liopyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Aπό τα πιο ηλίθια blog που έχω σηναντήσει. Ένας εξυπνάκιας χωρίς ουσιαστικό χιούμορ που το παίζει χαρακτήρας μεγάλος. Έλα ρε, είσαι αυστηρός. Κατά κύριο λόγο μαλακίες ανούσιες γράφει, ναι με κλεμμένο τρόπο, αλλά ορισμένες ατάκες του που τυχαίνει να μην ξεπερνούν τα όρια της καφρίλας που θέτω στην αντίληψη του χιούμορ, έχουν πλάκα.
Lucifer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 O soturin είναι επιεικής. Ο τύπος είναι κομπλέξας.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ψιλοπαλεύεται, και λέει μερικές αλήθειες.
liopyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Αν τα εννοεί αυτά που γράφει είναι για δέσιμο, αλλά δε νομίζω πως μπορεί να τα πιστεύει ούτε ο ίδιος. Απλά προσπαθεί να βγάλει όση καφρίλα μπορεί στα πλαίσια του αυτού του τύπου χαβαλέ. Μερικές φορές το πετυχαίνει, εγώ τουλάχιστον γελάω. Μερικές φορές το τραβάει απο τα αυτιά και φαίνεται τελείως μαλάκας.
Garnele Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 - Κάνε σωστά τη δουλειά σου. Όταν σου ζητάω να με βοηθήσεις να βρω ένα ρούχο, μη μου πετάς ένα ξερό "ό,τι υπάρχει εκεί", αποφεύγοντάς με λες και σου έκανα τράκα ένα ευρώ για ηρωίνη. Το ξέρω ότι η δουλειά σου είναι βαρετή, αλλά τώρα θέλω να σε ροπαλιάσω στο κρανίο και να σε θάψω στην έρημο παρέα με τον Τζο Πέσι. Ενδεικτικό παράδειγμα από το πιο πρόσφατο ποστ του. Ναι, το ζήτημα που θέτει όντως υπάρχει αλλά πόσο κακό σεξ μπορεί να κάνει κάποιος για να το θέσει έτσι; Και όχι, δεν είναι χιούμορ, εξυπνάδες είναι. Γαμάνε οι εξυπνάδες, αλλά ο τύπος με κάθε επιπλέον σειρά που γράφει το γαμάει και ψοφάει λίγο ακόμα. Αν έγραφε μια σειρά κάθε μέρα μπορεί και να τον διάβαζα. Από την άλλη, οι δήθεν σοβαροί και εξτραβανγκάτζες με μπλογκ που γράφουν ποίηση για ένα κακόγουστο φθηνό ανθολόγιο δημοτικού με ενοχλούν περισσότερο. Και υπάρχουν και τα μπλογκς-ημερολόγια... Και γενικά αν θέλει να ενοχληθεί κάποιος από μπλογκ αρκεί να μπει στο σινκ και να κοιτάξει τις 10 τελευταίες καταχωρίσεις.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ε, έχει και μερικά πολύ πετυχημένα όμως.
Praetorianos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ο τύπος δεν προσπαθεί να το παίξει δήθεν, ούτε προσπαθεί να περάσει μηνύματα. Καφρίλες γράφει και ως κάφρο θέλει να τον εκλαμβάνουν. Τον διαβάζεις όπως διαβάζεις τα legendary του insomnia. Απόδειξη τα βρισίδια και οι καταστάσεις, τις οποίες όπως περιέγραψε ορθώς η garnele, τις γαμάει μέχρι να ψοφήσουν και μετά τις γαμάει λίγο ακόμα. Μερικές καφρίλες που έχω λατρέψει: Μικρές λεπτομέρειες της ζωής που συμβαίνουν σε όλους μας Έχεις McLaren SLR; Κι εγώ! 21+1 γυναικο-συμβουλές που δε θα βρείτε στο Cosmo Πουτ@ν@κι@ του MySpace και online παιδερ@στ1@: Αυτά ειναι! Τα πιο αντιαισθητικά πράγματα στην Ελλάδα Αν ο κόσμος ήταν όπως το internet... Οδηγίες για αρμονικά ψώνια
TeZaS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 O soturin είναι επιεικής.Ο τύπος είναι κομπλέξας. Νομίζω οτι δεν μπορεί κάποιος να πεί αυθαίρετα είναι πχ Μαλάκας και τέτοια. Είναι θέμα γούστου, εγώ είμαι ηλίθιος και μου αρέσει, σε εσένα που είσαι πχ πιο κυρίλα σου φαίνεται αισχρός.
