karaap Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Εχω εγαταστήσει το downloader for X αλλά οταν θέλω να κατεβάσω αρχείο μου μου βγάζει τα παρακάτω και σταματάει χωρίς να κατεβάσει τίποτε .Βασικά δεν συνδέεται στο ιντερνετ ενω η σύνδεση του PC είναι ενεργή 1) HTTP/1.1 404 Not found 2) P3P :CP="ALL DSP COR CURA....... 3) DATE =.... 4) CONNECTION :CLOSE 5) ACCEPT RANGE :BYTES 6) CACHE CONTROL :NO CACHE 7) CONTENT - TYPE :TEXT / HTML; CHORSET = UTF-8 8) CONTENT - LENGTH :13 9) CONLD'T GET NORMAL ANSWER 10) FILE NOT FOUND 11) DOWNLOADING WAS FAILIED Ευχαρισ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μηπως εχει οριστει καποιος proxy στις ρυθμισεις του? Με wget πχ κατεβαζεις κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaap Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μόνο με Tucan κατέβασα κανονικά τα άλλα κατεβαστήρια δεν συνδέονταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.