Praetorianos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 μονο εσυ με εχεις καταλαβει Μόνο να ήξερες πόσες φορές έχω παρακαλέσει μετά από τέτοιες δηλώσεις -δυστυχώς όχι μόνο δικών σου, αλλά και γνωστών real life- να μπορούσα να σκεφτώ έτσι. Πάνω που λες ότι δεν μπορεί ρε πούστη Δαρβίνος είναι αυτός, σοβαρός άνθρωπος, σπουδαγμένος επιστήμονας δεν μπορεί να κάνει λάθος τόσα χρόνια, έρχεται καθένας και σου πηδάει το σκεπτικό και σου κλονίζει την πίστη. Σαν το γουρούνι από τον Αρκά ένα πράμα.
Rabican Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 ουτε πιστωτικη εχω, ουτε δανεια να τρεχουν ουτε ΤΙΠΟΤΑ. ενα ταπεινο 1400αρακι αμαξι εχω, 6ετιας, το συντηρω ΑΝΕΤΑ, με ΜΕΙΚΤΗ ασφαλεια παρακαλω. δε σου λεω οτι τα 700-800 ευρω ειναι καλος μισθος. αν αυτο καταλαβες τοτε μαλλον καπου με εχασες. αυτο που θελω να σου πω ειναι πως θα προτιμουσα 1000 ευρω με ασφαλιση, παρα 1160 ευρω χωρις ασφαλιση.
aledjo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 θα προτιμουσα 1000 ευρω με ασφαλιση, παρα 1160 ευρω χωρις ασφαλιση. συμφωνω αλλα δεν εχω πετυχει ποτε να μου κανει κανεις αυτη τη προταση... εδω αλλοι φωναζουν οτι δουλευουν με 600-700 χωρις ασφαλιση και συ μου λες 1000+ασφαλιση. μακαρι να υπηρχε αυτο αλλα δε το εχω πετυχει ουτε γω οτι κανεις απο τους γνωστους μου.
12mats Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 χωρις να εχω παρακολουθηση ιδιαιτερα αυτο το θεμα θελω να σας πω σε ολους την δικια μου αποψη τα ενσημα ειναι πολυ σημαντικα οπως αναφερει και ενας φιλος λιγο ποιο πανω.αλλα στην σημερινη εποχη για να εχεις μια αξιοπρεπει ζωη(χωρις πολυτελειες) πρεπει να πληρωνεσαι καλά απο τη δουλεια που κανεις αρκετα δυσκολο στην ,η να εχεις και κατι που να σου αποφερει ενα σταθερο κερδος το μηνα(Π.Χ. ακινητο).παντως το καλυτερο που μπορει να κανει ο καθενας μας ειναι να κανει κατι δικο του μια μικρη επιχειρηση γιατι με τους μισθους τους σημερινους δεν μπορεις να κανεις τιποτα και δεν ειναι λυση να δουλευεις σερβιτορος,μπαρμαν,delivery,DJ για ποσο καιρο θα κανεις αυτη τη δουλεια και ας βγαζεις καποια χρηματα που ειναι αρκετα καλα δεν ειναι δουλειες που μπορεις να στηριχτεις για μια ζωη
Cue Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 επειδη εκανα παλιοτερα "σοβαρη" πρωινη δουλεια G700, εγω τοτε δεν εβγαινα οικονομικα για 7 μερες τη βδομαδα, 1-2 το πολυ και αυτο με τη ψυχη στο στομα. πως τα καταφερνεις εσυ δε μπορω να καταλαβω. Έλα που δε μπορείς να καταλάβεις
Rabican Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 τι να σου πω. ισως ο κυκλος γνωριμιων σου εχει ενα θεμα με αυτο. γιατι εκτος απο μενα, απο πολλους γνωστους μου μπορω να σου επιβεβαιωσω τα λεγομενα μου. ξερω ατομα που δουλευουν με 700 ευρω και ασφαλιση και τα βγαζουν περα. εχει να κανει με το τι ειδους ζωη θελεις να κανεις. αν θελεις να κανεις μεγαλη ζωη τοτε ουτε τα 1000 ευρω σου φτανουν ουτε τα 2000 ενδεχομενως. αλλα δεν νομιζω πως υπαρχει επαγγελμα που πληρωνεται με 700 ευρω με ενσημα και με 1500-2000ευρω μαυρα. και βασικα ξερω πως το μεγαλυτερο ποσοστο των εργαζομενων ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ επιθυμουν την ασφαλιση.