Lucifer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Είναι μαλάκας, σόρρυ. Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό και απροσδιόριστο λόγω περιφρόνησης στοιχείο που κάνει κάτι τέτοιους και κάτι πιτσιρίκους μαλακισμένα τιποτάκια.
liopyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ρε, είναι τρισμαλάκας και μισός ακόμη. Πόσο μας νοιάζει; Αλλά με ατάκες τύπου: Βγαζεις το βρακι σου για να μπεις στο μπανιο και σου πεφτει στο πατωμα, αλλα αντι απλα να σκυψεις να το μαζεψεις, το μαζευεις με τα δαχτυλα του ποδιου, το πετας στον αερα και το πιανεις με το χερι. Μαλιστα, αν πιασει με την πρωτη, αισθανεσαι περηφανος. ε, δε μπορώ, γελάω. (it's so fuckin true)!!!
soturin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ο τύπος δε λέει τίποτα που κάποιος μη-καθυστερημένος δεν μπορεί να παρατηρήσει και να σκεφτεί/πει με την παρέα του. Το πρόβλημα είναι πως μετά το παρουσιάζει σαν να είναι δικές του φοβερές επινοήσεις και με ένα ύφος "μα τι λέω ο άτιμος" και με την και καλά "αναγνώριση" του ότι είναι κάφρος και μαλάκας κετσ. Μπούρδες του χείριστου είδους. Από την άλλη, οι δήθεν σοβαροί και εξτραβανγκάτζες με μπλογκ που γράφουν ποίηση για ένα κακόγουστο φθηνό ανθολόγιο δημοτικού με ενοχλούν περισσότερο. Και υπάρχουν και τα μπλογκς-ημερολόγια... Και γενικά αν θέλει να ενοχληθεί κάποιος από μπλογκ αρκεί να μπει στο σινκ και να κοιτάξει τις 10 τελευταίες καταχωρίσεις. Ειδικά κάτι τύποι που γράφουν για τρένα αίματα ψυχοφιλοσοφία και βότκες. Και το λέω μεταξύ αστείου και σοβαρού. Γενικά η ιστορία με τα blogs είναι πολύ γαμημένη. Επειδή κάποιος μπορεί να έχει μόνιμα σε ένα server ό,τι σκέφτεται δεν τον καθιστά ειδικό σε οτιδήποτε. Τα ίδια θα έλεγε και σε έναν καφέ αν τον πετύχαινες. Η έννοια blogger με εκνευρίζει γενικώς. Blog που αξίζει να διαβάζει κανείς είναι μάλλον τύπου που περιγράφουν κάποια εμπειρία-ταξίδι ή πρέπει να ναι πραγματικά ξεχωριστό μυαλό ο άλλος, και το τελευταίο εντάξει είναι λίγο ιδιαίτερο.
Lucifer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ρε, είναι τρισμαλάκας και μισός ακόμη. Πόσο μας νοιάζει; Αλλά με ατάκες τύπου: ε, δε μπορώ, γελάω. (it's so fuckin true)!!! Ναι, απλώς είναι σα να λέει χρυσαυγίτης ανέκδοτα για κομμουνιστές. Όσο αστείο κι αν είναι, όσο σκέφτεσαι τι είδους ζώο το είπε, δεν παίζει να γελάσεις. σέημ. Ο τύπος δε λέει τίποτα που κάποιος μη-καθυστερημένος δεν μπορεί να παρατηρήσει και να σκεφτεί/πει με την παρέα του. Το πρόβλημα είναι πως μετά το παρουσιάζει σαν να είναι δικές του φοβερές επινοήσεις και με ένα ύφος "μα τι λέω ο άτιμος" και με την και καλά "αναγνώριση" του ότι είναι κάφρος και μαλάκας κετσ. Μπούρδες του χείριστου είδους. Ειδικά κάτι τύποι που γράφουν για τρένα αίματα ψυχοφιλοσοφία και βότκες. Και το λέω μεταξύ αστείου και σοβαρού. Γενικά η ιστορία με τα blogs είναι πολύ γαμημένη. Επειδή κάποιος μπορεί να έχει μόνιμα σε ένα server ό,τι σκέφτεται δεν τον καθιστά ειδικό σε οτιδήποτε. Τα ίδια θα έλεγε και