Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εγκατασταση των windows 7

fastarsolid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Λοιπον εκανε εγκατασταση ενας φιλος μου στα windows 7 και οταν τελειςσε αφου ειχαν γινει ολα καλα του ζητησε να κανει ο υπολογιστης επανεκκινηση.Κανει λοιπον επανεκκινηση αλλα σταματαει εκει που βγαινει η εικονα για το boot και του κανει ολην την ωρα επανεκινηση.Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι να κανω?

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Λοιπον τελεικα το παιδι εκανε εγκατασταση των windows 7 οταν ετρεχε τα windows χπ.Δεν εκανε ανβαθμηση.Εβαλε το cd για να τα περασει λετε να εχει καμια σημασια αυτο?Επισης ετρεχε το cd απο USB-DVD.

Δημοσ.
Λοιπον τελεικα το παιδι εκανε εγκατασταση των windows 7 οταν ετρεχε τα windows χπ.Δεν εκανε ανβαθμηση.Εβαλε το cd για να τα περασει λετε να εχει καμια σημασια αυτο?Επισης ετρεχε το cd απο USB-DVD.

Εγώ τα linux με dvd (προφανώς αυτό εννοείς cd) τα έβαλα και δεν αντιμετώπισα προβλημα. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα το usb-dvd. Αν η εγκατασταση έγινε κανονικά και στον υπολογιστή τρέχουν τα 7 τότε όλα είναι εντάξει.

Δημοσ.

θα καπηλευτω λιγο το θεμα του φιλου fastarsolid προκειμενου να μην ανοιξω νεο thread.

σημερα πρωτη φορα δοκιμασα να περασω Win7 Ultimate σε εναν ολοφρεσκο 500αρη δισκο.

το installation προχωρησε κανονικα, εκανε copy τα αρχεια, εκανε expand file, updates κλπ, εκανε και το finishing installation και μετα εκανε reboot. μετα το bootαρισμα ομως, εχει μεινει εδω και 10-15 λεπτα στην οθονη του Bios, εκει που συνηθως σου λεει το "boot from CD" η οταν δεν βρισκει λειτουργικο το "disk boot failure". ο δισκος δεν φαινεται να κανει κατι, και απλα εχει μεινει σε αυτο το screen. ειναι φυσιολογικο, η εχω θεμα με το installation και κατι γινεται λαθος?

Δημοσ.

τα 7 θελουν clean install, δηλαδη να μην υπαρχει τιποτα στον υπολογιστη οταν τα βαζεις, θα επρεπε να γραφατε οτι θελατε να κρατησετε σε δισκους και μετα να κανατε φορματ και ΜΕΤΑ εγκατασταση

το ξερω οτι ειναι χαζο αλλα ετσι ειναι...

Δημοσ.

βασικα τελικα βρηκα τι εφτεγε. ειχα φορμαρει και κανει partition στον 500αρη με το Acronis και μαλλον αυτο εφταιγε. οταν τον επανεφερα σε unallocated και χωρις filesystem δηλαδη ακριβως οπως τον πηρα, δουλεψε το installation!

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν τρεχουν.Το παιδι εκανε εγκτασταση οταν τα χπ ηταν ανοιχτα.Χωρις δηλαδη να παει απο το boot.Τι μπορω να κανω για αυτο γιατι μου κολαει στην εναρξη του boot και ουτε μπορω να τα ξανακανω εγκατασταση.Απλα με βγαζει παλι στο boot και συνεχιζει επανεκινησεις.Και ο τεχνικος θελει γυρο στα 40 με 50 ευρο για να το φτιαξει.Σας παρακαλω ρε παιδια βοηθηστε οσο μπορειτε.

Δημοσ.

Το να πάει να κάνει την εγκατάσταση μέσα από τα 7 ήταν μεγάλο λάθος.

Έχεις επιλέξει να μπουτάρει απο το CD;

Για να ξεμπερδέψεις και να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση δοκίμασε να κατεβάσεις το GParted, να το κάψεις σε ένα CD και να το τρέξεις στο Boot. Μέσω αυτού θα κάνεις format στον σκληρό και θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση των WIndows.

Δημοσ.

http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7install/thread/0275d4ac-a6ca-4992-b6e5-dc128cc5f86c

Εδώ για το reboot loop, θεωρείται κλασσικό κόλλημα εγκατάστασης μαζί με το σκάλωμα στο 68.

Επίσης αυτά τα "θέλουν μόνο καθαρό" ναι οκ, γουατέβα. Σε 3 πισί έκανα upgrade με usb και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...