black_widow Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Gaymeter overload όμως. Εδώ μιλάμε πως ένα γκομενάκι μιλάει με ΟΡΟΛΟΓΙΑ για πράγματα που ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ και εσύ βρίσκεις πόστηδες between the lines. Να το προσέξεις αυτό, δεν είναι ό,τι το πιο φυσιολογικό
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Θα έδινα προτεραιότητα στα χριστουγεννιάτικα σκουφιά την σαρακοστή.
Praetorianos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Gaymeter overload όμως. Εδώ μιλάμε πως ένα γκομενάκι μιλάει με ΟΡΟΛΟΓΙΑ για πράγματα που ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ και εσύ βρίσκεις πόστηδες between the lines. Και να την πετύχεις την εν λόγω δεσποινίδα λέει σε ανταγωνιστική συνέντευξη
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Θα το παίξω ιππότης και θα υπαναχωρήσω, θα τη βγάλω για φαγητό και θα την πνίξω με χειρουργικά γάντια. Disclaimer, σε περίπτωση που βρεθεί κάποτε πνιγμένη, εγώ κάνω πλάκα.
black_widow Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Και να την πετύχεις την εν λόγω δεσποινίδα λέει σε ανταγωνιστική συνέντευξη Μπα στην Ελλάδα τις γυναίκες αποφοίτους σχολών management τις θέλουνε για γραμματείς και τους άντρες για managers, αν προσέξεις στις διαφημίσεις και στις καταχωρήσεις αγγελιών κάποιων εταιρειών , ιδιαίτερα εύρεσης ανθρωπίνου δυναμικού θα καταλάβεις. Π.χ. στη διαφήμιση κάποιας τράπεζας που παίζεται τώρα τελευταία οι ταμίες είναι γυναίκες και ο διευθυντής άντρας Λέω να κάνω μία αλλαγή και να σπουδάσω προγραμματισμό , ακούς pantelwolf ; ---------- Προσθήκη στις 01:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:37 ---------- Θα έδινα προτεραιότητα στα χριστουγεννιάτικα σκουφιά την σαρακοστή. Καλέ το είχα ξεχάσει, φτου σας κανείς να μη μου το πει. Μου αρέσει, θα το αφήσω μέχρι το Πάσχα
margaritageo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 740 λενε ειναι ο βασικος μισθος,μεικτος ομως ή καθαρος;;
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Αν είσαι με εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας ( το πιο πιθανό δηλαδή) , αν είσαι υπάλληλος ( όχι ημερομίσθιος), άγαμος , χωρίς προυπηρεσία ( κάτω της τριετίας δηλαδή) παίρνεις 739,56 μικτά , έχεις κρατήσεις ΙΚΑ 118,33 ( μιλάω για τη κλασική περίπτωση που έχεις ΙΚΑ εισφορές εργαζομένου 16%, δε μιλάω για μπλοκάκι που έχει γίνει της μόδας τώρα ), καθαρά 621,23. Μιλάμε πάντα για 8ωρο, για λιγότερες ώρες ειναι λιγότερα τα λεφτά. Αν είσαι ημερομίσθιος το ημερομίσθιο είναι 33,04 ΜΙΚΤΑ. Μετά τη τριετία ανεβαίνεις μισθολογικό κλιμάκιο, δεν υπάρχουν επιδόματα σπουδών κ.λ.π. Αν είσαι έγγαμος χωρίς προυπηρεσία τα λεφτά είναι 813,52 ΜΙΚΤΑ πάλι αφαιρείς τις κρατήσεις του ΙΚΑ για να καταλήξεις στα καθαρά. Τα ίδια και τα ίδια;
De@th L0rd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Ναι γενικότερα υπάρχει ένα πρόβλημα με τα πόστ που είναι αρκετά λεπτομερή. Ελάχιστοι τα διαβάζουν.
