Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με φλασάκι !!

Giorgos3924

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εδώ και σχεδόν 1 μήνα αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα, σοβαρό θα έλεγα, με το USB φλασάκι.

Το φλασάκι είναι: OCZ Rally2 4GB με πολύ καλές ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής.

Πρόσφατα παρατηρώ οτι αλιώνει κάποιους φακέλους του.

Δηλαδή μετά απο κάποιες ώρες οι φάκελοι που έχει μέσα μεμφανίζονται σε στυλ Windows XP και το κυριότερο οτι όλοι τους δείχνουν χωρητικότητα 1,33MB !!!

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι οτι αν πάω να ανοίξω τον φάκελο το pc κατά κάποιον περίεργο τρόπο αρχίζει και ανοίγει μετα μανίας πολλά παράθυρα απο "τα έγγραφά μου" με αποτέλεσμα να κολάει και να επανέρχετε μόνο με το κουμπί reset.

------------

Το πρόβλημα δεν διορθώνετε ούτε με διαμόρφωση της μνήμης.

έπειτα απο διαμόρφωση δημιουργεί απο μόνο του φάκελους με παράξενο όνομα και χωρητικότητα 1,33MB.

Όλο το παραπάνω πρόβλημα το κάνει εντελώς τυχαία όποτε θέλει... σε τυχαίες ώρες, αλλά πάντα συμβαίνει!

Επισυνάπτω φωτογραφία.

Πώς μπορώ να σώσω το φλασάκι?

Καταστρέφει τα αρχεία μου και δεν μπορώ να τα ανοίξω μετά!!!! (επειδή πετάει συνεχώς παράθυρα, "τα έγγραφά μου").

Ακόμα και αν μεταφέρω τον φάκελο που θέλω μέσα στο pc πάλι θα κάνει το ίδιο πρόβλημα.

Τους φάκελους που βλέπετε στην κάτω φωτογραφία τους δημιούργησε μόνο του σήμερα το μεσημέρι.

Τελευταία φορά το έκανα διαμόρφωση χθές το βράδι και σήμερα που ήθελα να μεταφέρω κάτι απο το λαπτοπ στο σταθερό είδα αυτούς

τους φακέλους που φυσικά τους είχε ξαναβγάλει.........

flash.th.png

Δημοσ.

Δες αμα δίνει η εταιρία του φλασακιού εργαλείο για low level format, αμα είναι κατέβασε το και δοκίμασε.

Μετά είσαι σίγουρος οτι δεν του έχεις ενεργοποιείσει καμία ειδική λειτουργία με κανένα πρόγραμμα;

chkdsk τι σου λέει;

Άμα δεν είναι τίποτα απο αυτά χαλαρά, lifetime εγγύηση δεν έχουν αυτά; :-D

Edit: Για ιούς το έχεις κοιτάξει το σύστημά σου; Κοίτα αμα είναι και για rootkit. Και άμα δεν βαριέσαι και για trojan, and so goes on...

Δημοσ.

Τώρα που το ανέφερες, σε ένα άλλο pc με antivirus που το είχα βάλει μου έβγαζε συνεχώς μύνημα!

Θα βάλω το kaspersky να κάνω ένα τεστάρισμα!

Δημοσ.

Άμα σου είναι εύκολο ψάξε και με κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα για rootkit's, δεν ξέρω κατα πόσον το kaspersky τα βρίσκει όλα.

Υ.Γ Όλο το pc να κάνεις scan γιατί όλο και κάπου θα υπάρχει ο ιός-rootkit-trojan άμα κατάφερε να μπει και να μην σου χτυπήσουν οι συναγερμοί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...