kchris77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος στην παρέα σας και θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή μιας συσκευής πλοήγησης. Οι επιλογές μου είναι οι ακόλουθες: mio 505 spirit-tom tom xl-mls destinator 4800 slim. Πιστεύω να με βοηθήσετε για να κάνω μια καλή επιλογή. Ευχαριστώ.
FFighter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 οπως σου ειπαν και σε αλλο φορουμ η επιλογη ειναι δικη σου. ο καθενας που εχει αγορασει καποια συσκευη ,θα στην εκθειαζει. αναφορικα με αναβαθμισεις του s-505 που ρωτησες, δινει μια δωρεαν με την αγορα και για διαστημα 30 ημερων απο την ενεργοποιηση και τις αλλες ελλαδος και ευρωπης τις αγοραζεις. Σαν συσκευη θεωρω οτι ειναι η καλυτερη που κυκλοφορει. Εδω μπορεις να τη δεις πως γινεται μετα to unlocking http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=348954 για tom tom που σου προτειναν και εφοσον κυκλοφορεις πολυ επαρχια, θα σου συνιστουσα να σκεφτεις αγορα μετα απο κανα 2 χρονια... αν θες καποιες παραπανω πληροφοριες πες μας...
papgeo86 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα φιλοι μου! Κοιταζω για δεκτη GPS αυτοκινητου οπως ο φιλος kchris77. Διαθετω εως 220 ευρω. Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για το MLS DESTINATOR 4810 ΒΤ και το MLS DESTINATOR 4800A. Θα ηθελα να ακουσω κι αλλες προτασεις.Ευχαριστω!
mentoras99 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Tα destinator εχουν παλιους χαρτες, απο το 2008!
sacisrou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή είμαι και εγώ ένας απ'τους αναποφάσιστους , βρήκα ένα RYE 4810 , όμως δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι.Γι'αυτό σκέφτομαι και το MLS 3855 που είναι και πιο επώνυμο.Ποια είναι η γνώμη σας;
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Με 69 ευρώ μπορείς να τσιμπήσεις αυτό. Ξεκλειδώνει πολύ εύκολα. http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/pna-vision-navi-43-genius.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.