Προς το περιεχόμενο

Να εμπιστευτώ e-shop/plaisio για συναρμολογηση Η/Υ;

kazantzidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Σε λιγο καιρο μαλλον θα κανω ενα καινουργιο υπολογιστη απο την αρχη. Κουτι κτλ.

Να εμπιστευτω να το συναρμολογησουν απο το e-shop/plaisio ή να το κανω μονος μου; Καμια εμπειρια έχετε;

ευχαριστω

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι και καμιά φορά σου βάζουνε και μεταχειρισμένα-επισκευασμένα .Άμα μπορεις κάτσε να το κάνεις μόνος σου .Προχτές έστεισα το δικό μου pc και δε νομίζω κανένας τεχνικός να καθόταν να κάνει τέτοιο cable managment και γενικά να δώσει προσοχη .

Δημοσ.
Ναι και καμιά φορά σου βάζουνε και μεταχειρισμένα-επισκευασμένα .Άμα μπορεις κάτσε να το κάνεις μόνος σου .Προχτές έστεισα το δικό μου pc και δε νομίζω κανένας τεχνικός να καθόταν να κάνει τέτοιο cable managment και γενικά να δώσει προσοχη .

εχεις ακουσει εσυ προσωπικα κατι τετοιο??? οχι απο ραδιο αρβυλα...

αμα ξερει φυσικα και να στο στησει μονος του, αλλα αμα δεν ξερει δηλαδη τι πρεπει να κανει, να το στησει με το ζορι?

Δημοσ.

Οτι ξερω, ξερω. Απλως επειδη θα παρω full tower το οποιο εχει λεει "ειδικες διαδρομες" για καλωδια και επειδη ειναι η πρωτη φορα δε ξερω εαν θα τα κανω καλα (και θελω να τα κανω). Και για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Αλλα εαν υπαρχει εστω και μια περιπτωση να μου την φερουν, ε θα το κανω μονος μου.

Δημοσ.

αμα ξερει φυσικα και να στο στησει μονος του, αλλα αμα δεν ξερει δηλαδη τι πρεπει να κανει, να το στησει με το ζορι?

Προσωπικά δε μου έτυχε αλλά έχω διαβάσει δεκάδες περιστατικά εδώ μέσα ,άλλος με στραβομένα pin αλλος με "καινουργια" gpu με μποθκομενο φουρφούρι απο σκόνι και πάει λέγοντας .Γιατί τόσο απίθανο το θεωρείς? Ή αν εσύ ήσουν e-shop τα επισκευασμένα θα τα πουλούσες stock , ενώ φτιάχνεις pc και "δικά" σου pc (turbo-x ,innovator) και έχεις την ευκαιρία να τα βάλεις μέσα ?

Δημοσ.

εγω προσωπικα δεν ειμαι τοσο καχυποπτος...

το τι θα εκανα εγω αν ειχα e-shop ειναι αλλο θεμα...

τελος παντων εφοσον ξερει ο φιλος και με την καχυποψια που του μετεδωσες :lol: θα φτιαξει μονος του το pc δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει η κουβεντα :-)

Δημοσ.

Το καλυτερο βέβαια θα ήταν να μην αγόραζε τίποτα απο το e-shop ( πάλι διάβαζα καταγγελίες σε blog και θυμήθικα τα δικά μου τραβήγματα :mad::mad::mad:) Καθημερινά τα βλέπουμε δε χρειάζεται να τα ζήσουμε όλοι εφόσον μπορούμε να το αποφύγουμε .Αν δεν έχετε καταλάβει το e-shop έχει αλλάξει τελείως τακτική .Δε κάνει αλλαγές για κανένα λόγο ,το service τους είναι μαγικό και όλα δουλεύουν σωστά εκεί ,ενω στο σπίτι μας μπορεί να είναι και καμένα και το τραγικότερο ρίχνουν με τη μία το φταίξιμο σε σένα για να γλιτώσουν το rma .

Επίσης? Σας προκαλώ όποιος θέλει να πάρει στο service και να μιλήσει με έναν υπεύθυνο. Όλοι θα είναι προθυμοι να σε συνδέσουν και μετά απο 5 λεπτα να πάνε παλι στο ακουστικό και να σου πούνε ότι ο υπεύθυνος απουσιάζει.Και μάντεψε. Απουσιάζει κάθε μέρα , κάθε ώρα .

Δημοσ.

Από e-shop τον δικό μου μια χαρά μου τον έφεραν έτοιμο.

Ένας φίλος από plaisio μου είπε ότι έτοιμο του είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών από ότι αποδείχτηκε και το πήγε πίσω και τους το άλλαξαν.

Δημοσ.

Κι εγώ έχω πάρει στημμένα PC και από τους δυο και κανένα απολύτως πρόβλημα! Όσο για το "καλωδιομάνι", εγώ όσο προσεκτικά και να το έστηνα, τόσο τακτοποιημένα όπως τα έστησαν αυτοί δεν θα το έκανα.

Δημοσ.

Κάτσε να το στήσεις μόνος σου θα έχεις και μια άλλη ικανοποίηση μόλις πατήσεις το start button.

Δημοσ.
Κι εγώ έχω πάρει στημμένα PC και από τους δυο και κανένα απολύτως πρόβλημα! Όσο για το "καλωδιομάνι", εγώ όσο προσεκτικά και να το έστηνα, τόσο τακτοποιημένα όπως τα έστησαν αυτοί δεν θα το έκανα.

μαλλον δεν ξερεις να τα στηνεις καλα ειτε δεν εχεις κ το καταλληλο κουτι για cable management, no offence mate αλλα δεν εχω δει χειρωτερο management απο του πλαισιου κ σε κουτι με plexi στα πλαιγια.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι ράδιο αρβύλα είναι κοινή λογική, εδώ το πλαίσιο έδινε μεταχειρισμένους δίσκους με data μέσα για καινούριους, δεν θα τους έβαζε σε έτοιμο στημένο pc με windows πάνω που δεν πρόκειται να πάρει χαμπάρι ο περισσότερος κόσμος τι έχει παιχτεί? μνήμες, cpus, τροφοδοτικά, μητρικές εγγυημένα πράγματα...

Δημοσ.

εγω το δικο μου μονος μου το χω στησει...οταν το στειλα ομως στο e-shop(αθηνα) για αντικατασταση μητρικης,το κανανε μεσα το κουτι σκετο κουκλι...αψογη δουλεια...ουτε δικος τους να τανε ο υπολογιστης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...