Προς το περιεχόμενο

«Εκτός γραμμής»


Missionary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το βράδυ στην εκπομπή Εκτός γραμμής θα είναι καλεσμένος ο υπουργός μεταφορών & επικοινωνιών Χρίστος Βερελής. Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου (γνωστοί από τα πρωινά τους στο ραδιόφωνο), δέχονται ερωτήσεις για τον υπουργό.

 

Θεωρώ ότι πρέπει να στείλουμε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις μας για την απαράδεκτη κατάσταση του internet στη χώρα μας. Αν και ξέρω ότι δε θα έχει σπουδαία αποτελέσματα (όσον αφορά την πολιτική του υπουργείου), εγώ θα στείλω τις απόψεις μου.

 

Απ' ό,τι ξέρω, οι παρουσιαστές δεν είναι άσχετοι περί τα τεχνολογικά - ούτε πολέμιοι, όπως συνήθως βλέπουμε στα δελτία «ειδήσεων». κι έτσι νομίζω ότι θα δώσουν σημασία. Αν στείλουν mail π.χ. 50 άτομα, τουλάχιστον θα φανεί ότι υπάρχουν άτομα στην Ελλάδα που ενδιαφέρονται για τις νέες τεχνολογίες.

 

Η εκπομπή μεταδίδεται καθημερινά από τη ΝΕΤ στις 19:00. Το e-mail της εκπομπής είναι [email protected] .

 

Δημοσ.

Μπράβο ρε φιλε..

Παιδιά τι λέτε στέλνουμε αρκετά Mail για DSL;

Πάντως εγώ ετοιμάζω ήδη να στείλω ένα!!

Δημοσ.

Σίγουρα!!!

Όμως να την οργανώσουμε πρώτα αυτήν την κίνηση;

Για να είναι μια συντονισμένη προσπάθεια...

...λέω εγώ...

Δημοσ.

Εγώ ήδη έστειλα ένα Mail.

 

Αναφέρετε, ότι δεν το έχουμε (έλληνες χρήστες internet) σε πολύ να κάνουμε πανελλαδική απεργία από την χρήση του Internet για 2-3 ημέρες αν δεν γίνει κάτι τώρα!!!

Δημοσ.

Μόλις έλαβα την αναφορά παράδωσης του mail στο mailbox τους. Στείλτε ΤΩΡΑ!!!!

Δημοσ.

και εγώ έστειλα αλλά 4,από τα email μας και στου θεού τα μάτια γιατί αλλιώς δεν βλέπω προκοπή......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...