Προς το περιεχόμενο

Gennet oxygen router - Σπάσιμο νεύρων

Centurion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα και σας χαιρετώ με τιμές.

Λοιπόν είμαι κάτοχος μιας adsl σύνδεσης με την Τellas(μην γελάτε plz):lol:

Το router είναι αυτό που αναφέρω στον τίτλο και έχει το εξής πρόβλημα:

Κάποιες φορές το wifi απενεργοποιείται από μόνο του και σταματάει να λειτουργεί κόβοντάς μου έτσι την σύνδεση από το laptop.

Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω για να επανασυνδεθώ είναι είτε να κάνω επανεκκίνηση στο router ή να μπω από το μενού του και να κάνω απενεργοποίηση του ασυρμάτου και μετά ξανά ενεργοποίηση από το desktop.Επίσης έχω ψάξει για firmware update αλλά μάταια.Μπήκα και στην ιστοσελίδα της εταιρίας της Gennet αλλά το site δεν υπάρχει (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Όποιος έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει στο τραπέζι.

Επίσης θα δεχτώ και προτάσεις για αξιόπιστα και φθηνά routers.Ευχαριστώ θερμά.

Δημοσ.

Εγώ φίλε Χριστάρα είμαι πιο άτυχος.

Συμβαίνει στις καλές του δυο - τρεις φορές το τριήμερο και στις κακές του τρεις την ημέρα.Από την πρώτη μέρα μου το έκανε αυτό.

Δημοσ.

καλα εγω το εχω αλλαξει κιολας εχω belkin βασικα και forthnet(δεν παιζει καμια εταιρια ο παροχος)ναι οντως ειναι σπαστικο μπορω να πω ειδικα αν κατεβαζεις η μιλας

εγω αυτο που θα προτεινα ειναι αναλογα με το ποσα διαθετεις να αγορασεις ενα καινουριο

βεβαια μπορει αν βρεθει και κανενας μεσα απο εδω και νε βοηθησει!

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ έχω μεταφέρει το θέμα στην Tellas πολλές φορές αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα.Να φανταστείς κοντεύουμε να γίνουμε φιλαράκια με τους ανθρώπους της εξ.πελατών, τους γνωρίζω με τα μικρά τους ονόματα και σε λίγο θα πάμε και για καφεδάκι.Δεν λέω, κάνουν ότι μπορούν κι αυτοί αλλά...

Σκέφτομαι να πάρω καινούριο router αλλά πάλι πεταμένα λεφτά ρε γμτο?

Mάλλον γι' αυτό τα δίνουν τσαμπέ.

Δημοσ.

μπα δεν νομιζω ισως να ετυχε..προσωπικα σε 4 φιλαρακια που εχω βαλει ιντερνετ απο ολες τις εταιριες δεν εχουν κανενα προβλημα εδω και 1 χρονο.Εγω βασικα το αλλαξα γιατι δεν ηταν ασυρματο

οταν τους ειχες παρει δεν σε ειχαν συνδεσει με κανενα τεχνικο τμημαλογικα αυτο που θα εκαναν ειναι να τεσταρουν την γραμμη δεν νομιζω οτι μπορουν να κανουν κατι για το μοντεμ:fear:

Δημοσ.

το κανει με ενα Pc η με ολα?ισως κατι με to pc.επισης δεν θα ηταν κακη αγορα κατι καλυτερο και ουτε πεταμενα λεφτα θα ηταν γιατι οι μισες εταιρειες δινοιυν οτι αγνωστο ρουτερ υπαρχει στην αγορα.

Δημοσ.
Παίδες καλησπέρα και σας χαιρετώ με τιμές.

Λοιπόν είμαι κάτοχος μιας adsl σύνδεσης με την Τellas(μην γελάτε plz):lol:

Το router είναι αυτό που αναφέρω στον τίτλο και έχει το εξής πρόβλημα:

Κάποιες φορές το wifi απενεργοποιείται από μόνο του και σταματάει να λειτουργεί κόβοντάς μου έτσι την σύνδεση από το laptop.

Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω για να επανασυνδεθώ είναι είτε να κάνω επανεκκίνηση στο router ή να μπω από το μενού του και να κάνω απενεργοποίηση του ασυρμάτου και μετά ξανά ενεργοποίηση από το desktop.Επίσης έχω ψάξει για firmware update αλλά μάταια.Μπήκα και στην ιστοσελίδα της εταιρίας της Gennet αλλά το site δεν υπάρχει (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Όποιος έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει στο τραπέζι.

Επίσης θα δεχτώ και προτάσεις για αξιόπιστα και φθηνά routers.Ευχαριστώ θερμά.

Τι εννοείς πως το wifi απενεργοποείται; Το ανιχνεύεις με το PC σου στον αέρα; Αν όχι δοκίμασες αντί για επανεκκίνηση του router ή του wifi του, να κάνεις disable και enable τη wireless κάρτα του υπολογιστή σου;

Δημοσ.

to wireless στον ρουτερ δυσκολα να κλεισει .πιο ευκολο ειναι να γινεται κατι με το Pc Οποτε παμε για νεους drivers αλλαγη καναλιου αλλο κλειδωμα η και firmware update στον ρουτερ.

Δημοσ.
Τι εννοείς πως το wifi απενεργοποείται; Το ανιχνεύεις με το PC σου στον αέρα; Αν όχι δοκίμασες αντί για επανεκκίνηση του router ή του wifi του, να κάνεις disable και enable τη wireless κάρτα του υπολογιστή σου;

Ναι αυτά ακριβώς κάνω παιδιά για να λειτουργήσει πάλι το ασύρματο.

Ή επανεκκίνηση του ρούτερ ή απενεργοποίηση και μετά πάλι ενεργοποίηση του wifi με το καλώδιο ethernet και μετά δουλεύει.

edit:Ναι,είχα δοκιμάσει και την απενεργοποίηση της κάρτας δικτύου αλλά τπτ.

Απλά δεν θα ήθελα να γίνεται αυτό για ευνόητους λόγους.

Όπως είπα και στο αρχικό ποστ δεν έχω βρει κάτι για firmware update στο ρούτερ όσο και αν έψαξα.

Πάντως παιδιά δοκίμασα την αλλαγή καναλιού όπως μου προτείνατε - και σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό - και προς το παρών δεν έχω κανένα πρόβλημα και λειτουργεί άψογα εδώ και τέσσερις μέρες.

Παρακολουθώ χρόνια το site άσχετα αν έγινα πρόσφατα μέλος και στο πρώτο πρόβλημα με έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Να είστε καλά αδέρφια του insomnia.:-)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω ένα HP Mini 210-1099 ev Vivienne Team.

Προσπαθώ να συνδεθώ ασυρματα με το συγκεκριμένο router, αλλά τίποτα.

Καμιά ιδέα?

Με άλλο laptop, συνδέομαι μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...