Προς το περιεχόμενο

cpu - heatsink lap & washer mod mini παρουσιαση .

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι οντως μετα απο το 800 αρι δεν κερδιζεις αλλα ειναι για να φυγουν κ οι γραντζουνιες .εχει σημασια αυτο . απο οτι διαβαζα σε ξενα foroum ειναι καλυτερο το mod με ροδελες , γιατι δεν περιστρεφεται κ παταει καλυτερα η ψυκτρα.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειχα παει στην αρχη να βαλω κ τα 2 μαζι!αλλα δεν εκατσε κ στην πραξη φανηκε μαπα το μεγαλο ετσι αφησα μονο τα ροδελακια!πιστευω ειναι οτι καλυτερο λαπ+ροδελες κ μια καλη παστα+ ενα push pull με 2 fans :-):devil: τουμπανο;)

Δημοσ.

κ εγω σκεφτομουν κ για τα 2 washer ταυτοχρονα αλλα μαλλον θα ειναι πολυ μεγαλη η πιεση κ μπορει τα ποτελεσματα να ειναι καταστροφικα.

Δημοσ.

πηγα σημερα στο prtaktiker και ειχε μονο το 600 και 1000 θα γινει δουλεια η να βρω και τα αλλα ?

Τα θελω και για cpu και για ψυκτρα..

Δημοσ.

Θες και άλλα δυστηχώς. :-(

Βρίσκεις σε μαγαζία που πουλάνε μπογίες, εργαλία τέτοια πράγματα.

Όταν είχα κάνει εγώ στην ψύκτρα χρησιμοποίησα 600, 800, 1000, 1200, 1500. :-)

Δημοσ.

μερικοι ξεκινανε κ απο 220 αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται , τουλαχιστον στην ultra cooper που ερχεται σχεδον λυα δεν χρειαζοταν. αν ασχοληθεις κ με τον cpu να παρεις κ 1500 κ 2000 .

Δημοσ.

Τελικα βρήκα και τα υπόλοιπα και έκανα την διαδικασία και στη cpu και στη ψήκτρα! Διαφορά περίπου στους 4 με 5 βαθμούς κελσιου μπορεί και παραπάνω .... καθόλου άσχημα :devil:

Επίσης η θερμοκρασία του επεξεργαστή κατεβαινει πιο γρήγορα!

Δημοσ.
Δώσε φώτο από την cpu αν υπάρχει. :-)

snc00227.jpg

Η φώτο είναι μετα το 1200(κινητό φίλο μου ),άλλες δεν τράβηξα γιατι το δικο μου εχει μάπα κάμερα

Έκανα και το 1200 πριν το 1500 αλλα δεν ειδα διάφορα:o

Δημοσ.

απο εκει κ μετα δεν θελει καθολου πιεση ο cpu γτ η χργσγ των πιο μαλακων γυαλοχαρτων ειναι για να φυγουν οι γρατζουνιες. προσπαθησε παλι χωρις πιεση με 1200-1500-2000 κ θα δεις διαφορα .

edit τον cpu τον ετριβες παντα προς την ιδια κατευθυνση?

Δημοσ.
απο εκει κ μετα δεν θελει καθολου πιεση ο cpu γτ η χργσγ των πιο μαλακων γυαλοχαρτων ειναι για να φυγουν οι γρατζουνιες. προσπαθησε παλι χωρις πιεση με 1200-1500-2000 κ θα δεις διαφορα .

edit τον cpu τον ετριβες παντα προς την ιδια κατευθυνση?

οχι έκανα στροφή κατα 90 μοίρες μέχρι να επανερθω στο αρχικό σημείο... 3 επαναλήψεις επι 30 φορές σε κάθε πλευρά και σε κάθε γυαλόχαρτο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

δεν ειναι απαραιτητο να ριζεις . εγω δεν ειδα διαφορα . στα πολυ λεπτα γυαλοχαρτα ριχνεις .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...