tolis_01 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Παρόλο που είμαι άνθρωπος της ασφάλειας (προτιμώ να έχω λίγα πράγματα, τα οποία μπορώ να αναπληρώσω κάθε στιγμή -κλέψιμο κινητού, να χαλάσει το αυτοκίνητο, να καεί το pc κλπ- ), συμφωνώ με τον aledjo στα έξοδα. Ανα πάσα στιγμή κάνει ένα μπαμ το αμάξι και ακούς το "1.500 ευρώ για επισκευή". Τα έξοδα δυστυχώς δεν είναι ποτέ καθορισμένα. (βέβαια είμαι κι "έξω απ'το χορό, γιατί δεν δουλεύω, ζω με τους γονείς μου)
aledjo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μόνο να ήξερες πόσες φορές έχω παρακαλέσει μετά από τέτοιες δηλώσεις -δυστυχώς όχι μόνο δικών σου, αλλά και γνωστών real life- να μπορούσα να σκεφτώ έτσι. τοτε γιατι λες οτι λεω αμπελοφιλοσοφίες ? ναι προσπαθω απεγνωσμενα να δωσω να καταλαβουν μερικοι το σκεφτικο αυτο αλλα οχι οτι ειναι τρελο αυτο που λεω. ειμαι 26 χρονων και απ'οτι βλεπετε με το αυτο σκεφτικο, ζω, αναπνεω, και κανω ποστς ακομα! νομιζετε οτι κανω τοσο τρομερο λαθος που εσεις οταν θα εισαστε 50 χρονων, εγω δε θα υπαρχω πλεον? αμπελοφιλοσοφία aledjou: οτι δουλεια κι'αν κανει καποιος, οσα λεφτα κι'αν βγαζει, οσες σπουδες κι'αν κανει, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρονια αποκλειεται να ζησει! γι'αυτο κανουμε οτι ειναι δυνατον για να περασουμε καλα ΟΣΟ προλαβενουμε και ζουμε. ο καθενας εχει τις προτιμεις του. αλλον το κανει ευτηχισμενο αν δουλευει σαν γιατρος! αλλος θελει να δουλευει για τη ΝΑΣΑ. αλλος θελει να ειναι πορνοσταρ. αλλος τραγουδιστης. ποδοσφαιριστης και ααααλλλα πολλαααα ειναι για λυπηση ανθρωποι που νομιζουν οτι πτυχια = λεφτα και το βαζουν ως μονο στοχο. οπως επισης το να εχει μονο στοχο τα λεφτα και να νομιζει οτι αυτο τον κανει χαρουμενο στερωντας αυτο που πραγματικα το κανει χαρουμενο. φανταζεστε καποιος να εγινε γιατρος επειδη του λεγανε οτι θα βγαζει πολλα λεφτα? πετυχημενος ανθρωπος ειναι αυτος? ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ανθρωπος δε μπορει να υποτιμα το τροπο ζωης που ΔΙΑΛΕΞΕ καποιος αλλος και τη δουλεια που προτειμα να κανει. και για να μιλησω στη δικια σας γλωσσα που μονο που σκεφτεστε απο αρχη της ζωης σας ειναι το μελλον και τα λεφτα, κανατε τρομερο λαθος για τις σπουδες που κανατε! επρεπε να πατε σε σχολη ποδοσφαιριστων και να περνατε τωρα τα εκατομυρια ευρω! χαζοι ε χαζοι!!!!!!!! απορω ομως ΟΤΑΝ βγειτε στη συνταξη τι θα σκεφτοσαστε για το μελλον.... μηπως θα ψαχνετε για προσφορες σε γραφεια κηδειων? και κλεινοντας θα ηθελα να σας πω κατι για να ζηλευετε. εχω κατι που δεν αγοραζεται ουτε με 1.000.000.000 ευρω. ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ. και δε χρωσταω πουθενα
Praetorianos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 και δε χρωσταω πουθενα Θα απαντήσω σε όλο το ποστ σου κάποια άλλη στιγμή γιατί δεν μπορώ τώρα. Μια ερώτηση μόνο. Επίδομα ανεργίας παίρνεις?
