wolflikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα παιδια παω να τρελαθω εχω στησει openssh server+client εχω ρυθμισει τα config αρχεια ολα μια χαρα εχω ανοιξει πορτα στο ρουτερ και στο iptables των ubuntu οταν παω να συνδεθω ομως μου βγαζει connection refused error γιατι γιατι γιατι γιατι ? τι κανω λαθος ρε γαμωτο? ελεος σας παρακαλω βοηθηστε :shock::shock::shock::shock::shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα παιδια παω να τρελαθω εχω στησει openssh server+client εχω ρυθμισει τα config αρχεια ολα μια χαρα εχω ανοιξει πορτα στο ρουτερ και στο iptables των ubuntu οταν παω να συνδεθω ομως μου βγαζει connection refused error γιατι γιατι γιατι γιατι ? τι κανω λαθος ρε γαμωτο? ελεος σας παρακαλω βοηθηστε :shock::shock::shock::shock::shock: Χωρις να ειμαι expert επι του θεματος,τι username χρησιμοποιεις?Username χρηστη ο οποιος ειναι ηδη logged in?Στην δικια μου περιπτωση,μου πετουσε error και δεν συνδεοταν οταν ειχα ηδη logged in user και με το ιδιο username προσπαθουσα να συνδεθω remotely.Εφτιαξα εναν καθαρα για remote ssh και ολα οκ. PS Δεν εχω ιδεα αν ειναι οκ απο αποψη ασφαλειας και ελπιζω καποιος να μας διαφωτισει/να αναφερει μια καλυτερη λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 στο μηχάνημα συνδέεσαι τοπικά και απομακρυσμένα? (εννοώ εντός και εκτός λαν). αν ναι, δεν μπορεις να συνδεθεις απο πουθενα;; επίσης μήπως έχεις εγκατεστημένο denyhosts και το κόβει αυτό; και δώσε μας και το output του iptables -L -v στον σερβερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 @poscaman Αυτο που εκανα εχει λογικη?Ή μπορω να συνδεθω και με τον λογαριασμο του χρηστη ενω ειναι logged in με καποιο τροπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 μπορεις να συνδεθεις με τον ιδιο λογαριασμο πολλες φορες στο ιδιο συστημα. Γενικά μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να ξέρεις πως να ρυθμίσεις το /etc/ssh/sshd_config. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως να πειράξεις το configuration file του ssh server μπορεις να δεις με ένα man sshd_config σε κονσόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.