Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 1564 - Core i5 - 520M 2.4 GHz - 15.6" TFT LED

chris70

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απο το αν ειναι κολλημενες στην μητρικη και τραβανε μνημη απο την RAM.

δηλαδη οι αυτονομες δεν τραβανε μνημη.

γιατι για το αν ειναι κολημμενες δεν μπορεις να το ξερεις?

σωστα?

αρα οποια τραβα μνημη δεν ειναι αυτονομη.

Δημοσ.

εντυπωσεις απο το φορητο αυτο κανενας? εχω σχεδον καταληξει σε αυτο.

θελω νεο laptop 15.6 οθονης,επεξεργαστη σχετικα καλου i5, καρτα γραφικων δε με πολυνοιαζει γτ δε παιζω παιχνιδια, μνημες DDR3 πλεον.

απο toshiba δε βλεπω συντομα να κυκλοφορουν αντισοτιχα μοντελα σε παρομοιες τιμες, οποτε παω προς DELL και συγκεκριμενα αυτό..

Δημοσ.

το πηρα σημερα παιδια !!!

λεει , πριν τη χρηση 12 ωρες φορτιση μπαταριας. εχω επομενως συνδεσει την μπαταρια /τροφοδοτικο στην πριζα,και φορτιζω το laptop κλειστο για 12 ωρες?

μετα, ειναι καλο οι πρωτοι κυκλοι φορτισης αποφορτισης να ειναι πληρεις?

δλδ να βαλω την μπαταρια, να περιμενω να αποφορτιστει πληρως, να την ξαναφορτισω πληρως κοκ?

το laptop θα το χρησιμοποιω κυριως συνδεδεμενο στο ρευμα..ως desktop replacement.

Δημοσ.
το πηρα σημερα παιδια !!!

λεει , πριν τη χρηση 12 ωρες φορτιση μπαταριας. εχω επομενως συνδεσει την μπαταρια /τροφοδοτικο στην πριζα,και φορτιζω το laptop κλειστο για 12 ωρες?

μετα, ειναι καλο οι πρωτοι κυκλοι φορτισης αποφορτισης να ειναι πληρεις?

δλδ να βαλω την μπαταρια, να περιμενω να αποφορτιστει πληρως, να την ξαναφορτισω πληρως κοκ?

το laptop θα το χρησιμοποιω κυριως συνδεδεμενο στο ρευμα..ως desktop replacement.

ποιος το λεει για τις 12 ωρες; αυτο ισως να ισχυε για τις μπαταριες νικελιου. αν στις οδηγιες λεει για 12 ωρες τοτε μονο να το κανεις. διαφορετικα το βαζεις και το αφηνεις μεχρι να βγαλει ενδειξη οτι ολοκληρωθηκε η φορτιση. εγω τα ανοιγα αμεσως και τα χα στο ρευμα και δεν ειδα κανενα προβλημα για 2-3 χρονια με τις μπαταριες των λαπτοπ που ειχα.

επισης δεν πρεπει να αδειαζεις εντελως την μπαταρια ακομα και στις πρωτες φορτισεις μεχρι το 10% να φτανει και μετα την φορτιζεις. επισης 1-2 φορες την εβδομαδα εχε το στην μπαταρια μεχρι να πεσει στο 10% και μετα αστο στο ρευμα για να διατηρησει τις ιδιοτητες της η μπαταρια σε βαθος χρονου.

Δημοσ.

ελεγε στις οδηγιες για 12ωρη φορτιση.

μολις φορτιστει πληρως θα το ανοιξω, θα αφησω την μπαταρια να φτασει 10% και μετα φορτιση.

και εγω 3+ χρονια στο toshiba μου κανενα προβλημα με την μπαταρια, με τον τροπο που προτεινεις..

Δημοσ.
καλοριζικο και πες μας δυο λογια σχετικα με την λειτουργια του.

πρωτες εντυπωσεις¨:

-αψογο design, πληκτρολογιο κτλ.

-αθορυβο σχετικα

-ξεχωριστο αριθμητικο πληκτρολογιο στα δεξια

οθονη απλα απιστευτη.τεχνολογια LED πολυ μπροστα..

τα μειον, σχετικα λεπτομερειες: δεν εχει πολλα ενδεικτικα φωτακια λειτουργιων, πχ λαμπακι στο caps lock,.υπαρχει mονο το λαμπακι ον off, το αντιστοιχο που δειχνει φορτιση και αλλο ενα πιο διπλα που μαλλον δειχνει λειτουργια επεξεργαστη.

