ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 350 αν είναι είσαι πολύ τυχερός. Συνήθως είναι τουλάχιστον μια 500αρα. Αρα εγω που πληρωνω συνολικα 250 (τελικη τιμη ειναι αυτη, μαζι με ολα τα παρελκομενα) τι ειμαι?? Βεβαια η περιοχη που μενω θεωρειται απο τις χειροτερες στη Θεσσαλονικη και αρκετα υποβαθμισμενη και η πολυκατοικια δεν εχει ουτε ασανσερ ασχετα αν το σπιτι το ιδιο μεσα ειναι αξιοπρεπεστατο και εχει δικο του λεβητα και "αρκουδισιον".
tolis_01 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Όχι βρε παιδιά 500 ευρώ ενοίκιο για σπίτι που να χωράει ένα άτομο. 350 καλά είναι.
Garnele Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Βεβαια η περιοχη που μενω θεωρειται απο τις χειροτερες στη Θεσσαλονικη και αρκετα υποβαθμισμενη. Που μένεις πια, Δενδροπόταμο; Με 250 είχα βρει σπίτι κέντρο, λίγο πίσω από την Καμάρα. Στουντιάκι μεν, αλλά ομορφούλικο.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Που μένεις πια, Δενδροπόταμο;Με 250 είχα βρει σπίτι κέντρο, λίγο πίσω από την Καμάρα. Στουντιάκι μεν, αλλά ομορφούλικο. Οχι, "καπου" στο τριγωνο μενεμενης - αμπελοκηπων - ξηροκρινης μενω (follow the police sirens και εκει καπου γυρω ειμαι και εγω). Στο σπιτι - στουντιο που ειχες ειχες δικη σου θερμανση και A/C τουλαχιστον?
Praetorianos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 350 αν είναι είσαι πολύ τυχερός. Συνήθως είναι τουλάχιστον μια 500αρα. Για κανένα λόγο. Αν δεν νοικιάζεις βίλα, τα 350 είναι αρκετά και μάλιστα "πολλά", με την έννοια ότι βρίσκεις και αρκετά φθηνότερα αν κάνεις θυσία σε "πολυτέλειες" δηλαδή στουντικάκη αντί για 2αρι.
Garnele Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Οχι, "καπου" στο τριγωνο μενεμενης - αμπελοκηπων - ξηροκρινης μενω (follow the police sirens και εκει καπου γυρω ειμαι και εγω). Στο σπιτι - στουντιο που ειχες ειχες δικη σου θερμανση και A/C τουλαχιστον? Υπέροχα =ρ Δεν το νοίκιασα εγώ τελικά, το καβάτζωσε φίλος. Έχει αυτόνομη θέρμανση παραδόξως..
Blondeamon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Αρα εγω που πληρωνω συνολικα 250 (τελικη τιμη ειναι αυτη, μαζι με ολα τα παρελκομενα) τι ειμαι?? Βεβαια η περιοχη που μενω θεωρειται απο τις χειροτερες στη Θεσσαλονικη και αρκετα υποβαθμισμενη και η πολυκατοικια δεν εχει ουτε ασανσερ ασχετα αν το σπιτι το ιδιο μεσα ειναι αξιοπρεπεστατο και εχει δικο του λεβητα και "αρκουδισιον". ΔΕΗ, ΟΤΕ, πετρέλαιο και νοίκι 250 ευρώ? Για εξηγα. Υ.Γ Ρε σεις μιλαω για εξοδα σπιτιου...μη βαζετε μονο το νοικι.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Όχι βρε παιδιά 500 ευρώ ενοίκιο για σπίτι που να χωράει ένα άτομο. 350 καλά είναι. To αυτό. Όταν μένεις μόνος σου η γκαρσονιέρα μια χαρά είναι. Δε θα κάνεις και οικογένεια εκει μέσα( Άσχετα αν εχω πετύχει και τέτοιες καταστάσεις).
ikaruga24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 ΔΕΗ, ΟΤΕ, πετρέλαιο και νοίκι 250 ευρώ? Για εξηγα. Υ.Γ Ρε σεις μιλαω για εξοδα σπιτιου...μη βαζετε μονο το νοικι. Ε τοτε βαλε αλλο ενα κατοσταρικο πανω στα 250 (350).
αλεξια Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 με το θεμα "ποιος ειναι ο βασικος μισθος;" εχει να απαντησει κανεις;
De@th L0rd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 με το θεμα "ποιος ειναι ο βασικος μισθος;" εχει να απαντησει κανεις; Ναι 650-680 ευρώ σύμφωνα με τις ισχύουσες συμβάσεις . "8ωρο" Για λιγότερα σε κλέβουν στην ψύχρα.
black_widow Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Αν είσαι με εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας ( το πιο πιθανό δηλαδή) , αν είσαι υπάλληλος ( όχι ημερομίσθιος), άγαμος , χωρίς προυπηρεσία ( κάτω της τριετίας δηλαδή) παίρνεις 739,56 μικτά , έχεις κρατήσεις ΙΚΑ 118,33 ( μιλάω για τη κλασική περίπτωση που έχεις ΙΚΑ εισφορές εργαζομένου 16%, δε μιλάω για μπλοκάκι που έχει γίνει της μόδας τώρα ), καθαρά 621,23. Μιλάμε πάντα για 8ωρο, για λιγότερες ώρες ειναι λιγότερα τα λεφτά. Αν είσαι ημερομίσθιος το ημερομίσθιο είναι 33,04 ΜΙΚΤΑ. Μετά τη τριετία ανεβαίνεις μισθολογικό κλιμάκιο, δεν υπάρχουν επιδόματα σπουδών κ.λ.π. Αν είσαι έγγαμος χωρίς προυπηρεσία τα λεφτά είναι 813,52 ΜΙΚΤΑ πάλι αφαιρείς τις κρατήσεις του ΙΚΑ για να καταλήξεις στα καθαρά. Αν είσαι με κλαδική συλλογική σύμβαση ( φυσικά καλύτερο από την πάνω περίπτωση) πρέπει να ψάξεις την κλαδική σύμβαση του κλάδου στον οποίο δουλεύεις, την ειδικότητα. Εκεί φυσικά τα λεφτά είναι καλύτερα, έχεις επιδόματα σπουδών, υπολογιστή ( αυτό συνήθως δε το δίνουνε), ξένων γλωσσών , επίδομα γάμου αν είσαι έγγαμος, επίδομα τέκνων αν είσαι παντρεμένος κ.λ.π. Δε σας κάνουμε πλάκα, τόσα ...πολλά είναι τα λεφτά Να σημειώσω ότι σε όλες τις συνεντεύξεις με έχουν ρωτήσει αν είμαι έγγαμη ή όχι, αλίμονο αν κάποια έγγαμη ψάχνει δουλειά , την έκατσε... Με το φόρο δε ξέρω τι παίζει, ας ελπίζουμε να υπάρχει αφορολόγητο για αυτά τα ποσά, γιατί δε μαζεύονται οι αποδείξεις με αυτές που έχουνε εξαιρέσει. Εδώ για τη Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας http://www.eaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1940%3A-2008-2009-1318408&catid=241%3A-2008&Itemid=288&lang=el
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει κάτι το φοβερά σέξυ στα ποστ της.
Praetorianos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει κάτι το φοβερά σέξυ στα ποστ της. Κι είσαι νέος για πρεσβυωπία ρε γμτ.
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Gaymeter overload όμως. Εδώ μιλάμε πως ένα γκομενάκι μιλάει με ΟΡΟΛΟΓΙΑ για πράγματα που ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ και εσύ βρίσκεις πόστηδες between the lines.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.