Προς το περιεχόμενο

kounena

dikatsu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι. Έχω δημιουργήσει ένα site με το Joomla. Θα ήιελα να μου πέιτε το link για το Kounena (μαζί με την Ελληνική γλώσσα) γιατι θέλω να φτιάξω και ένα Forum. Έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να το βρω.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:-D

Δημοσ.
Αγαπητοί φίλοι. Έχω δημιουργήσει ένα site με το Joomla. Θα ήιελα να μου πέιτε το link για το Kounena (μαζί με την Ελληνική γλώσσα) γιατι θέλω να φτιάξω και ένα Forum. Έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να το βρω.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:-D

To LINK για το component

Το LINK για την γλώσσα

:-D

Δημοσ.
To LINK για το component

Το LINK για την γλώσσα

:-D

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου κατεβασα το com_kunena_v1.5.8_stable_b1863_2009-12-18

Πήγα να κατεβάσω την Ελληνική γλωσσα απο το Link που μου είπες αλλά δεν είδα πουθενά το Dowloand. Α και μετά που θα κατεβάσω τη γλώσσα πως θα κάνω ενσωμάτωση. Μήπως γίνετε αυτόματα απο το Joomla? Ευχαριστώ πολύ!!!:-D

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου κατεβασα το com_kunena_v1.5.8_stable_b1863_2009-12-18

Πήγα να κατεβάσω την Ελληνική γλωσσα απο το Link που μου είπες αλλά δεν είδα πουθενά το Dowloand. Α και μετά που θα κατεβάσω τη γλώσσα πως θα κάνω ενσωμάτωση. Μήπως γίνετε αυτόματα απο το Joomla? Ευχαριστώ πολύ!!!:-D

Καμιά απαντησή βρε παιδιά???

Δημοσ.
Καμιά απαντησή βρε παιδιά???

Αγαπητοί φίλοι έχω κατεβάσει την Ελληνική Γλώσσα για το Kunena αλλά δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση?

Please:shock:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
το kunena.greek.php

πρέπει να το ανεβάσεις στο administrator/components/com_kunena/language

μετά τα παίρνει από μόνο του.

Ωραιααα τα καταφερα. Ευχαριστω.

Θέλω να σας και κάτι άλλο.Εάν είναι δυνατόν να κλειδώσω το forum του kunena. Δηλαδή Έχω φτιάξει ένα σιτε στο οποίο όποιοι κάνουν εγγραφή μπορούν και μπαίνουν και στο forum όμως αυτό πρέπει να γίνει κατεπιλογήν η είσοδο στο forum δηλαδή πρεπει να κλειδώνει το φορουμ και μόνο με την αποδοχή του admin να μπαίνει κάποιος και στο φορυμ. Πως μπορεί να γίνει αυτό?? Μπορείτε να μου πείτε ακριβώς την διαδικασία??? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!!!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...