

Δημοσ.

αυτο συνεχεια το κανει καθε φωρα που ανηγω το pc...το laptop ειναι της multirama αλλα εχει μεσα το cd του και για xp και για vista drivers...το σκυρο δεν το βλεπει οταν αρχηση το format οχι μετα....avast εχω για antivirus και ποιο antispyver να τρεξω ενα καλο εηωτερικο σκληρο δεν εχω.

---------- Προσθήκη στις 00:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:09 ----------

θα την ανεβασω τωρα δεν εχω ανταπτορα

Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι ιος. Ζορίστηκα αρκετά να διαβάσω τα κείμενα σου (ορθογραφία, σύνταξη). Γραφε greeklish. Τουλάχιστον διαβάζονται λιγότερο δύσκολα.

Μπες στο bios και δες τι σειρά boot order. Βάλε πρώτο το δίσκο, δεύτερο το cd και τελευταίο το δίκτυο (network). Αποθήκευση και έξοδος.

Στο CD tray βάλε κάποιο boot cd (windows, linux, οτιδήποτε).

Αν μπεις στο λειτουργικό του σκληρού δίσκου, λύθηκε το πρόβλημα

Αν μπεις στο λειτουργικό του cd, κάποια ζημιά έχει ο δίσκος (mbr, software ή hardware )

Αν πάλι πέσουμε στα ίδια, το συζητάμε.

Δημοσ.

τι ιος ρε παιδια, ελεος, ακομα και πιωμενος που ειμαι τετοια ωρα καταλαβαινω τι γραφει....προσπαθει να bootαρει απο την καρτα δικτυου. μπες στο BIOS, απενεργοποιησε το LAN BOOT ROM απο τις συσκευες εκκινησης, βαλε πρωτα το CD και μετα τον δισκο και ετσι αφησε το.δεν καταλαβα αν εκανες τελικα φορματ η οχι, εαν εκανεσ και στο βγαζει τοτε αφαιρεσαι και το cd απο το drive,αν δεν εκανες ακομα τοτε ειναι μια καλη ωρα(οχι τωρα, οταν ξημερωσει) για να το κανεις. Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να την έχει παίξει ο δίσκος σου και να μην μπορεί να ξεκινήσει απο εκει, ομως θα επρεπε μετά την καρτα δικτύου να ξεκινήσει απο το CD...βγαλε το LAN BOOT ROM και βλεπουμε

Δημοσ.

ναι κοίταξα...έγραψα κάτι διαφορετικό, έκτος του ότι του είπα να αφαιρέσει τελείως την κάρτα δικτύου από το boot order?

Δημοσ.

Καλημέρα :ρ

Λοιπών, Isay +1 σωστός, μάλλον μετά το φορμάτ ξέχασε να γυρίσει τα boot order στη θέση τους ;)

sinan19 do whatever say isay :P

τι ιος ρε παιδια, ελεος, ακομα και πιωμενος που ειμαι τετοια ωρα καταλαβαινω τι γραφει....προσπαθει να bootαρει απο την καρτα δικτυου. μπες στο BIOS, απενεργοποιησε το LAN BOOT ROM απο τις συσκευες εκκινησης, βαλε πρωτα το CD και μετα τον δισκο και ετσι αφησε το.δεν καταλαβα αν εκανες τελικα φορματ η οχι, εαν εκανεσ και στο βγαζει τοτε αφαιρεσαι και το cd απο το drive,αν δεν εκανες ακομα τοτε ειναι μια καλη ωρα(οχι τωρα, οταν ξημερωσει) για να το κανεις. Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να την έχει παίξει ο δίσκος σου και να μην μπορεί να ξεκινήσει απο εκει, ομως θα επρεπε μετά την καρτα δικτύου να ξεκινήσει απο το CD...βγαλε το LAN BOOT ROM και βλεπουμε

Βασικά αυτό για τον ιό αμα είδες το είπα πριν την εικόνα, για αυτό ήθελα και "απεγνωσμένα" μια εικόνα, που να ξέρεις τι φορτώνει και τι.... Μια εικόνα 1000 λέξεις :Ρ

Φορμάτ τελικά έκανε (απο οτι κατάλαβα λειτουργεί τώρα το pc), μετά απο την αποτυχημένη απόπειρα να μπουτάρει απο το δίκτυο ο υπολογιστής ανοίγει και τον δίσκο αλλά αργούσε και τον προβλημάτιζε το φόρτωμα αυτό που έκανε ο υπολογιστής για την αναζήτηση δικτύου πριν μπουτάρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...