Praetorianos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Οπότε next time black_widow μην μπεις στον κόπο. Αν σε ρωτάνε πόσο είναι ο μισθός μην πασχίσεις να εξηγήσεις πέντε πράγματα. Πέτα ένα 621,23 και τέλειωσες. Για να μην βαριούνται αυτοί που σε διαβάζουν δηλαδή. Α και άλλη φορά να μυρίζεις καλύτερα τα νύχια σου για το τι δουλειά κάνει ο άλλος. Τι κλαδικές συμβάσεις και προσόντα μας τσαμπουνάς τώρα, εμείς τον βασικό ζητήσαμε. Έλεος τι άλλο θα ακουστεί.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά. τόσο καιρό παλεύετε με το βασικό μισθό... Δε μου λέτε, ποιον/α από σας θα προσλάβουν σαν εργατοτεχνίτη ας πούμε; Μη ζητάτε να σας πουν "το βασικό μισθό", πείτε που δουλεύετε, με τι ειδικότητα να σας πούμε πόσα πρέπει να παίρνετε. Τα 621,23 δεν έχουν νόημα να τα συζητάμε, γιατί προφανώς θα πρέπει να πληρώνεστε παραπάνω. Δουλεύετε σε τράπεζα; Είστε παραμεθόριο; Είστε ΤΕΙ; ΑΕΙ; Είστε Κύριο ή Βοηθητικό προσωπικό; Είστε υπάλληλος γραφείου; σε εμπορική ή σε παροχής υπηρεσιών; σε βιομηχανικές; Είστε σερβιτόροι; έχετε τελειώσει κάποια τουριστική σχολή; Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα..
margaritageo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Aρα δεν ειναι standardακι τα 620, αλλα και παλι βρε παιδια; γιατι μας λενε γενια των 700; αν ειναι ετσι τα πραγματα ειμαστε γενια των 600 Τελος παντων,σαν ανειδικευτος και γενικα οτιδηποτε bonus ,σαν πωλητης ειναι 620 για 8ωρο;
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 σαν πωλητης ειναι 620 για 8ωρο; Σαν πωλητής σε εμπορική επιχείρηση (μαγαζιά με ρούχα, ή οτιδήποτε) είναι μικτά 903,67 και στο χέρι 722,93 Μιλάμε για ανύπαντρο και χωρίς προϋπηρεσία. Αν πρόκειται για μαγαζί με τρόφιμα (ζαχαροπλαστείο κτλ) έχει και κάποια επιδόματα αν τελείωσες κάποια σχετική σχολή.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εγω πολυ θα ηθελα να βρω τη δουλεια που πληρωνει αυτα που πρεπει. Σε οποια δουλεια και αν εχω παει μου εχουν ακυρωσει το Proficiency, την προηγουμενη εργασιακη εμπειρια, προσληψη (οποτε γινοταν αυτη) παντα σαν υπαλληλος γραφειου με μηδενικη προηγουμενη εμπειρια και παει λεγοντας. Αυτο το σκηνικο γινεται απο το 2004 που βγηκα "κανονικα" στην αγορα εργασιας και σε ολες τις δουλειες που ετυχε να εχω δουλεψει ως και σημερα. Καλος ο νομος και τα "προβλεπε" Physics Rulez αλλα κατι μου λεει οτι ολα στα χαρτια μενουν. Στην ουσια μιλαμε για σουπερ ντουπερ βασικο του βασικου. Ποιο κατω δεν παει (παντα για δηθεν 8ωρη δουλεια αλλα βαλε 10+ για να εισαι μεσα).
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εγω πολυ θα ηθελα να βρω τη δουλεια που πληρωνει αυτα που πρεπει. Σε οποια δουλεια και αν εχω παει μου εχουν ακυρωσει το Proficiency, την προηγουμενη εργασιακη εμπειρια, προσληψη (οποτε γινοταν αυτη) παντα σαν υπαλληλος γραφειου με μηδενικη προηγουμενη εμπειρια και παει λεγοντας. Αυτο το σκηνικο γινεται απο το 2004 που βγηκα "κανονικα" στην αγορα εργασιας και σε ολες τις δουλειες που ετυχε να εχω δουλεψει ως και σημερα. Καλος ο νομος και τα "προβλεπε" Physics Rulez αλλα κατι μου λεει οτι ολα στα χαρτια μενουν. Στην ουσια μιλαμε για σουπερ ντουπερ βασικο του βασικου. Ποιο κατω δεν παει (παντα για δηθεν 8ωρη δουλεια αλλα βαλε 10+ για να εισαι μεσα). Έτσι όπως τα λες είναι και ακόμα χειρότερα. Αν γνωρίζεις όμως πόσα ακριβώς πρέπει να παίρνεις, μπορείς να αντιμετωπίσεις καλύτερα τις καταστάσεις.
Rabican Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 εδω σε ενα φιλο που δουλευει σε εμπορικο καταστημα, επειδη αυξηθηκε ελαφρως ο βασικος, για να μην του δωσουν παραπανω λεφτα στο χερι, του εκοψαν ισοποσα ενα μικρο μπονους που επαιρνε. ετσι στην τελικη παιρνει ακριβως τα ιδια. του ειπαν ομως οτι σε περιπτωση απολυσης δικαιουται παραπανω ποσο και καλα για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα, αφου η αποζημιωση παει βασει μισθου και οχι μπονους! αχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.