Προς το περιεχόμενο

Από Tellas σε Hol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Εχω ADSL γραμμή στην tellas εδώ και έναν χρόνο και κατά την διάρκεια αυτού του ενός χρόνου δεινοπάθησα απ'τα πολλά προβλήματα! Έτσι έκανα υπομονή να περάσει το 12μηνο και τώρα αλλάζω σε hol. Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει:

1)Έχει καλές επιδόσεις η hol στο Παλαιό Φάληρο που μένω;

2)Ποιο modem-router θα μου δώσουν; (μάρκα, μοντέλο). Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι θα είναι ασύρματο.

3)Τα ασύρματα modems έχουν την δυνατότητα να συνδέονται και ενσύρματα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Για το 2

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=357141

Για το 3

ΝΑΙ

Την περίπτωση con-x ή netone τη σκέφτηκες; Έστω forthnet (αλλά όχι hol)

Για το conn-x (ΟΤΕ) πληρώνεις και πάγιο. Ενώ στην hol το double play που έβαλα, με 40 ευρώ καθάρισες. (έχεις απεριόριστα τηλεφωνο και internet)

Για forthnet έχω ακούσει ότι είναι πάνω-κάτω σαν την hol αλλά λίγο πιο ακριβή.

Δημοσ.

Μακρια απο HOL αν δε θες να καταληξεις φυλακη για ζωοκτονια ή στο τρελλαδικο απο σπασιμο νευρων

Κανε ενα search εδω μεσα και θα καταλαβεις

Δημοσ.
Γιατί πιο ακριβή? 40€ δεν έχει και αυτή?

κράτα και αυτό που σου λέει ο isay για την netone!

Ναι sorry. Έχεις δίκιο Ethnikos14.

---------- Προσθήκη στις 06:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:28 ----------

Μακρια απο HOL αν δε θες να καταληξεις φυλακη για ζωοκτονια ή στο τρελλαδικο απο σπασιμο νευρων

Κανε ενα search εδω μεσα και θα καταλαβεις

Πάντως εδώ που μένω "παίζει" ωραία η hol.

(έχουν δύο φίλοι μου και ξέρω)

Ευχαριστώ πάντως για την προειδοποίηση adi32!

(μόλς βγήκα. Δεν θέλω να ξαναμπώ φυλακουίτα. χα! χα!)

Δημοσ.

παντα με παντα γινετε το ιδιο λαθος.

εχω εγω προβλημα με την ταδε εταιρεια στο σπιτι μου και καθομαι και την θαβω και την βριζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

δεν ειναι ετσι ρε παιδια.

το πρωτο που πρεπει να κανει κανεις ειναι να δει το τι μπορει να συκωσει ο κομβος του.

εγω στο σπιτι μου για παραδειγμα ειμαι 4,5 km απο το dislam.

εχω βαλει 4 εταιρειες και με καμια δεν βλεπω προκοπη, γιατι κανεις δεν μπορει να λυσει το προβλημα τον καλωδιων, ακομα και ΟΤΕ να βαλω ακομα.

στο σπιτι της φιλης μου που εχω βαλει HOL lite εδω και ενα χρονο εχει κανει ΜΟΝΟ 1 disconnect !!!!

ο ορισμος της σταθερης γραμμης. τι να πεις. δεν φταινε παντα οι εταιρειες για το χαλια δικτυο που διαθετει η χωρα.

για το μονο που μπορω να πω οτι αξιζει να κοιταξει καποιος ειναι η συμπεριφορα που εχει η τεχνικη εξηπηρετιση καθε εταιρειας.

γιατι περιπτωση δηλαδη που σου βγει καποιο προβλημα, να ξερεις εαν θα σε αντιμετωπισουν με σοβαροτητα η οχι (ασχετα με το προβλημα το οποιο μπορει να μην λυνετε).

γιατι θυμαμε πολλες φορες με περναν κατι παιδακι που δεν ξεραν τιποτα και σου λεγαν οτι ηθελα....

αφου πολλες φορες τους ελεγα εγω στατιστικα και συμπεριφορα της γραμμης και το τι μπορει να σημαινει....

Δημοσ.
παντα με παντα γινετε το ιδιο λαθος.

εχω εγω προβλημα με την ταδε εταιρεια στο σπιτι μου και καθομαι και την θαβω και την βριζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

δεν ειναι ετσι ρε παιδια.

το πρωτο που πρεπει να κανει κανεις ειναι να δει το τι μπορει να συκωσει ο κομβος του.

εγω στο σπιτι μου για παραδειγμα ειμαι 4,5 km απο το dislam.

εχω βαλει 4 εταιρειες και με καμια δεν βλεπω προκοπη, γιατι κανεις δεν μπορει να λυσει το προβλημα τον καλωδιων, ακομα και ΟΤΕ να βαλω ακομα.

στο σπιτι της φιλης μου που εχω βαλει HOL lite εδω και ενα χρονο εχει κανει ΜΟΝΟ 1 disconnect !!!!

