koulouri Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Εδω και λιγο διαστημα μενω σε 1 ξενοδοχειο.. Ο ξενοδοχος μου εχει δωσει ιντερνετ ( μου πεταξε απο το παραθυρο 1 καλωδιο λαν ) αλλα επειδη η περιοχη εχει μεχρι 2mbs μου ειπε να μην κατεβαζω για να μπορουν να σερφαρουν ολοι κανονικα και να μην σερνεται.. Τα βραδια βεβαια που δεν το χρησιμοποιει κανεις μπορω να κατεβαζω.. Επισης σκεφτηκα να βλεπω απο τι ωρα φευγουν απο την reception ολοι για να ξεκιναω το κατεβασμα.! Μπορω να βλεπω μεσα απο το router.? Πχ πηγα τωρα στο DHCP Active Table και εβγαλε αυτο: σημαινει πως αυτη την στιγμη ειναι συνδεδεμενοι ολοι αυτοι?
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 οσο θυμαμαι οχι.απλα εκει σου λεει ποση ωρα θελει για να γινει expire μια ip και μετραει αναποδα απο τισ 24 ωρες που εχει οριστει ωστε να ειναι ελευθερη να την παρει καποιος αλλος.καπου αλλου βλεπεις ποιοι ειναι συνδεδεμενοι.καπου που λεει wireless clients connected νομιζω.
isay Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 ... μου ειπε να μην κατεβαζω για να μπορουν να σερφαρουν ολοι κανονικα και να μην σερνεται.... Επισης σκεφτηκα να βλεπω απο τι ωρα φευγουν απο την reception ολοι για να ξεκιναω το κατεβασμα.!... Ο κλασσικός ελληνάρας! Ο πίνακας δείχνει αυτούς που έχουν συνδεθεί το τελευταίο 24ωρο. Για να δεις ποιος είναι online, πρέπει να του κάνεις ping απο command line. Παράδειγμα: ping 192.168.1.108 -w 200
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ο κλασσικός ελληνάρας!Ο πίνακας δείχνει αυτούς που έχουν συνδεθεί το τελευταίο 24ωρο. Για να δεις ποιος είναι online, πρέπει να του κάνεις ping απο command line. Παράδειγμα: ping 192.168.1.108 -w 200 και εγω αυτο πηγα να πω για το κλασικο χαρακτηριστικο του ελληνα αλλα anyway.οσο για το Ping αν ο αλλος εχει firewall το ping θα κοπει οποτε μπορει να ειναι Online kαι απλα ναμην περναει το Ping.
koulouri Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 lol.. δεν το εγραψα αναλυτικα..επειδη μαζευονται στη reception οι φιλοι του γιου του ιδιοκτητη ( μαζι με τον γιο του ιδιοκτητη.. ) γι αυτο με νοιαζει ποτε αδειαζει η reception πραγματικα υπαρχει καποιος πιο ευκολος τροπος να βλεπω χωρις να χρειαζεται να κανω καθε μια IP ping?
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 δες σε μια καρτελλα που γραφει κατι για wireless client connected.δεν θυμαμαι που ειναι αλλα κατι ειχε το Linksys και το εβλεπες.κοντα στην καρτελλα που μου λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.