washcloud Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 ...βρε δε θέλουν ξέχωρα φουρφούρια. Την παλεύουν και σόλο. Άκου με, κάτι ξέβρω (όχι ότι είναι κακό να βάλεις, ίσα-ίσα, καλό είναι - και πρωτίστως για την ψυχολογία σου). Κατά τ' άλλα, αυτό λέω και 'γω : άμα μιλάμε για καλοκαίρια, μη σκας. Να έσκαγες άμα τους είχες 365/365 στους σχεδόν 50. Το δε κουτί, εξαρτάται από τη διαμόρφωσή του - και συνεπώς και το air-flow. ΜΠΟΡΕΙ το να το αφήνεις ανοιχτό, να κάνει πιο πολύ δουλειά (...το οποίο βέβαια σημαίνει ότι χρειάζεσαι εσωτερικό διακοσμητή για το κουτί σου). Εγώ πάντως την έχω βρει το καλοκαίρι όταν βαράει κόκκινα : κοπανάω έναν (δεν ξέρω και πόσες ίντσες πάνε αυτοί) κανονικό μεγάλο ανεμιστήρα να φυσάει πάνω στο ανοιχτό κουτί, κι έτσι κάνει φουτζίτσου στους δίσκους - και όχι μόνο. ...Για την σκόνη, Άζακς και πανί. Τους κάνει μούρλια. (..."αεροστεγώς" κλεισμένοι είναι, η σκόνη δεν τους κόφτει....)
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Τους πήρε το e-shop,τους άλλαξε,τους έφερε και στο σπίτι. Σας ευχαριστω και τους δύο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ετσι απο περιεργεια, το σεντινελ τι λεει?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Και ωρες λειτουργιας να δεις να λεει 0/1/2 γιατι αλλιως προκειται για μεταχειρισμενους δισκους...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Τους checkαρα,όλα κομπλέ,το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι και οι δύο είχαν μέγιστη θερμοκρασία 40oC,ενώ στο μηχάνημά μοθ πάνω απο 26-27 δεν φτάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.