Missionary Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Σήμερα το βράδυ στην εκπομπή Εκτός γραμμής θα είναι καλεσμένος ο υπουργός μεταφορών & επικοινωνιών Χρίστος Βερελής. Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου (γνωστοί από τα πρωινά τους στο ραδιόφωνο), δέχονται ερωτήσεις για τον υπουργό. Θεωρώ ότι πρέπει να στείλουμε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις μας για την απαράδεκτη κατάσταση του internet στη χώρα μας. Αν και ξέρω ότι δε θα έχει σπουδαία αποτελέσματα (όσον αφορά την πολιτική του υπουργείου), εγώ θα στείλω τις απόψεις μου. Απ' ό,τι ξέρω, οι παρουσιαστές δεν είναι άσχετοι περί τα τεχνολογικά - ούτε πολέμιοι, όπως συνήθως βλέπουμε στα δελτία «ειδήσεων». κι έτσι νομίζω ότι θα δώσουν σημασία. Αν στείλουν mail π.χ. 50 άτομα, τουλάχιστον θα φανεί ότι υπάρχουν άτομα στην Ελλάδα που ενδιαφέρονται για τις νέες τεχνολογίες. Η εκπομπή μεταδίδεται καθημερινά από τη ΝΕΤ στις 19:00. Το e-mail της εκπομπής είναι [email protected] . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Μπράβο ρε φιλε.. Παιδιά τι λέτε στέλνουμε αρκετά Mail για DSL; Πάντως εγώ ετοιμάζω ήδη να στείλω ένα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Σίγουρα!!! Όμως να την οργανώσουμε πρώτα αυτήν την κίνηση; Για να είναι μια συντονισμένη προσπάθεια... ...λέω εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 den fantazomai na thelei kai poli organosi fili Cristina. Apla, kalo tha itan na steiloume ena mail o kathenas, mpas kai ginei tipota... ...leo kai ego tora... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodreams.ct Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Μονο ενα ο καθενας? οποιος εχει πολλους λογαριασμους να στειλει απο ολους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Εγώ ήδη έστειλα ένα Mail. Αναφέρετε, ότι δεν το έχουμε (έλληνες χρήστες internet) σε πολύ να κάνουμε πανελλαδική απεργία από την χρήση του Internet για 2-3 ημέρες αν δεν γίνει κάτι τώρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giambas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Ego pantos nomizo oti osa email kai na stiloume den tha exoume antapokrisi....Einai to sistima tetio pou pros to paron den alazei.....Bebea i prospathia arkei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Και εγώ μέσα... στέλνω τώρα. sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skevo_kos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Εγινε εγινε, στελνω τωρα αμεσως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Μόλις έλαβα την αναφορά παράδωσης του mail στο mailbox τους. Στείλτε ΤΩΡΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeCoN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Efyge.... Highlight: Ws pote 8a anhkoume emeis oi Ellhnes ston 3o kosmo tou Internet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 efige kai apo mena... may the force be with you... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Giambas ακόμα και αν είναι έτσι, αυτό δεν είναι δικαολογία για να μην προσπαθείς. sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 και εγώ έστειλα αλλά 4,από τα email μας και στου θεού τα μάτια γιατί αλλιώς δεν βλέπω προκοπή...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Παιδιά μόλις μας συζητάνε ...... :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.