Heatspreader Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αλλά και να ρίξεις μερικές σταγόνες, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα έτσι? Στα τελευταία γυαλόχαρτα δηλαδή αν θες ρίχνεις λίγο, ε? Στο γυάλισμα... Μου κάνει εντύπωση ότι μόνο με τρίψιμο και χωρίς κανένα άλλο υγρό γίνεται δουλειά...
p_under Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αλλά και να ρίξεις μερικές σταγόνες, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα έτσι?Στα τελευταία γυαλόχαρτα δηλαδή αν θες ρίχνεις λίγο, ε? Στο γυάλισμα... Μου κάνει εντύπωση ότι μόνο με τρίψιμο και χωρίς κανένα άλλο υγρό γίνεται δουλειά... ναι στο γυαλισμα ριχνεις 2-4 σταγονες. ουσιαστικα αυτο γινεται οχι για να παρει το ομορφο φινιρισμα αλλα για να ισιωσει το καπακι του επεξεργαστη κ να εχει καλυτερη επαφη κ καλυτερη επαγωγη της θερμοτητας . οτι θελες στειλε pm
Technology fan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Πως μπορώ να λαπάρω τον cpu ? εννοώ πώς θα τον κρατάω? έχει τα pins του... μην κάνω και καμια μ@λ@κία
ColdFusion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Πως μπορώ να λαπάρω τον cpu ? εννοώ πώς θα τον κρατάω? έχει τα pins του... μην κάνω και καμια μ@λ@κία [ame]http://www.youtube.com/watch?v=sVXuZTuoEuE[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=5L1s1-nXj0o&feature=related[/ame]
Technology fan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Εννοώ οτι δεν έχω το κάλλυμα του επεξεργαστή οπότε δε ξέρω πως να το κρατήσω, το έχει κάνει ο topic starter στην πρώτη φωτογραφία αλλά και πάλι είναι λίγο επίφοβο...
p_under Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 εγω το καλυψα με χαρτοπετσετα κ το κραταγα απο τις ακρες , δεν θα παθει κατι .
Technology fan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δε νομίζω να μπορώ να το κρατάω, εχω χοντρά δάχτυλα θα δώ τι θα κάνω, μπορεί να βάλω τη κοπέλα μου να το κάνει
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Τουλάχιστον μετά δε θα μπορεί να σε βαρέσει με πιασμένο ώμο :Ρ
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Τελικά επειδή δεν θα πάω σε i7, τουλάχιστον μέχρι τη νέα Season, θα κάνω ένα lap στον Q6600... Σε λίγες μέρες θα επανέλθω για λεπτομέρειες.
p_under Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 ετσι μπραβο , χαιρομαι που το τοπικ μου σε παροτρυνε .
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δεν το έκανα με τη προοπτική ότι θα τα πουλήσω άμεσα τα πράγματα. Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, γιατί πραγματική ανάγκη πέρα από τη ψυχολογική αναβάθμιση δεν υπάρχει.
yiannis_1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 @Heatspreader Κάντο τουλάχιστον προσεχτηκά για να μην εχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Υπολόγιζε μια ολόκληρη μέρα για την διαδικασία και όχι μια ώρα γιατί αλλιώς θα την κάνεις χειρότερη. Επίσης να ξέρεις πως τη λαπαρισμένη cpu την παντρεύεσαι. Δύσκολα παίρνει ο άλλος μεταχειρησμένο τέτοιο πράγμα. Ας πούμε για τον Q6600 που <<λάπαρε>> ο georgis :p:p εγω πάνω απο 40 ευρό δε θα έδινα αν ηθελα να αγοράσω μεταχειρισμένο Quad... Μέχρι στιγμής εχω λαπάρει μόνο μια cpu και αυτή μάλιστα χαμηλού κόστους αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω δε θα το έκανα. Ελάχιστη διαφορά σε temps και για μετέπειτα πώληση ούτε λόγος... Τζάμπα ο κόπος (τρεις-τέσσερις ωρίτσες για να είσαι άνετος και να μη βιάζεσαι) και το χρήμα για τα γυαλόχαρτα... Amd δε θα λαπάριζα λόγο των pins που είναι πάνω στην cpu και γιατί απο ότι βλέπω και απο τις temps δεν έχουν θέμα... Παρακάτω είναι 2 celeron northwood 2.4 νομίζω. Στον ενα εχω αφαιρέσει το καπάκι εντελώς διαδικασία που δεν γίνεται στους core duo. Το καλύτερο lapping.
caution Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 http://www.overclock.net/intel-cpus/305443-ihs-removals-how-do-should-i.html
Heatspreader Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δεν το διακινδυνεύω να με βγάλω από το CPU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.