outlaw star Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 παίδες καλησπέρα..ένας φίλος φεύγει να υπηρετήσει και θέλει να πάρει ένα mp3 player,το οποίο όμως θέλει να παίρνει κανονικές μπαταρίες και όχι να έχει επαναφορτιζόμενες(που να το φορτίσει εκεί που πάει-ειδικές δυνάμεις ο καμένος)..δεν ενδιαφέρει η εμφάνιση ούτε το κόστος.απλά να είναι 1 γίγα τουλάχιστον..κυκλοφορούν ακόμη τέτοια??αν δώσετε και κανά link άψογοι!
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 βρε οτι υπαρχουν,υπαρχουν ειναι σιγουρο.. ψαξε για κανενα crypto:-) http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?PartNo=W001397
outlaw star Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 thanx dude με του που είπες crypto το μυαλό μου αμέσως πήγε σε γερμανό και πράγματι έχει
Kasrith Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 εγω ειχα το zen της creative, με οθονη να βλεπω και καμια σειρα/ταινια
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 εγω ειχα το zen της creative, με οθονη να βλεπω και καμια σειρα/ταινια και εγω το εχω αυτο..σκυλι ρε συ δεν χαμπαριαζει τπτ αλλα το παιδι ζητησε κατι που να παιρνει μπαταριες...
HamerZ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 προσωπικά, αν και πέρασε καιρός, είχα πάρει το nano plus της creative. Μπορεί να τελείωναν γρήγορα οι μπαταρίες (1 ΑΑΑ) αλλά δεν ανησυχούσα για την φόρτιση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.