pournaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Kαλά αν αρρωστήσεις και πας για εγχείρηση πες τους ειμαι dj, πληρώνομαι μαύρα. Και για να μην ξεχνάμε οτι σε ενα φορουμ οτι δηλώσω είμαι έτσι. Εγω παίρνω τριπλά και δουλεύω 1 ωρα το μήνα. ikaruga24 δηλαδή σύνταξη δε σε νοιάζει εκτός απο ασφάλιση? Αν θα πάρεις ή οχι δε το ξέρεις αλλα αυτο δε σημαίνει οτι δε θα τη πληρώσεις. Οχι τραβα εσυ και πες του οτι εισαι ασφαλισμενος του ΙΚΑ, να γελανε μεχρι και τα ραντζα. Αφου το φακελακι στο τελος το ιδιο θα το πληρωσετε, απλα αυτος θα εχει μεγαλυτερη ανεση να τα δωσει
Luxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Εγω παιρνω 800 βασικο το μηνα. Μια χαρα ειμαι. Συνολικο μισθος κοντα στα 1200 + 200 μπονους με 800 ευρω κρατησεις.
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Εγω παιρνω 800 βασικο το μηνα. Μια χαρα ειμαι. Συνολικο μισθος κοντα στα 1200 + 200 μπονους με 800 ευρω κρατησεις. Νοικιάζεις,μένεις μόνος σου; (Πληροφοριακά ρωτάω) Σίγουρα φθάνουν για στέγη,φαγητό,ψυχαγωγία (ΜΗΝ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΤΛ)και κάποιο φθηνό χόμπι,απλά δε φτάνουν για σπατάλες κ πολύπλοκη ζωή που όλοι νομίζουν πως ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν.
aledjo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 μερικοι εδω μεσα ζειτε πραγματικα στο κοσμο σας και δε ξερετε τι γινετε γυρω σας. λυπαμαι πραγματικα.... δε θα κατσω να εξηγησω στον καθενα τι και που κανει λαθος.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ikaruga24 δηλαδή σύνταξη δε σε νοιάζει εκτός απο ασφάλιση? Αν θα πάρεις ή οχι δε το ξέρεις αλλα αυτο δε σημαίνει οτι δε θα τη πληρώσεις. Το θεμα δεν ειναι αν με νοιαζει η οχι. Ρεαλιστικα το βλεπω. ΔΕΝ προκειται να παρουμε συνταξη εμεις και οσο ποιο γρηγορα το καταλαβει καποιος τοσο ποιο γρηγορα θα μπει στη διαδικασια να μεριμνησει γιατον εαυτο του. Αν παθω κατι ΠΑΛΙ θα τα σκασω απο την τσεπη μου για τον Χ, Ψ λογο ασχετα αν ειμαι ασφαλισμενος (του ΙΚΑ ). Ε λοιπον θα προτιμησω την προληψη απο την λυση του προβληματος και λεγοντας αυτο θα προτιμησω να δουλεψω για καποιον που δινει καλα φραγκα (και στα @@ τα ενσημα) παρα καπου με ενσημα και να παιρνω 3 & 60.
marina1ups Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 τελικα μιλησαμε κ ειναι 720 εουρος το μηνα καθαρα, τουτεστιν 4 euros/ωρα. τι G700 μας λενε!!! εδω μας δινουν κ 20 ευρωπουλα παραπανω!!! ζαβαρακατρανεμια, ιλεος, ιλεος....
aledjo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 μιας και ειναι περασμενη η ωρα, θα σας πω κατι που συνεβει σημερα και μου ηρθε στο μυαλο το τοπικ αυτο. μετα απο τη δουλεια πηρα μια συναδελφο (barwoman) και πηγαμε βολτα. σημειωστε οτι εβαλα βενζινη, την εβγαλα για φαγητο (δηλαδη τη κερασα), μετα για ποτακι, κτλ κτλ καθομαι και σκεφτομαι τωρα μερικες εξυπναδες που λενε μερικοι για το μελλον, ενσημα, συνταξη και ΓΕΛΑΩ! ΑΝ εκανα "σοβαρη" πρωινη δουλεια G700, οχι μονο λεφτα για βενζινη δε θα ειχα, ουτε για φαγητο, ουτε για ποτο ουτε για τιποτα αλλο! οπως επισης και χρονο.... γιατι θα σκεφτομουν οτι αυριο το πρωι δουλευω. ε ναι λοιπον. ας μη παρω ποτε συνταξη! αν ειναι να στερηθω τη ζωη τοτε γιατι ζω?
