Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Gigabyte P55 US3L με Intel Core i5 -750

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας

Σήμερα πήρα την Gigabyte P55 US3L (s1156, DDR3, P55) με τον Intel Core i5 -750 (s1156, 2.66 MHz, Cache 8MB, Box).Όταν λοιπόν τα μόνταρα όλα και πάω να ανοίξω

το pc τίποτα.Έκανε σινεχόμενο μπιπ και ανάβανε πάνω στη μητρική κάτι LED.

Κοίταξα στο μάνιουαλ έλεγε PHASE LED.Τι να είναι άραγε?

Δημοσ.

Νομίζω δεν θα βρεί άκρη εκεί.

Εδώ ειναι η λύση

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18069819

Δοκίμασε σε άλλα slot τις μνήμες,μάλλον τις έχεις στα μπλέ slots.

Βάλτες στα άσπρα(στην παραπάνω σελίδα αναφέρετε στο τελευταίο post

οτι αν έχεις 1 ή 2 dimm μνήμης να τα βάζεις στα slots μακρυά απο τη CPU)

Δοκίμασε πρώτα με ένα dimm και μετά με 2(αν έχεις)

Αν πάλι δεν παίξει τοτε RMA και α ειναι καινούρια η μητρική DOA.

Δημοσ.

επειδή έχω ακριβώς την ίδια σύνθεση ξέρει κανένας αν έχει προκύψει πρόβλημα γενίκοτερα και πρέπει να βάζεις τις μνήμες μακρυά απο επεξεργαστή;εννοώ αυτό ισχύει για 2 dimm σωστά;αν είναι 4 δεν παίζει πρόβλημα έτσι;:shock:μπάι δε γουέι αύριο θα τσεκάρω κι εγώ που τις είχα βάλει.

Δημοσ.
Μήπως φταίνε οι drivers;

Έχεις φορτώσει τις τελευταίες ενημερώσεις των drivers από http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/driver/ga-p55-us3l_11.html

Απο τα λεγόμενά του δεν έχει καταφέρει να μπουτάρει οπότε λογικά δεν

έχει ούτε λειτουργικό.

Βλέπω έχεις ίδια μητρική και επεξεργαστή.Έτοιμο το πήρες ή το

έστησες εσύ?Είχες παρόμοιο πρόβλημα?

Δημοσ.
Απο τα λεγόμενά του δεν έχει καταφέρει να μπουτάρει οπότε λογικά δεν

έχει ούτε λειτουργικό.

Βλέπω έχεις ίδια μητρική και επεξεργαστή.Έτοιμο το πήρες ή το

έστησες εσύ?Είχες παρόμοιο πρόβλημα?

Έτοιμο το πήρα πριν από ένα μήνα. Όχι δεν μου έκανε τίποτα παράξενο. Στην αρχή μόνο (τις δύο πρώτες μέρες), μου έβγαζε το κέντρο ενεργειών (το εικονίδιο κάτω δεξιά στην γραμμή εργασιών) ότι η μητρική δεν αναγνωρίζει κάποιο driver. Πήγα στο site της Gigabyte και φόρτωσα τους τελευταίους drivers και από τότε έγινε "τζάμι".

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο motherboard και τον ίδιο επεξεργαστή,είχα βρει πριν τον αγοράσω έναν οδηγό για overclocking σε αυτήν την μητρική κ με αυτόν τον επεξεργαστή,μπορεί κανείς να μου πει που θα βρω οδηγίες για overclocking?

Δημοσ.
Έχω ακριβώς το ίδιο motherboard και τον ίδιο επεξεργαστή,είχα βρει πριν τον αγοράσω έναν οδηγό για overclocking σε αυτήν την μητρική κ με αυτόν τον επεξεργαστή,μπορεί κανείς να μου πει που θα βρω οδηγίες για overclocking?

Πήγαινε στο Youtube και βάλε στο searching τον τύπο της μητρικής, τον τύπο του, επεξεργαστή και δίπλα την λέξη "overclocking" και θα σου βγάλει πολλά (Πρέπει όμως να ξέρεις λίγα αγγλικά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...