Προς το περιεχόμενο

Gennet oxygen router - Σπάσιμο νεύρων

Centurion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα κλασικα.νεους drivers για την ασυρματη καρτα.αλλαγι ssid,καναλι στο ρουτερ.νεο firmware στο ρουτερ,διαφορετικο κλειδωμα στο ρουτερ.απο wpa σε wpa2 η το αναποδο και αν οχι δοκιμη με wep.

Δημοσ.
.

Πάντως παιδιά δοκίμασα την αλλαγή καναλιού όπως μου προτείνατε - και σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό - και προς το παρών δεν έχω κανένα πρόβλημα και λειτουργεί

ποιο κανάλι έβαλες ?

Δημοσ.

Οταν ηρθε ο τεχνικος για την γραμμη μου(Tellas-Wind) και τον ρωτησα τι παιζει με αυτο το router σε θεματα εμβελειας μιας και ειχα 2 Baudtec και ενα IAD2 μονο τα γελια δεν εβαλε.

Mου ειπε οτι ειναι απο τα πιο προβληματικα Routers με DOA και πολλα απο αυτα εχουν προβληματα κατασκευης συγχρονισμου κλπ.

Τελικα αφησα το Intracom και ειναι σαν βραχος...

Δημοσ.
ποιο κανάλι έβαλες ?

δεν υπαρχει πιο καναλι βαζεις.σε αυτον μπορει να παιζει καλα το 11 και σε σενα το 1.αναλογως τι δικτυα εχει διπλα σου.επειδη εχω στησει αρκετα Hot spot πολλες φορες βλεπεις να χανεις και Ping λογω καναλιου που ειναι λιγο τιγκα και πρεπει να δοκιμασεις αλλο.καποια ρουτερ διαλεγουν αυτοματα καναλι.βεβεαια σε καποια αλλα το αυτοματο ειναι παντα το ιδιο:P.

κατα τα αλλα υπαρχουν και φιλτρα που κοβουν τις υπολοιπες συχνοτητες για να παιζει καλυτερα ενα access point αλλα παμε μακρια.

Δημοσ.
δεν υπαρχει πιο καναλι βαζεις.σε αυτον μπορει να παιζει καλα το 11 και σε σενα το 1.αναλογως τι δικτυα εχει διπλα σου.επειδη εχω στησει αρκετα Hot spot πολλες φορες βλεπεις να χανεις και Ping λογω καναλιου που ειναι λιγο τιγκα και πρεπει να δοκιμασεις αλλο.καποια ρουτερ διαλεγουν αυτοματα καναλι.βεβεαια σε καποια αλλα το αυτοματο ειναι παντα το ιδιο:P.

κατα τα αλλα υπαρχουν και φιλτρα που κοβουν τις υπολοιπες συχνοτητες για να παιζει καλυτερα ενα access point αλλα παμε μακρια.

:-) thnx φίλε μου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...