aledjo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Θα απαντήσω σε όλο το ποστ σου κάποια άλλη στιγμή γιατί δεν μπορώ τώρα. Μια ερώτηση μόνο. Επίδομα ανεργίας παίρνεις? οχι (10 χαρακτηρες)
Rabican Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 δηλαδη θες να μου πεις οτι αν εξαιρεσεις καποια επαγγελματα που πληρωνονται αδρα, τα πτυχια και το διαβασμα και οι κοποι που κανουμε για να παρουμε διαφορων ειδων χαρτια ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ και πως ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ δουλευοντας μαυρη εργασια θα ειχαμε καλυτερο αποτελεσμα. ωραια, πηγαινε ζητα δουλεια σε ενα λογιστηριο, πες τους οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ λογιστικης, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΣΗΜΑ αλλα τη δουλεια την ξερεις εμπειρικα. και πες μου αν θα σε προσλαβουν..δε μιλαω για βοηθος λογιστη η χαμαλης. μιλαω για ΛΟΓΙΣΤΗΣ. ΥΓ: να συμπληρωσω κατι. η κουβεντα ξεκινησε απο το ποσο ειναι ο βασικος μισθος, ξεφυγαμε λιγο συζητωντας για το κατα ποσο αξιζει να δουλευεις νομιμα και με ασφαλιση και στο τελευταιο σου ποστ εθεσες θεμα απαξιωσης πτυχιων ΓΕΝΙΚΑ. απλα για να ξερουμε που βρισκομαστε.
12mats Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 τοτε γιατι λες οτι λεω αμπελοφιλοσοφίες ? ναι προσπαθω απεγνωσμενα να δωσω να καταλαβουν μερικοι το σκεφτικο αυτο αλλα οχι οτι ειναι τρελο αυτο που λεω. ειμαι 26 χρονων και απ'οτι βλεπετε με το αυτο σκεφτικο, ζω, αναπνεω, και κανω ποστς ακομα! νομιζετε οτι κανω τοσο τρομερο λαθος που εσεις οταν θα εισαστε 50 χρονων, εγω δε θα υπαρχω πλεον? αμπελοφιλοσοφία aledjou: οτι δουλεια κι'αν κανει καποιος, οσα λεφτα κι'αν βγαζει, οσες σπουδες κι'αν κανει, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρονια αποκλειεται να ζησει! γι'αυτο κανουμε οτι ειναι δυνατον για να περασουμε καλα ΟΣΟ προλαβενουμε και ζουμε. ο καθενας εχει τις προτιμεις του. αλλον το κανει ευτηχισμενο αν δουλευει σαν γιατρος! αλλος θελει να δουλευει για τη ΝΑΣΑ. αλλος θελει να ειναι πορνοσταρ. αλλος τραγουδιστης. ποδοσφαιριστης και ααααλλλα πολλαααα ειναι για λυπηση ανθρωποι που νομιζουν οτι πτυχια = λεφτα και το βαζουν ως μονο στοχο. οπως επισης το να εχει μονο στοχο τα λεφτα και να νομιζει οτι αυτο τον κανει χαρουμενο στερωντας αυτο που πραγματικα το κανει χαρουμενο. φανταζεστε καποιος να εγινε γιατρος επειδη του λεγανε οτι θα βγαζει πολλα λεφτα? πετυχημενος ανθρωπος ειναι αυτος? ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ανθρωπος δε μπορει να υποτιμα το τροπο ζωης που ΔΙΑΛΕΞΕ καποιος αλλος και τη δουλεια που προτειμα να κανει. και για να μιλησω στη δικια σας γλωσσα που μονο που σκεφτεστε απο αρχη της ζωης σας ειναι το μελλον και τα λεφτα, κανατε τρομερο λαθος για τις σπουδες που κανατε! επρεπε να πατε σε σχολη ποδοσφαιριστων και να περνατε τωρα τα εκατομυρια ευρω! χαζοι ε χαζοι!!!!!!!! απορω ομως ΟΤΑΝ βγειτε στη συνταξη τι θα σκεφτοσαστε για το μελλον.... μηπως θα ψαχνετε για προσφορες σε γραφεια κηδειων? και κλεινοντας θα ηθελα να σας πω κατι για να ζηλευετε. εχω κατι που δεν αγοραζεται ουτε με 1.000.000.000 ευρω. ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ. και δε χρωσταω πουθενα παντως μπραβο φιλε που σκεφτεσαι ετσι ειναι σημαντικο να εισαι καλα με τον ευατο σου
aledjo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 δηλαδη θες να μου πεις οτι αν εξαιρεσεις καποια επαγγελματα που πληρωνονται αδρα, τα πτυχια και το διαβασμα και οι κοποι που κανουμε για να παρουμε διαφορων ειδων χαρτια ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ και πως ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ δουλευοντας μαυρη εργασια θα ειχαμε καλυτερο αποτελεσμα. ωραια, πηγαινε ζητα δουλεια σε ενα λογιστηριο, πες τους οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ λογιστικης, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΣΗΜΑ αλλα τη δουλεια την ξερεις εμπειρικα. και πες μου αν θα σε προσλαβουν..δε μιλαω για βοηθος λογιστη η χαμαλης. μιλαω για ΛΟΓΙΣΤΗΣ. ΥΓ: να συμπληρωσω κατι. η κουβεντα ξεκινησε απο το ποσο ειναι ο βασικος μισθος, ξεφυγαμε λιγο συζητωντας για το κατα ποσο αξιζει να δουλευεις νομιμα και με ασφαλιση και στο τελευταιο σου ποστ εθεσες θεμα απαξιωσης πτυχιων ΓΕΝΙΚΑ. απλα για να ξερουμε που βρισκομαστε. εγω αλλο ειπα, εσυ αλλο καταλαβες.
