Προς το περιεχόμενο

MP3 players kai psifiakes mixanes

kabouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geiasas

endiaferomai gia tin agora enos mp3ofonou, oxi cd player pou na pezei mp3.. player me mnimi, mikrou mege8ous (oxi ta fortiga tis creative), me oso to dinaton megaliteri mnimi kai oxi se timi pou na simferei perisotero na parw amaksi. den me endiaferei an den einai kapia marka h an einai apomimisi..

exei kaneis na protinei kati??

epishs kitaksa sto net, kai vrika orismena pou einai akrivws etsi opws ta 8elw, ala de stelnoune ellada kai den eimai kai apolita sigouros oti 8a dwsw karta sto net....

akoma paizei na parw mazi me to mp3 psifiaki mixani girw sta 2mp h erwtisi einai:

aposo exw proseksei genika ftinotero einai to plesio, opote stin periptwsi pou ta parw apo kei kai ta 2 mazi, iparxei periptwsi na mou kanoune kamia timi kaliteri h logo alisidas den kanoun tetia?..

Δημοσ.

Gia mp3ophono ego exo ena mini disc tis sony poy paizei mp3. 250 eura ekane... To kathe diskaki xoraei peripou 5 ores mousiki... oso apo megethos den to sizitame... to kinito mou (6210) pio poli to katalabeno stin tsepi mou para auto...

To montelo tou einai MZ-N505 (einai to pio xamilo montelo apo specs-kai to poio ftino enoeite...)

Tora gia camera, tha se gelaso... :)

Δημοσ.

Κι εγώ MiniDisc σου προτείνω και μάλιστα με τεχνολογία NetMD όπως ανέφερε και ο Edgar. Είμαι κάτοχος του MZ-N1 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...