gega Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας παιδια Εχει αρκετο καιρο που τα βιντεο στο youtube αργουν πααααααααρααααα πολυ δηλαδη το buffer τους ειναι πολυ αργο μεχρι αιδιας ειδικα αυτο το play-pause :mad: εχω συνδεση HOL μαζι με το router intracom netfaster iad με 24mb (Κλειδωνει στα 12 ομως γιατι ειμαι στη Ροδο δεν ξερω αν σε καποια αλλη πολη κλειδωνει πανο απο 12...) και χρησιμοποιω firefox 3.6 χωρις κανενα addon. Εχω δοκιμασει ακομα και να καθαρισω τα cookies και το ιστορικο απο τον firefox χωρις κανενα αποτελεσμα.... και θα ηθελα την βοηθεια σας...:-D ευχαριστω προκαταβολικα
parisb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Αυτο συμβαινει σε ολου οσους ειναι στη HOL καιρο τωρα... Αν δεν αναβαθμισουν τη συνδεση τους με το εξωτερικο αυτο θα συμβαινει. Περαστικα μας. Mην το ψαχνεις, ειναι προβλημα της HOL.
clockwork Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 το ιδιο με ιδιο ρουτερ, εχει καταντησει αηδια πια...
kostasplak1986 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Το ιδιο ακριβως προβλημα εχει και η φιλη μου με hol ενω κλειδωνει σε κανονικη ταχυτητα γυρω στα 12mbps το youtube δε φορτωνει κανενα βιντεο γρηγορα...Εγω με forthnet προσωπικα δεν εχω προβλημα...Μιλαω για γιαννενα...
antoni18s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 παιδια το θεμα δεν ειναι η HOL αλλα το NETFASTER iAD router. εγω δεν εβλεπα απο το windows mobile τιποτα στο youtube και με το που εβαλα το fritz 7140 παλι επανω στην γραμμη μου ολα πανε ρολοι. Δυστηχως ειναι θεμα router. δεν ξερω για τις αλλες εταιριες αλλα στην HOL το NETFASTER ειναι προβλημα στο συγκεκριμενο θεμα
ventouzopoulo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 μολις διαβασα το σχολιο του antoni18s ξηλωσα το router της hol και εβαλα το thomson της conn-x και δουλευουν ολα κανονικα και γρηγορα οπως πρεπει. ευχαριστω ολους για την βοηθεια
geo1st487 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Και εγω εχω σοβαρο προβλημα με το youtube με HOL 24mb + netfaster απο την Παρασκευή 10/12/2010. Τι παιζει; Εχει προβλημα η HOL; Εδω και πολυ καιρο δεν ειχα προβλημα με το youtube.
TheELF Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να πω,έχω 6Mb,συγχρονίζω και στα 6, σύνδεση HOL + netfaster iad2 και πάει σφαίρα το youtube αλλά και γενικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.