Προς το περιεχόμενο

ποσο καλυτεροι ειναι στην πραγματικοτητα οι intel?

orion1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν μου λεει κατι αυτο το τεστ...

μπορω να σου βρω χιλια δυο benchtest οπου ο 965 τα παει καλυτερα απο τον i3 και απο τον E8600 οπως αυτο http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2010/01/04/intel-core-i5-661-core-i3-530-cpu-review/9

και απο την στιγμη πιστευω οπου ο καθενας θα προτιμουσε τον 965 εναντι αυτων των δυο πιστευω οτι σταματαει η κουβεντα εδω ;)

Δημοσ.
δεν μου λεει κατι αυτο το τεστ...

μπορω να σου βρω χιλια δυο benchtest οπου ο 965 τα παει καλυτερα απο τον i3 και απο τον E8600 οπως αυτο http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2010/01/04/intel-core-i5-661-core-i3-530-cpu-review/9

και απο την στιγμη πιστευω οπου ο καθενας θα προτιμουσε τον 965 εναντι αυτων των δυο πιστευω οτι σταματαει η κουβεντα εδω ;)

οπου υπαρχουνε εφαρμογες με πολλους πυρινες φυσικο ειναι να ειναι καλυτερος...

νομιζω πως δεν πρεπει να συγκρινουμε 2πυρινες με 4 αλλα 4 -4 ;)

Δημοσ.

που χαθηκε εκεινη η εταιριουλα που υποσχεθηκε μεχρι 120 πυρηνες με αντιστοιχες πολυπυρηνες gpu να παμε μπροστα που εχουμε κολλησει στα 4 GHz και σε sofware στα windows που ειτε 2 ειτε 102 πυρηνες εχεις ειναι τα ιδια χαλια. επισης μαγκια του οποιος φτιαξει CULV με καλο χρονισμο και 4 πυρηνες (να μην καιει τιποτα να μην ζεσταινεται και να κανει δουλεια).

Δημοσ.
οπου υπαρχουνε εφαρμογες με πολλους πυρινες φυσικο ειναι να ειναι καλυτερος...

νομιζω πως δεν πρεπει να συγκρινουμε 2πυρινες με 4 αλλα 4 -4 ;)

συμφωνω απολυτως...

δεν τιθεται πιστευω θεμα συγκρισης... B)

ο φιλος inray αρχισε και ελεγε για καλυτερες επιδοσεις για τους διπυρινους i3-i5 απο οποιονδηποτε 2πυρινο- 4πυρινο της amd... :lol::lol:

Δημοσ.
συμφωνω απολυτως...

δεν τιθεται πιστευω θεμα συγκρισης... B)

ο φιλος inray αρχισε και ελεγε για καλυτερες επιδοσεις για τους διπυρινους i3-i5 απο οποιονδηποτε 2πυρινο- 4πυρινο της amd... :lol::lol:

γιατι ποιος ειναι καλυτερος 2πυρινος της amd??

ποιος ειναι καλυτερος 4πυρινος amd απο τον 750 και πανω??

οτι πληρωνεις περνεις λεει η γιαγια μου :P

και για τον i7 975 που ειπανε στην αρχη αυτον δεν το περνεις για να παιζεις παιχνιδια αλλα για αυτους που benchαρουνε και θελουνε το τελειο....

Δημοσ.
γιατι ποιος ειναι καλυτερος 2πυρινος της amd??

ποιος ειναι καλυτερος 4πυρινος amd απο τον 750 και πανω??

οτι πληρωνεις περνεις λεει η γιαγια μου :P

και για τον i7 975 που ειπανε στην αρχη αυτον δεν το περνεις για να παιζεις παιχνιδια αλλα για αυτους που benchαρουνε και θελουνε το τελειο....

ρε φιλε τι μου λες εσυ τωρα και τι σου λεω εγω...

πιστευω τα ειπα πολυ κατανοητα, οπως και συμφωνησα μαζι σου...

ειναι αδικη συγκριση διπυρινων i3-i5 με τους 955-965 και φυσικα υπερτερουν οι amd, σε αντιθεση με αυτα που ειπε ο φιλος inray

οσο για τον i7 συμφωνω και παλι

Δημοσ.
ρε φιλε τι μου λες εσυ τωρα και τι σου λεω εγω...

πιστευω τα ειπα πολυ κατανοητα, οπως και συμφωνησα μαζι σου...

ειναι αδικη συγκριση διπυρινων i3-i5 με τους 955-965 και φυσικα υπερτερουν οι amd, σε αντιθεση με αυτα που ειπε ο φιλος inray

οσο για τον i7 συμφωνω και παλι

μα εγω ειπα πως ποιος ειναι καλυτερος 2πυρινος επεξεργαστης της amd απο αυτον της intel και ποιος ειναι καλυτερος της amd απο τον i5 750 και πανω

2 vs 2

4 vs 4

το πανω χερι στην δυναμη την εχει η intel

για αυτο εχει και χαμηλες τιμες η amd ;)

Δημοσ.

Πρώτα από όλα κανείς δεν είπε πως είναι καλύτερος ένας διπύρηνος από έναν τετραπύρηνο και αυτή ήταν η αρχική μου διευκρίνηση στον φίλο orion1986. Όταν όμως μιλάμε για clock-to-clock και single thread τότε ακόμα και μονοπύρηνο με δεκαεξαπύρηνο και βάλε μπορούμε να συγκρίνουμε, ειδικά όταν μιλούμε για συγγενή αρχιτεκτονική. Πάντως αν επιμένεις μπορούμε να μείνουμε στο 4 vs 4 cores όπου οι AMD σε απτά νούμερα απλά ...ξοδεύουν ρεύμα. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...