Προς το περιεχόμενο

Επιθετικότητα

smilefreeware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαίνεται ή έχει ξεκινήσει λίγο-λίγο μια επιθετική συμπεριφορά στα post.

Το έβλεπα αλλά δεν το καταλάβαινα εδώ και καιρό, ώσπου το συνειδητοποίησα σε κάποιο γνωστό τορεντάδικο που έκλεισε.

Αν τολμούσες να κάνεις παρατήρηση ερχόταν το τέλος του κόσμου.

Ετυχε πριν λίγο να διαβάζω για τις αποδείξεις της εφορίας σε πρόγραμμα και από ότι κατάλαβα με το ζόρι δεν το έκλεισαν.

Δεν ξέρω τι φταίει: η ηλικία , τα προβλήματα της ζωής , οι Αμερικάνικες ταινίες .......

Παλιά έλεγαν ότι τα γήπεδα τα αφήνουν για να βγάζει ο καθένας τα απωθημένα του.

Ελπίζω να μη καταλήξουν και τα forum το ίδιο.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το αλάτι της ζωής. Σκέψου να μην υπήρχε αυτό το ταπεραμέντο θα είχαμε βαρεθεί τη ζωή μας. Έτσι θα πρέπει να είναι ο άνθρωπος, αντιδραστικός. Τι θέλεις δηλαδή, τίποτα φυτά? Υγιείς αντιδράσεις.

Δημοσ.
Ντέθ, έτσι και το δει αυτό ο Λούσιφερ, άντε μετά να πείσεις τον smilefreeware ότι έχει άδικο.

Μα δεν ήταν προσωπική επίθεση.Απλά αναφορά στο γεγονός που οι δύο ιντερνετονταήδες "συγκρούνται" επειδή υπάρχει ανωνυμία.:-)

Δημοσ.

Η επιθετικοτητα εξω στους δρομους ειναι ακομα χειροτερη.

Εχουμε καταντησει να περπαταμε και να παραμιλαμε.

Δεν παω μακρια,περνω παραδειγμα απο τον ευατο μου,πολλες ειναι οι φορες που με πιανω να ξεφευγω απο τα ορια,ειδικα στην οδηγηση.

Αυτοσυγκρατηση...αυτο ειναι το φαρμακο και μην ξεχναμε οτι πλεον κυκλοφορουν και κουμπουρια...

Δημοσ.
Μου φαίνεται ή έχει ξεκινήσει λίγο-λίγο μια επιθετική συμπεριφορά στα post.

Το έβλεπα αλλά δεν το καταλάβαινα εδώ και καιρό, ώσπου το συνειδητοποίησα σε κάποιο γνωστό τορεντάδικο που έκλεισε.

MAΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ??? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 200 ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙΙΙΙ

Αντε μη τα σπασω ολα εδω μεσα που θα μιλησεις για επιθετικότητα....πρωινιατικα.

Just kidding:-) αλλά κατάλαβες τι τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες :P

Δημοσ.
Η επιθετικότητα στα φόρουμ είναι πλασματική

Aπό τα πιο ηλίθια blog που έχω συναντήσει. Ένας εξυπνάκιας χωρίς ουσιαστικό χιούμορ που το παίζει χαρακτήρας μεγάλος.

Και όχι αυτό δεν ήταν επιθετικό, παίζει να είναι το πιο αντικειμενικό πράγμα που έχω γράψει.

Δημοσ.
Aπό τα πιο ηλίθια blog που έχω σηναντήσει. Ένας εξυπνάκιας χωρίς ουσιαστικό χιούμορ που το παίζει χαρακτήρας μεγάλος.

Και όχι αυτό δεν ήταν επιθετικό, παίζει να είναι το πιο αντικειμενικό πράγμα που έχω γράψει.

Nαι ρε σοτουρίν αλλά δεν περιμένεις να βρείς κάτι καλύτερο από ένα Blog με τέτοιο τίτλο :X

Δημοσ.

Ti λέτε ρε, έχω πεθάνει στο γελιο με τις κατα καιρους δημοσιευσεις του Mikeius στο συγκεκριμένο blog! Τι να πω, μπορεί να έχω κακη αίσθηση του χιουμορ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...