jordaninio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παιδια επειδη δεν ειχα ποτε τετοια συσκευη θα ηθελα να μ πειτε τη γνωμη σας για αυτη.. μπορω να βαλω mp3 τραγουδια π εχω κατεβασει?τι αλλο χρειαζεται να ξερω? >http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661452 σε συγκριση με αυτην εδω >http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/Sony-B-Series-NWZ-B143FB-MP3-Player-4GB.htm τι να προτιμησω??η χωρητικοτητα δεν με ενδιαφερει... ευχαριστω εκ των προτερων..
Nomikaria Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Σαφώς και μπορείς απλά για το Shuffle θα χρησιμοποιήσεις iTunes ενώ για το άλλο αρκεί drag'n'drop για τη μεταφορά των αρχείων.
jordaninio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Σαφώς και μπορείς απλά για το Shuffle θα χρησιμοποιήσεις iTunes ενώ για το άλλο αρκεί drag'n'drop για τη μεταφορά των αρχείων. ποια ειναι η γνωμη σου για αυτο το ipod?
kpartsi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Αν και φανατικός Apple θα σου πρότεινα το Sony Για 5 λόγους.... 1. Μεγαλύτερη χωρητικότητα, αν και όπως γράφεις δεν σε ενδιαφέρει, σύντομα τα 2 GB θα σου φανούν λίγα... 2. Ραδιόφωνο που έχει το Sony, ενώ δεν έχει το Shuffle. 3. Ευκολία μεταφοράς τραγουδιών στο Sony με απλό drag n drop.... Και το iTunes που χρειάζεται το Suffle είναι εύκολο για μεταφορά τραγουδιών, αλλά πολλοί το βρίσκουν ''ακαταλαβίστικο'' και γι'αυτό το αναφέρω... 4. Display που έχει το Sony και όχι το Shuffle... Το Shuffle έχει ένα σύστημα ομιλίας που σου λέει τα στοιχεία του τραγουδιού μέσα από τα ακουστικά που μερικούς τους βολεύει, άλλους όχι.... 5. Μεγαλύτερη αυτονομία. Πλεονενεκτήματα του Shuffle είναι 1. Προϊόν Apple (για τους φανατικούς ) 2. Καταπληκτικό minimal design με αλουμινένιο case Επίσης μια άλλη διαφορά είναι ότι τα χειριστήρια του Shuffle βρίσκονται πάνω στο καλώδιο των ακουστικών ενώ στο Sony πάνω στη συσκευή... Δεν ξέρω ποιο θα σε βολέψει καλύτερα πάντως το Sony είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή....
isay Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Στην παρούσα σύγκριση ... sony και πάλι sony. Με κλειστά μάτια.
Nomikaria Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 ποια ειναι η γνωμη σου για αυτο το ipod? Κοίτα,έχω το iPod Shuffle προηγούμενης γενιάς,σίγουρα είναι πάρα πολύ καλό σε ποιότητα κατασκευής,μοντέρνο,υπερβολικά μικρό κι ελαφρύ ΑΛΛΑ χρειάζεται iTunes-δεν ξέρω αν το έχεις χειριστεί ποτέ,είναι λίγο δύσκολο μέχρι να το συνηθίσεις-,έχει μικρότερη χωρητικότητα και μεγαλύτερη τιμή,no screen. Εξαρτάται λοιπόν από το τι ακριβώς θες εσύ. Αν θες κάτι trendy αλλά με κάποιους συμβιβασμούς πάρε το shuffle,αν θες κάτι σαφώς πιο ολοκληρωμένο κι εξίσου ποιοτικό,πάρε το Sony. Hope I helped!
desertman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 το shuffle είναι ιδανικό για τρέξιμο κτλ...
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Πάρε ένα iPod Nano 5G που έχει και ραδιόφωνο και κάμερα και μεγάλη χωρητικότητα κλπ. Το iTunes θα το συνηθήσεις δεν είναι πρόβλημα...
Nomikaria Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Το nano είναι πολύ ακριβότερο απ'το budget που απ'ότι φαίνεται υπάρχει..
Razor911 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 και εκτος απο αυτο ειναι και παρα πολυ ακριβα τα ανταλλακτικα του... εχω το nano πρωτης γενιας.. και πηγα χτες να αλλαξω την μπαταρια γιατι τελειωνε πολυ γρηγορα.. και μου ζητησανε 120 euro για αυτο... σαφεστατα και αρνηθικα... γιατι με 120 παιρνεις καινουργιο...
Nomikaria Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ είχα το iPod πρώτης γενιάς κι ήδη από τότε είχε θέμα η μπαταρία.Ελεος,120 ευρώ;;;;;Δεν πάνε καλά...
Razor911 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ είχα το iPod πρώτης γενιάς κι ήδη από τότε είχε θέμα η μπαταρία.Ελεος,120 ευρώ;;;;;Δεν πάνε καλά... Αστα φιλε αστα... με 120 ευρω παιρνω καινουργιο με διπλασια χωρητικοτητα..........ΕΛΕΟΣ δηλαδη... μα γ αυτο κλεινουν τα μαγαζια της ολη τν ωρα
Nomikaria Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Καλά τι να πώ;Πού σου ζήτησαν ακριβώς 120 ευρώ; Στο service στην Quest? Υ.Γ: Girl είμαι.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Teisos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Το πρώτο nano έχει ..φανταστική μπαταρία! Βέβαια το χρησιμοποιώ ακόμα και σήμερα.. Πάντως να ξέρεις ότι αν έχεις καλά ακουστικά ( αυτά που δίνουν είναι πέρα ως πέρα άθλια), θα αντιμετωπισεις προβλημα με την αλλαγή τραγουδιων στο shuffle. Άσε που δεν ξέρω αν είναι συμβατό με άλλα ακουστικά, σιγούρεψέ το πρώτα. Κάτι είχε ακουστεί στην αρχή std.
Labfrog Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Το πρώτο nano έχει ..φανταστική μπαταρία!Βέβαια το χρησιμοποιώ ακόμα και σήμερα.. Πάντως να ξέρεις ότι αν έχεις καλά ακουστικά ( αυτά που δίνουν είναι πέρα ως πέρα άθλια), θα αντιμετωπισεις προβλημα με την αλλαγή τραγουδιων στο shuffle. Άσε που δεν ξέρω αν είναι συμβατό με άλλα ακουστικά, σιγούρεψέ το πρώτα. Κάτι είχε ακουστεί στην αρχή std. std εννοείς sexual transmitted desease?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.