Composer Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Η οθόνη τελικά δεν έχει πρόβλημα! Την πήγα να τη συνδέσω σε ένα φίλο μου, και εκεί κανένα πρόβλημα. Την αφήσαμε 2-3 ώρες, έβαλα και βίντεο υψηλής ποιότητας να παίζει (γιατί τότε συνήθως γίνεται εντονότερο το πρόβλημα) αλλά όλα μια χαρά. Βέβαια εκεί βάλαμε και ενα μετασχηματιστη VGA σε DVI για να τη συνδέσουμε στο pc. Την έφερα εδώ και έβαλα και γω τον ίδιο μετασχηματιστή μιας και έχω και γω έξοδο DVI στο pc, και ενώ αρχικά φαινόταν να μην έχει πρόβλημα τώρα πάλι τα ίδια!! Τι στο καλό φταίει; Μήπως η κάρτα γραφικών μου; Έχω μια NVidia Geforce 6200 turbocache. επιπλέον, πριν έκλεισε ξαφνικά το pc μόνο του και μετά δεν άνοιγε με τίποτα. χρειάστηκε να το βγάλω και να το ξαναβάλω στην πρίζα για να ανοίξει πάλι. Κάποια βοήθεια; Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ξέρω μόνο ότι δε μπορώ να επιστρέψω την οθόνη μιας και δεν έχει αυτή το πρόβλημα!
atropa Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 μάλλον κάτι παίζει με το πισι υποθέτω κάνα τροφοδοτικό ήταν στα τελευταία του και έκανε κόλπα με το ρεύμα στις εξόδους της κάρτας γραφικών. η η κάρτα γραφικών σε αφήνει χρόνους!
Composer Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 μάλλον κάτι παίζει με το πισι υποθέτω κάνα τροφοδοτικό ήταν στα τελευταία του και έκανε κόλπα με το ρεύμα στις εξόδους της κάρτας γραφικών.η η κάρτα γραφικών σε αφήνει χρόνους! Αυτό με το ρεύμα, μια φορά μου συνέβη σήμερα.. όΣο για την κάρτα πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι φταίει αυτή για να πάρω καινούργια αν είναι; δεν ξέρω...
atropa Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 όλα πριν γίνουν, όταν γίνουν είναι η πρώτη τους φορά... σαν το sex ένα πράμα.. για την κάρτα άμα μπορείς βρες καμία από ένα φίλο σου και δοκίμασε.
Composer Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Πανω σε πειραματισμους κανοντας την αντιμετωπιση προβληματων των Windows, πήγα να μετακινησω την ένδειξη στο 'επιτάχυνση υλικού" απο το πληρης που ήταν προς το καμία (Ιδιοτητες-οθονη-για προχωρημενους -αντιμετωπιση προβληματων). αυτο αναφέρεται στην καρτα γραφικων.. οταν πηγα να το μετακινησω αμεσως εκλεισε παλι ο υπολογιστης και δεν ανοιγε παλι. Χρειαστηκε να το βγαλω απο την πριζα και να το ξαναβάλω. τελικα μετα εβαλα την ενδειξη στο 'καμία", και το προβλημα με τα νερα κτλ μειώθηκε αρκετα. Οποτε βάσει όλων αυτών μάλλον το πρόβλημα το έχει η κάρτα γραφικών..
Composer Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 όλα πριν γίνουν, όταν γίνουν είναι η πρώτη τους φορά... σαν το sex ένα πράμα.. για την κάρτα άμα μπορείς βρες καμία από ένα φίλο σου και δοκίμασε. Δυστυχως δε μπορω να βρω άλλη κάρτα. Σήμερα άνοιξα το κουτί και την καθάρισα λίγο έτσι από πάνω, (είχε πάρα πολλή σκόνη γενικά μέσα το pc) και τώρα το πρόβλημα είναι λιγότερο έντονο. Μηπως θέλει γενικώς πολύ καλό καθάρισμα; Πάντως προ λίγου, πάλι έκλεισε ο υπολογιστής και δεν ανοιγε (τη στιγμη που εβλεπα για αρκετη ωρα ενα bluray rip 1080p - γενικά όταν έβλεπα βίντεο υψηλής ποιότητας εμφανιζόταν το πρόβλημα). Απλώς τώρα δεν ξέρω αν φταίει η κάρτα γραφικών ή το τροφοδοτικό για να δω ποιο θα αλλάξω... όπως φαίνεται, όπως λες και συ, απ'όσα συμβαίνουν, ένα από τα 2 δεν είναι καλό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.