vagelis81 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα Θα προσπαθησω να ειμαι οσο περσσοτερο περιγραφικος μπορω Αγορασα σημερα εναν ακομα υπολογιστη.Θελω λοιπον να τον συνδεσω και αυτον στο διαδικτυο χρησιμοποιωντας την ηδη υπαρχουσα συνδεση.Χρησιμοποιησα λοιπον ενα modem το οποιο εχει θυρα ethernet .Αγορασα καλωδιο ethernet και συνδεσα τη μια ακρη του στο modem (το οποιο ειναι συνδεδεμενο με τον παλιο μου υπολογιστη) και την αλλη στον καινουριο υπολογιστη.Μου ειπαν οτι αυτο ειναι ολο κι ολο που πρεπει να κανω.Το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης δεν εχει συνδεθει στο internet.Τι μπορει να φταιει;
demosdem Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Εκτός της σύνδεσης με το καλώδιο θα πρέπει και να ρυθμίσεις τον καινούργιο υπολογιστή σου. Πήγαινε στην κάρτα δικτύου και στις ρυθμίσεις TCP/IP και βάλε στο default getaway την IP του μόντεμ
kostpap Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα Θα προσπαθησω να ειμαι οσο περσσοτερο περιγραφικος μπορω Αγορασα σημερα εναν ακομα υπολογιστη.Θελω λοιπον να τον συνδεσω και αυτον στο διαδικτυο χρησιμοποιωντας την ηδη υπαρχουσα συνδεση.Χρησιμοποιησα λοιπον ενα modem το οποιο εχει θυρα ethernet .Αγορασα καλωδιο ethernet και συνδεσα τη μια ακρη του στο modem (το οποιο ειναι συνδεδεμενο με τον παλιο μου υπολογιστη) και την αλλη στον καινουριο υπολογιστη.Μου ειπαν οτι αυτο ειναι ολο κι ολο που πρεπει να κανω.Το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης δεν εχει συνδεθει στο internet.Τι μπορει να φταιει; Να διευκρινίσουμε μερικά θέματα. 1. Θέλεις να είναι και οι δύο συνδεδεμένοι στο Internet; Τότε θα πρέπει να συνδέσεις δύο διαφορετικά καλώδια στο modem-router τα οποία να καταλήγουν ένα σε κάθε υπολογιστή. Εάν το modem-router έχει μόνο μία θύρα Ethernet τότε αγοράζεις ένα switch (ΠΧ http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=210000001), το συνδέεις με το modem-router και μετά συνδέεις τους υπολογιστές σου στο switch. 2. Θέλεις να είναι ο ένας συνδεδεμένος, βγάζεις το καλώδιο από τον παλιό υπολογιστή, το κουμπώνεις στον νέο αλλά δεν δουλεύει; Τότε πρέπει να δούμε τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.