Höfdingadrapa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ο αλέτζο νομίζω αναφέρεται σε καριερίστες σουβλατζίδικων, ντιλίβερι, ντισκτζοκεϊάδων και τεχνικών πισί από το σπίτι. Ναι οκ γι' αυτά δεν χρειάζεσαι πτυχίο, αλλά είναι τα μόνα που μπορείς να κάνεις. Αλέτζο τραστ μι, αλλά αν ζήταγες ασφάλεια από το ασφεντικό σου θα σου 'φερνε τη κονσόλα στο κεφάλι ε. Καλά είσαι με τα μαύρα...μη μιλάς μιλιά.
Ioannis1908 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 τοτε γιατι λες οτι λεω αμπελοφιλοσοφίες ? ναι προσπαθω απεγνωσμενα να δωσω να καταλαβουν μερικοι το σκεφτικο αυτο αλλα οχι οτι ειναι τρελο αυτο που λεω. ειμαι 26 χρονων και απ'οτι βλεπετε με το αυτο σκεφτικο, ζω, αναπνεω, και κανω ποστς ακομα! νομιζετε οτι κανω τοσο τρομερο λαθος που εσεις οταν θα εισαστε 50 χρονων, εγω δε θα υπαρχω πλεον? αμπελοφιλοσοφία aledjou: οτι δουλεια κι'αν κανει καποιος, οσα λεφτα κι'αν βγαζει, οσες σπουδες κι'αν κανει, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρονια αποκλειεται να ζησει! γι'αυτο κανουμε οτι ειναι δυνατον για να περασουμε καλα ΟΣΟ προλαβενουμε και ζουμε. ο καθενας εχει τις προτιμεις του. αλλον το κανει ευτηχισμενο αν δουλευει σαν γιατρος! αλλος θελει να δουλευει για τη ΝΑΣΑ. αλλος θελει να ειναι πορνοσταρ. αλλος τραγουδιστης. ποδοσφαιριστης και ααααλλλα πολλαααα ειναι για λυπηση ανθρωποι που νομιζουν οτι πτυχια = λεφτα και το βαζουν ως μονο στοχο. οπως επισης το να εχει μονο στοχο τα λεφτα και να νομιζει οτι αυτο τον κανει χαρουμενο στερωντας αυτο που πραγματικα το κανει χαρουμενο. φανταζεστε καποιος να εγινε γιατρος επειδη του λεγανε οτι θα βγαζει πολλα λεφτα? πετυχημενος ανθρωπος ειναι αυτος? ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ανθρωπος δε μπορει να υποτιμα το τροπο ζωης που ΔΙΑΛΕΞΕ καποιος αλλος και τη δουλεια που προτειμα να κανει. και για να μιλησω στη δικια σας γλωσσα που μονο που σκεφτεστε απο αρχη της ζωης σας ειναι το μελλον και τα λεφτα, κανατε τρομερο λαθος για τις σπουδες που κανατε! επρεπε να πατε σε σχολη ποδοσφαιριστων και να περνατε τωρα τα εκατομυρια ευρω! χαζοι ε χαζοι!!!!!!!! απορω ομως ΟΤΑΝ βγειτε στη συνταξη τι θα σκεφτοσαστε για το μελλον.... μηπως θα ψαχνετε για προσφορες σε γραφεια κηδειων? και κλεινοντας θα ηθελα να σας πω κατι για να ζηλευετε. εχω κατι που δεν αγοραζεται ουτε με 1.000.000.000 ευρω. ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ. και δε χρωσταω πουθενα Σε καταλαβαίνω απόλυτα go on...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.