Blondeamon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ρε aledjo σκέφτηκες ποτέ να γράψεις βιβλίο? Ο κόσμος θα μπορούσε να επωφεληθεί απο τις εμπειρίες σου. 1000+1 Μαλακίες: τι να αποφύγετε
SpY Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 μιας και ειναι περασμενη η ωρα, θα σας πω κατι που συνεβει σημερα και μου ηρθε στο μυαλο το τοπικ αυτο.μετα απο τη δουλεια πηρα μια συναδελφο (barwoman) και πηγαμε βολτα. σημειωστε οτι εβαλα βενζινη, την εβγαλα για φαγητο (δηλαδη τη κερασα), μετα για ποτακι, κτλ κτλ Aledjo άσε τους άλλους να ασχολούνται με ανούσια πράγματα όπως Σύνταξη,ένσημα, ασφάλεια, φορολογικές δηλώσεις, παρακρατήσεις κτλ και πες μας μετά έπεσε και «φυστίκι» ?
Rabican Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 σε πληροφορω οτι οντας χαμηλομισθος, κολλωντας ενσημα και αλλα κουραφεξαλα, ειχα χρονο προχτες να παω την κοπελα μου για φαγητο και ποτακι. επισης ειχα χρηματα για να την κερασω κιολας.. αρα δε μου λες κατι που μπορεις να το κανεις μοναχα χωρις να κολλας ενσημα. πες μου αλλα επιχειρηματα και οχι αυτο που ειναι κουτο/χαζο.
Praetorianos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 σε πληροφορω οτι οντας χαμηλομισθος, κολλωντας ενσημα και αλλα κουραφεξαλα, ειχα χρονο προχτες να παω την κοπελα μου για φαγητο και ποτακι. επισης ειχα χρηματα για να την κερασω κιολας.. αρα δε μου λες κατι που μπορεις να το κανεις μοναχα χωρις να κολλας ενσημα. πες μου αλλα επιχειρηματα και οχι αυτο που ειναι κουτο/χαζο. Είναι που δεν τον ξέρεις ακόμα. Η φιλοσοφία του συνοψίζεται στα εξής: Φαί, ξάπλα, γ@μήσι κι έχει ο θεός. Μετά προσθέτει και μερικές αμπελοφιλοσοφίες για να (προσπαθήσει απεγνωσμένα να) δικαιολογήσει αυτό το σκεπτικό και παράγει ποστς.
aledjo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 σε πληροφορω οτι οντας χαμηλομισθος, κολλωντας ενσημα και αλλα κουραφεξαλα, ειχα χρονο προχτες να παω την κοπελα μου για φαγητο και ποτακι. επισης ειχα χρηματα για να την κερασω κιολας.. αρα δε μου λες κατι που μπορεις να το κανεις μοναχα χωρις να κολλας ενσημα. πες μου αλλα επιχειρηματα και οχι αυτο που ειναι κουτο/χαζο. το οτι μπορω αυτο να κανω 7 μερες τη βδομαδα??? και οχι παντα με την ιδια συναδελφο Η φιλοσοφία του συνοψίζεται στα εξής: Φαί, ξάπλα, γ@μήσι κι έχει ο θεός. μονο εσυ με εχεις καταλαβει
Blondeamon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Mε λένε blondeamon και μ'αρέσει το θέατρο σκιών...παρακαλώ go on.