ο ορισμος της σταθερης γραμμης. τι να πεις. δεν φταινε παντα οι εταιρειες για το χαλια δικτυο που διαθετει η χωρα.

για το μονο που μπορω να πω οτι αξιζει να κοιταξει καποιος ειναι η συμπεριφορα που εχει η τεχνικη εξηπηρετιση καθε εταιρειας.

γιατι περιπτωση δηλαδη που σου βγει καποιο προβλημα, να ξερεις εαν θα σε αντιμετωπισουν με σοβαροτητα η οχι (ασχετα με το προβλημα το οποιο μπορει να μην λυνετε).

γιατι θυμαμε πολλες φορες με περναν κατι παιδακι που δεν ξεραν τιποτα και σου λεγαν οτι ηθελα....

αφου πολλες φορες τους ελεγα εγω στατιστικα και συμπεριφορα της γραμμης και το τι μπορει να σημαινει....

Έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ μαζί σου geioannou.

Το δίκτυο του ΟΤΕ είναι στις περισσότερες περιοχές της χώρας από την δεκαετία του 1950. Τι φταίνε οι εταιρίες γι'αυτό;

Στην περίπτωση της TELLAS όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνό μου κι εγώ είμαι στο internet, "κόβεται" και η σύνδεση! (disconnect)

Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν και τα δύο ταυτόχρονα! Ε αυτό είναι πολύ εκνευριστικό. Την στιγμή μάλιστα που πληρώνεις κάποια χρήματα. Κανείς από τους φίλους μου που είναι σε άλλες εταιρίες δεν έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Δημοσ.

Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνό μου κι εγώ είμαι στο internet, "κόβεται" και η σύνδεση! (disconnect)

Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν και τα δύο ταυτόχρονα!

μου κανει εντυπωση παντος μιας και η ΤΕΛΛΑΣ εχει τηλεφωνια μεσο του χαλκου και οχι Voip (εκτος εαν εχει κατι αλλαξη που δεν το νομιζω)....

τωρα το τι μπορει να ειναι, θα σε γελασω, πραγματικα παντος μου κανει εντυπωση !

την τηλεφωνια σου την εχεις συνδεση επανω στο μπιζακι του τοιχου η την περνεις απο συσκευη που σου εχει δωσει η ΤΕΛΛΑΣ ?

Δημοσ.
μου κανει εντυπωση παντος μιας και η ΤΕΛΛΑΣ εχει τηλεφωνια μεσο του χαλκου και οχι Voip (εκτος εαν εχει κατι αλλαξη που δεν το νομιζω)....

τωρα το τι μπορει να ειναι, θα σε γελασω, πραγματικα παντος μου κανει εντυπωση !

την τηλεφωνια σου την εχεις συνδεση επανω στο μπιζακι του τοιχου η την περνεις απο συσκευη που σου εχει δωσει η ΤΕΛΛΑΣ ?

Από την πρίζα του τηλεφώνου φεύγει το καλώδιο που πάει στο modem. Αυτό το καλώδιο έχει ένα splitter που έχω συνδέσει την τηλεφωνική μου συσκευή.

Αν σε βοήθησα έχει καλώς. (είμαι αρχάριος και δεν τα ξέρω και τόσο καλά)

Δημοσ.
Από την πρίζα του τηλεφώνου φεύγει το καλώδιο που πάει στο modem. Αυτό το καλώδιο έχει ένα splitter που έχω συνδέσει την τηλεφωνική μου συσκευή.

Αν σε βοήθησα έχει καλώς. (είμαι αρχάριος και δεν τα ξέρω και τόσο καλά)

φανταζομαι οτι δεν εχεις συνδεση καποια 2η η 3η τηλεφωνικη συσκευη που να περνει σημα απο καπου που δεν εχει σχεση με το spliter ?

Δημοσ.
φανταζομαι οτι δεν εχεις συνδεση καποια 2η η 3η τηλεφωνικη συσκευη που να περνει σημα απο καπου που δεν εχει σχεση με το spliter ?

Υπάρχουν άλλες δύο συσκευές σε άλλα δωμάτια του σπιτιού (dublex). Αυτές είναι κανονικά συνδεδεμένες στις πρίζες τους.

Τι σχέση έχει όμως αυτό; Αφού το πρόβλημα υπάρχει σε όλες τις συσκευές; (και σε αυτή που είναι το splitter με το modem, και στις άλλες).

Δημοσ.

η καθε τηλεφωνικη συσκευη να περνει γραμμη μετα απο το spliter.

γιατι δουλεια του spliter ειναι να διαχωρισει το σημα α) σε τηλεφωνια β) σε data.

ολες λοιπον οι τηλεφωνικες συσκευες που θες να βαλεις στο σπιτι πρεπει να ειναι μετα το spliter που κανει αυτον το διαχωρισμο.

γιαυτο εχεις προβληματα....

για δες το....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...