σε έναν καφέ αν τον πετύχαινες. Η έννοια blogger με εκνευρίζει γενικώς. Blog που αξίζει να διαβάζει κανείς είναι μάλλον τύπου που περιγράφουν κάποια εμπειρία-ταξίδι ή πρέπει να ναι πραγματικά ξεχωριστό μυαλό ο άλλος, και το τελευταίο εντάξει είναι λίγο ιδιαίτερο. Το γεγονός πως μπορεί ο καθένας να γράφει γνωρίζοντας πως έχει την πιθανότητα να διαβαστεί, είναι κάτι που η σαθρή αυτογνωσία μας δεν είναι έτοιμη να διαχειριστεί αξιοπρεπώς. Όπως το κάθε ασπόνδυλο που εμφανίζεται σε κάποιο μεσημεριανό δελτίου ενός τεταρτοκλασσάτου σταθμού, όπως τα 15χρονα μαζεύονται σε αγέλες μπροστά στις δημοσιογραφικές κάμερες στα εξωτερικά ρεπορτάζ, έτσι και η ψευτοκουλτουριάρα αδερφή του ίδιου πρωτογενούς κόμπλεξ, χτυπάει τα blogs. Με μια φράση, η δυνατότητα δημόσιας ανάρτησης μιας έκφρασης, έχει επισέλθει στην ίδια μοίρα με το δικαίωμά της να αντιμετωπίζεται ως ενδιαφέρουσα. Βλέπω παντού αποτυχημένους συγγραφείς, γλοιώδεις αριστερίσκους -όχι επειδή είναι αριστεροί, επειδή είναι -ίσκοι- ελεεινούς wannabe λόγιους που αναρτούν στιχάκια που ούτε ο Γονίδης δε θα άγγιζε και φυσικά περσόνες που φτιάχτηκαν μέσω μιας εικόνας που προωθούν μα ποτέ δεν αποδεικνύουν. Υπάρχει μια καταπληκτική τάση θαρρώ, που επηρρεάζει όλο το ανθρώπινο είδος, να εξισώνει κανείς την δυνατότητα με την αξία του πράττειν -ενώ κατά την ταπεινή φασιστική μου άποψη, το 95% θα έπρεπε να στερείται δικαιωμάτων πολύ βασικότερων της ομιλίας. Είναι σαν να δίνεις σε κάποιον μια κάμερα -αυτόματα νομίζει πως είναι άξιος να φέρεται σαν ιερό τέρας, σαν να δίνεις σε κάποιον μια στολή και ένα όπλο, αυτόματα θεωρεί πως είναι αποδεδειγμένα ο κατάλληλος να πυροβολεί. Και υπάρχουν εκτοπλάσματα σαν τον Νίκο Δήμου ή τον Πιτσιρίκο ή τη γκόμενα που έγραψε το "Ο Ιούδας Φιλούσε Υπέροχα", που τους δίνεις τη δυνατότητα να εκφράζονται ελεύθερα και δημόσια και ξαφνικά είναι αυτοί οι οποίοι χρίζονται αρμόδιοι να μιλάνε για τα όσα πραγματεύεται ο όποιος Δήμου ή η όποια γκόμενα. Επειδή έχουν έναν υπολογιστή, είναι πολιτικοί αναλυτές, χρηματιστές, τροχονόμοι, πυρηνικοί φυσικοί, ιστορικοί, λόγιοι, σοφοί, σημαντικοί. Και δεν υπάρχει ούτε μια ουγγιά αυτοσαρκασμού, δεν υπάρχει ούτε μια γρατζουνιά στο χέρι που ξεσπαθώνει, γιατί στο μικρό χωριάτικο μυαλουδάκι τους, το γνώθι σαυτόν είναι κάτι που έχουν αφήσει χιλιόμετρα πίσω. Αυτά και περισσότερα ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΠΟΣΤ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΟΝΤΑΙ.
Sellers Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Αυτά και περισσότερα ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΠΟΣΤ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΟΝΤΑΙ. Καλά, αυτός που το γράφει αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερος μαλάκας... Αφού σ'αγαπάω ρε, το ξέρεις.
Lucifer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Εγώ δε μ'αγαπάω και συμφωνώ! Μα τουλάχιστον ξέρω ως που με παίρνει =(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.