Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε οταν συζηταμε για whatt θεωρώ αυτονόητο εφόσον ο άλος μπαίνει στην συζήτηση ξέρει τι είναι και πός πάνε τα νούμερα, εφόσον δέν ανέφερα για δικούς του λόγους θεώρισε σωστο να το σχολιάσει και να το παίξει έξυπνος λογικά βαριόταν στο πλητρολόγιο του.

Αν εγώ πώ θα πάω το σάββατο για μπάνιο θα το εκλάβει ολος ο κόσμος οτι θα πάω αυτο το σάβατο οπος και είναι αλλα κάποιος εξυπνος επηδη βαριέται θα πεταχτεί και θα πεί ποιο σα βατο ρε φίλε?αυτο το επόμενο?του χρόνου?

πεταγονται και ξεφευγει το θέμα sory TS.

Επανερχόμαστε εμένα οι υπολογιστές μου κατα μέσο όρο καίνει περιπου 140 what την ώρα μαζί με οθόνες.

Ρωτηθηκε κάτι και απάντησα τη δική μου μέτρηση, μάς λέει και απο πάνω οτι δέν ρωτάει αυτό ο TS.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδία θελώ να ρωτίσω πόσο ρευμα καταναλόνει η μητρικη ο επεξεργαστής και ο σκληρος αν ειναι hdd i ssd

Δημοσ.

Ένας επεξεργαστής θέλει 95-135watt. Άλλα όλος ο υπολογιστής περίπου να καίει  200 watt, χοντρικά. Βάζουν τροφοδοτικό 400-500 watt, αλλά αυτό είναι το μέγιστο όχι αυτό που καταναλώνει με μια τυπική σύνθεση.

Στα Laptop πάμε στα μισά και στα tablet ακόμα πιο κάτω. Αν θες να βλέπεις βίντεο με στικάκι πάνω κάτω την ίδια κατανάλωση θα έχεις και σε TV αφού εκεί έχεις μεγαλύτερη στην οθόνη και θα καταναλώνει και ο αποκωδικοποιητής του βίντεο.

Το φθηνότερο με μια οθόνη να βλέπεις ταινία είναι το laptop...για προσωπική χρήση, η TV για την οικογένεια και το Tablet για κίνηση, έξω, και στο WC...φυσικά!

Δημοσ.

Παιδία θελώ να ρωτίσω πόσο ρευμα καταναλόνει η μητρικη ο επεξεργαστής και ο σκληρος αν ειναι hdd i ssd

Εξαρτάται από το σύστημά σου. Δεν καίνε όλοι το ίδιο. Μπορείς να πάρεις έναν μετρητή ρεύματος.

Ένας επεξεργαστής θέλει 95-135watt. Άλλα όλος ο υπολογιστής περίπου να καίει  200 watt, χοντρικά. Βάζουν τροφοδοτικό 400-500 watt, αλλά αυτό είναι το μέγιστο όχι αυτό που καταναλώνει με μια τυπική σύνθεση.

Στα Laptop πάμε στα μισά και στα tablet ακόμα πιο κάτω. Αν θες να βλέπεις βίντεο με στικάκι πάνω κάτω την ίδια κατανάλωση θα έχεις και σε TV αφού εκεί έχεις μεγαλύτερη στην οθόνη και θα καταναλώνει και ο αποκωδικοποιητής του βίντεο.

Το φθηνότερο με μια οθόνη να βλέπεις ταινία είναι το laptop...για προσωπική χρήση, η TV για την οικογένεια και το Tablet για κίνηση, έξω, και στο WC...φυσικά!

Πως το εβγαλες αυτό το συμπαίρασμα?

Δημοσ.

Ωραία, τότε μη ρωτάμε από ιντερνετ πόσο καταναλώνει το μηχάνημά μας (δεν υπάρχουν μέλη πυθίες)

Υπάρχουν βατόμετρα...Το βάζεις στην πρίζα και σου λέει!

Αν δεν θες να πάρεις κάτι τέτοιο..έχουν κάτι μάγκες επισκευαστές που τσιμπάνε ένα δεκαρικάκι και σου μετράνε αυτό που θες!

batometro-prizas.jpg?osCsid=nhjo1ib8v5t0

Δημοσ.

Έχω μετρητή, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι άλλο μηχάνημα έχω εγώ, άλλο εσύ κλπ. Οπότε τα πιο παραπάνω που έχεις γράψει στο post #64 δεν ισχύουν.

Η σωστή απάντηση είναι "αναλόγως το σύστημα που έχεις".

• Like 1
Δημοσ.

Σε ένα μηχάνημα παλιό...Pentium με τροφοδοτικο 500Άρη χωρίς γραφικά,έναν σκληρό ένα οπτικό μεσο...Και μια 17άρα crt...

Ποσα watt μέσο όρο την ώρα; στο οκτάωρο;σερφάρισμα όχι παιχνίδια...

Και Κάτι αλλο,σε ευρώ Πόσο να χρεωνομαι την ώρα;

Κανονικό τιμολόγιο ΔΕΗ σπιτιού.Ούτε κοινωνικό Ούτε τίποτα δηλαδή,ευχαριστώ...

Δημοσ.

Έχω μετρητή, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι άλλο μηχάνημα έχω εγώ, άλλο εσύ κλπ. Οπότε τα πιο παραπάνω που έχεις γράψει στο post #64 δεν ισχύουν.

Η σωστή απάντηση είναι "αναλόγως το σύστημα που έχεις".

Εννοείται..Απλά ένα παράδειγμα έδωσα...για ένα τυπικό μηχάνημα. Πώς λέμε το "μέσο" μηχάνημα!

Πόσο εύκολα πάντως βγάζεις συμπέρασμα...ότι δεν καταλαβαίνει ο άλλος...μυστήριο!

το "τυπική σύνθεση" το είχες επισημάνει στην παράθεση αυτών που έγραψα!

Δημοσ.

Εννοείται..Απλά ένα παράδειγμα έδωσα...για ένα τυπικό μηχάνημα. Πώς λέμε το "μέσο" μηχάνημα!

Πόσο εύκολα πάντως βγάζεις συμπέρασμα...ότι δεν καταλαβαίνει ο άλλος...μυστήριο!

το "τυπική σύνθεση" το είχες επισημάνει στην παράθεση αυτών που έγραψα!

Πάλι δεν καταλαβαίνεις. Δεν υπάρχει τυπικό. Τυπικό για τον Χ είναι το Α και για τον Ψ είναι το Β. Η κατανάλωση έχει πολλούς παραμέτρους όπως ποιο είναι το σύστημα, αν έχει γίνει oc, ποια ειναι η χρήση που κανει κλπ. Μη το ζαλίζουμε άλλο. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου θυμίζεις κάποιον που επέμενε να φτιάξει ένα πρόγραμμα που τείνει στο Ν χωρίς να δώσει το Ν...

Υπάρχει τυπικό, δηλαδή από εμπειρία οι περισσότεροι χρήστες δεν πειράζουν τον υπολογιστή τους, αλλάζουν ποντίκια και πληκτρολόγια μόνο! Αν δεν το πιστεύεις ρώτα 10 γυναίκες πόσο διαφορετικό έχουν κάνει τον υπολογιστή τους...από τότε που τον αγόρασαν! (αυτές ισοπεδώνουν τον μέσο όρο)...

Δεν κάνω τον πονηρό αλλά λέω κάτι εμπειρικό. Ασφαλώς άλλος μπορεί να έχει άλλη γνώμη...δεν ζούμε όλοι στο ίδιο μέρος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...