επισης δεν υπαρχει "ροδελα" αυξομειωσης ηχου.(συνηθισμενος απο toshiba μου εκανε εντυπωση).

το προγραμμα αξιολογησης των wind7 prof. 64 bit εβγαλε 4.5 δεικτη.(με βαση το χαμηλοτερο αποτελεσμα που ηταν στην αξιολογηση γραφικων.). σε επεξεργαστη και μνημες ειχε 6.7 και 5.9 αντιστοιχα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σε ολους! σκεφτομαι κι εγω να παρω αυτον τον υπολογιστη και θα ηθελα τη γνωμη σας... θελω να χρησιμοποιησω προγραμματα οπως matlab αλλα και σχεδιαστικα (autocad , cattia) και δεν ξερω κατα ποσο η συγκεκριμενη καρτα γραφικων που εχει αυτο το laptop ειναι αρκετα καλή. Η χρήση ειναι αρχικα κυρίως εκπαιδευτική , φοιτητής είμαι ;)

Δημοσ.
γεια σε ολους! σκεφτομαι κι εγω να παρω αυτον τον υπολογιστη και θα ηθελα τη γνωμη σας... θελω να χρησιμοποιησω προγραμματα οπως matlab αλλα και σχεδιαστικα (autocad , cattia) και δεν ξερω κατα ποσο η συγκεκριμενη καρτα γραφικων που εχει αυτο το laptop ειναι αρκετα καλή. Η χρήση ειναι αρχικα κυρίως εκπαιδευτική , φοιτητής είμαι ;)

σε matlaba μια χαρα τα παει.. autocad δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω δε θα εχει προβλημα.

γενικα πολυ καλο μηχανημα με τα απο 2 εβδομαδες χρησης..

Δημοσ.
σε matlaba μια χαρα τα παει.. autocad δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω δε θα εχει προβλημα.

γενικα πολυ καλο μηχανημα με τα απο 2 εβδομαδες χρησης..

λενε τιποτα τα ηχεια για να ακους μουσικη?

εσυ που ειχες πριν toshiba μπορεις να μας πεις εντυπωσεις?

Δημοσ.
λενε τιποτα τα ηχεια για να ακους μουσικη?

εσυ που ειχες πριν toshiba μπορεις να μας πεις εντυπωσεις?

στο θεμα ηχειων , απλα μετριος. το φοβερο ειναι οτι δεν φαινονται καν τα ηχεια, που βρισκονται δλδ. γραφει κατι srs premium sound, ομως κολοκυθια. καμια σχεση με τα ηχεια του satellite toshiba Haran Cardon που ακομα εχω.(3ετίας+).

εγω εχω συνδεδεμενα μονιμα logitech 2.1 οπότε δε με πειραζει και πολύ..

Δημοσ.
στο θεμα ηχειων , απλα μετριος. το φοβερο ειναι οτι δεν φαινονται καν τα ηχεια, που βρισκονται δλδ. γραφει κατι srs premium sound, ομως κολοκυθια. καμια σχεση με τα ηχεια του satellite toshiba Haran Cardon που ακομα εχω.(3ετίας+).

εγω εχω συνδεδεμενα μονιμα logitech 2.1 οπότε δε με πειραζει και πολύ..

ειναι θεμα ρυθμισεων ολοι οι κατασκευαστες τα χουν ετσι ρυθμισμενα για οικονομια στην μπαταρια και τελικα δεν ακουγονται τα ηχεια με την καμμια. αριστερο κλικ στο εικονιδιο στην taskbar για τα ηχεια κλικ στο εικονιδιο του ηχειου και μετα πειραζεις οτι ειναι κατεβασμενο η απενεργοποιημενο (levels --> speakers στο 100%, enhancements και επιλεγεις bass management virtual surround loudness equalization)

αλλα σαν τα logitech δεν θα ειναι.

Δημοσ.
ειναι θεμα ρυθμισεων ολοι οι κατασκευαστες τα χουν ετσι ρυθμισμενα για οικονομια στην μπαταρια και τελικα δεν ακουγονται τα ηχεια με την καμμια. αριστερο κλικ στο εικονιδιο στην taskbar για τα ηχεια κλικ στο εικονιδιο του ηχειου και μετα πειραζεις οτι ειναι κατεβασμενο η απενεργοποιημενο (levels --> speakers στο 100%, enhancements και επιλεγεις bass management virtual surround loudness equalization)

αλλα σαν τα logitech δεν θα ειναι.

αυτο ισχυει για ολα τα λαπτοπ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...