geioannou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 εδες καμια φορα, απο την κουβεντα βρηκαμε ενα προβλημα... δες το και πες μας εαν διορθωθηκε
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Και εγω απο τελλας που ητανε χαλια πηγα σε ΗΟΛ.Εχεις το ασυρματο ρουτερ που συνδεεται με 4 πισι ενσυρματα και επισησ με το λαπτοπ ασυρματα. Θεσσαλινικη καλουτσικο ειναι.Τωρα αθηνα δεν ξερω.
popeye68 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Και εγω απο τελλας που ητανε χαλια πηγα σε ΗΟΛ.Εχεις το ασυρματο ρουτερ που συνδεεται με 4 πισι ενσυρματα και επισησ με το λαπτοπ ασυρματα.Θεσσαλινικη καλουτσικο ειναι.Τωρα αθηνα δεν ξερω. Δεν ξέρω πιο router θα μου δώσουν. Δεν έχω συνδεθεί ακόμη. Σε καμμιά εβδομάδα από τώρα πιστεύω να με συνδέσουν. Αυτό το router που περιγράφεις δεν έχει μάρκα και τύπο;
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω πιο router θα μου δώσουν. Δεν έχω συνδεθεί ακόμη. Σε καμμιά εβδομάδα από τώρα πιστεύω να με συνδέσουν.Αυτό το router που περιγράφεις δεν έχει μάρκα και τύπο; Δεν ξερω φιλε μου.Λεει μονο ΗΟΛ πανω του.και ειναι μεγαλο =) Δεν χερω τι μοντελο ειναι. Παντως ειναι πολυ καλο.
popeye68 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω φιλε μου.Λεει μονο ΗΟΛ πανω του.και ειναι μεγαλο =) Δεν χερω τι μοντελο ειναι. Παντως ειναι πολυ καλο. Απο κάτω του πρέπει να έχει μια ετικετούλα με μάρκα και τύπο. Αν δεν βαριέσαι στειλ'τα μου σε παρακαλώ πολύ για να το βρώ στο internet και να δω τι θα μου δώσουν.
spinaker2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 εχω μια συνδεση conex ote μενω π φαληρο και θελω να αλαξω σε hol εχει κανεισ αποψη.....σχετικα με την συγγεκριμενη εταιρια οσον αφορα προβληματα για την περιοχη που μενω ? η να κοιταξω και κατι αλλο? και αν ναι ποιο? ευχαριστω !!
Sreak Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Η tellas οντως ειναι τραγικη...αυτο με τα disconects το ειχε και μια φιλη. Αν εχεις ειδη βαλει HOL OK διαφορετικα θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις για forthnet. Εχει βγαλει και μια καλη προσφορα τωρα Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.