Razor911 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Καλά τι να πώ;Πού σου ζήτησαν ακριβώς 120 ευρώ; Στο service στην Quest? Υ.Γ: Girl είμαι.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app hahaha οκ (τωρα ειδα avatar:o) Στα κεντρικα της Apple στην καλιθεα γιατι ολα τα αλλα ειχανε κλεισει (Στουρναρη-Εξαρχεια,Κοντα στο συνταγμα και στο Νεο Κοσμο...) Και ναι μου ειπαν για να μου φτιαξουν την μπαταρια θελουν 120 ευρω...
Nomikaria Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Τα κεντρικά της Apple είναι στην περιοχή μου;Wow,δεν το'ξερα... Πραγματικά δεν έχουν συναίσθηση των τιμών,με 35 ευρώ παραπάνω παίρνεις το τελευταίο iPod.
Razor911 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Τα κεντρικά της Apple είναι στην περιοχή μου;Wow,δεν το'ξερα...Πραγματικά δεν έχουν συναίσθηση των τιμών,με 35 ευρώ παραπάνω παίρνεις το τελευταίο iPod. εμα για αυτο και γω λεω... ΠΑΝΕ καλα ???? ¨τι να πει κανεις... για αυτο προσεχτε πολυ τα προιοντα apple σας γιατι ειναι πολυ ανθεκτικα(εμενα κρατησε 4 χρονια συνεχους-καθημερινης χρησης) αλλα αμα σου χαλασει... ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Nomikaria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ουάου σου κράτησε τόσο;Εγώ το'χα δώσει πάνω στο χρόνο γιατί μου έσπαγαν τα νεύρα τα itunes μέχρι που επανήλθα με iPhone και τα συνήθισα πια.. Ηδη σκέφτομαι το επόμενο nano...Τώρα iPod λες να πάρεις;
Razor911 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ουάου σου κράτησε τόσο;Εγώ το'χα δώσει πάνω στο χρόνο γιατί μου έσπαγαν τα νεύρα τα itunes μέχρι που επανήλθα με iPhone και τα συνήθισα πια..Ηδη σκέφτομαι το επόμενο nano...Τώρα iPod λες να πάρεις; Σαφεστατα δεν παιρνω καμια αλλη μαρκα απο την apple(οχι οτι οι αλλες δεν ειναι καλες.. δεν ξερω-και για την sony ακουω παρα πολυ καλα λογια) απλα και σε ποιοτητα κ σε ανθεκτικοτητα ειμαι παρα παρα πολυ ευχαριστημενος.. και οπως λενε οτι πληρωσεις παιρνεις μπορει τα mp3 τις να ειναι πιο ακριβα απο τα αλλα ... αλλα πραγματικα αξιζουν..εγω το nano το ειχα παρει 290 euro μολις ειχε βγει κ κρατησε ... Σκεφτεσαι να παρεις mp3?
Nomikaria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ τόσο το'χα πάρει(πανάκριβο παρεμπιπτόντως) αλλά δυστυχώς τα iTunes μ'έκαναν να το δώσω,το ψιλομετάνιωσα μετά είναι η αλήθεια.. Βασικά δεν θα'πρεπε να σκέφτομαι γιατί είχα πάρει mp3 Sony το καλοκαίρι,το οποίο μου έχει βγει πάρα πολύ καλό ως τώρα-ενώ σκεφτόμουν και τότε να πάρω nano-αλλά πάλι προς τα κει με βλέπω...Ελπίζω να μου περάσει.. Ποιό θα πάρεις,το 8άρι;
Razor911 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ τόσο το'χα πάρει(πανάκριβο παρεμπιπτόντως) αλλά δυστυχώς τα iTunes μ'έκαναν να το δώσω,το ψιλομετάνιωσα μετά είναι η αλήθεια..Βασικά δεν θα'πρεπε να σκέφτομαι γιατί είχα πάρει mp3 Sony το καλοκαίρι,το οποίο μου έχει βγει πάρα πολύ καλό ως τώρα-ενώ σκεφτόμουν και τότε να πάρω nano-αλλά πάλι προς τα κει με βλέπω...Ελπίζω να μου περάσει.. Ποιό θα πάρεις,το 8άρι; haha ναι sony και apple ειναι οι καλυτερες ε ναι 8αρι τωρα 16 το θεωρω υπερβολη ... δεν θα μπορεις να τα ακουσεις κ ολα... δικιο δεν εχω ? να μ ελεγες iphone να σου πω θα παρω το 32αρι
Nomikaria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ε ναι μια χαρά το 8άρι,πόσα να βάλεις πια μέσα; Αντε καλές αγορές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.