Rabican Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 το οτι μπορω αυτο να κανω 7 μερες τη βδομαδα??? και οχι παντα με την ιδια συναδελφο εγω καθοτι δεσμευμενος μπορω να το κανω επισης 7 μερες τη βδομαδα, αλλα με την ιδια παρτενερ. επισης μπορω να βαλω βενζινη 7 φορες, απο 3 ευρω την καθε φορα. μπορω μαλλιστα να την παω σε ενα μπαρακι στο μαρουσι οπου το ποτο κοστιζει 6 ευρω, και σε ενα καλο ψητοπωλειο στον αγιο δημητριο που σκαμε στο φαι με 10 ευρω το ατομο. τα ποσα δεν ειναι τραγικα. και παλι ΔΕΝ μου λες καποιο ουσιωδες επιχειρημα για να προτιμησω τη μαυρη εργασια απο την νομιμη/με ενσημα. αν ομως σου τυχει ενα σοβαρο ατυχημα και εισαι ανασφαλιστος και χρειαστει να ξοδεψεις αρκετα χρηματα σε νοσοκομεια και εξετασεις, νομιζω πως τοτε εγω θα σου εχω παρουσιασει ενα σοβαρο αντεπιχειρημα. ευχομαι να μη σου συμβει ποτε παντως.
aledjo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 το οτι μπορω αυτο να κανω 7 μερες τη βδομαδα??? και οχι παντα με την ιδια συναδελφο εγω καθοτι δεσμευμενος μπορω να το κανω επισης 7 μερες τη βδομαδα' date=' αλλα με την ιδια παρτενερ. επισης μπορω να βαλω βενζινη 7 φορες, απο 3 ευρω την καθε φορα. μπορω μαλλιστα να την παω σε ενα μπαρακι στο μαρουσι οπου το ποτο κοστιζει 6 ευρω, και σε ενα καλο ψητοπωλειο στον αγιο δημητριο που σκαμε στο φαι με 10 ευρω το ατομο. τα ποσα δεν ειναι τραγικα. και παλι ΔΕΝ μου λες καποιο ουσιωδες επιχειρημα για να προτιμησω τη μαυρη εργασια απο την νομιμη/με ενσημα. αν ομως σου τυχει ενα σοβαρο ατυχημα και εισαι ανασφαλιστος και χρειαστει να ξοδεψεις αρκετα χρηματα σε νοσοκομεια και εξετασεις, νομιζω πως τοτε εγω θα σου εχω παρουσιασει ενα σοβαρο αντεπιχειρημα. ευχομαι να μη σου συμβει ποτε παντως.[/quote'] επειδη εκανα παλιοτερα "σοβαρη" πρωινη δουλεια G700, εγω τοτε δεν εβγαινα οικονομικα για 7 μερες τη βδομαδα, 1-2 το πολυ και αυτο με τη ψυχη στο στομα. πως τα καταφερνεις εσυ δε μπορω να καταλαβω. οσο για την ασφαλεια κτλ, μη ξεχνας οτι υπαρχουν και αλλα εξοδα οπως πχ το αυτοκινητο. το αυτοκινητο δεν εχει ΙΚΑ. κατι σου παθενει, χαλασει, θελει φτιαξιμο, λεφτα..... αλλα εξοδα. δε ξερεις αν αυριο θα εχεις αυτοκινητο. το σπιτι, κατι σου χαλαει, η βρυση, το καλοριφερ και πολλα αλλα. γυαλια, φορας γυαλια μυωπιας, τα πατας καταλαθος και σπανε. θες καινουργια. το κινητο, χαλαει, το χανεις, στο κλεβουν. ολα αυτα θελουν λεφτα! ολοι αυτοι οι εξυπνακιδες που λενε οτι τα καταφερνουν με 700 ευρω, δεν υπολογιζουν τετοια εξοδα. λενε 10 ευρω το φαι + 1ευρω το νερο που θα χαλασω σημερα + 1 ευρω το ρευμα + 3 ευρω τη βενζινα κτλ. ισον ενα τελικο ποσο. και αφου βγαλαμε σημερα με το μεροκαματο αυτο το τελικο ποσο τοτε ειμαστε οκ! αλλα οταν βγαινουν και τα αλλα εξοδα που αναφερω... τρεχουν ολοι και περνουν πιστωτικες καρτες. γιατι λοιπον αφου φτανουν τα λεφτα πανε και περνουν πιστωτικες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.