Προς το περιεχόμενο

βασικός μισθός

marina1ups

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα τι καλο αφεντικο που εχω... κοιτα να δεις που θα με κανει στυλακι μεχρι το καλοκαιρι....B)

με τα λεφτα που θα παιρνω αερα κοπανιστο θα τρωω κ καμια φρυγανιτσα γιορτες κ αργιες...:fear:

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μα τι καλο αφεντικο που εχω... κοιτα να δεις που θα με κανει στυλακι μεχρι το καλοκαιρι....B)

με τα λεφτα που θα παιρνω αερα κοπανιστο θα τρωω κ καμια φρυγανιτσα γιορτες κ αργιες...:fear:

Καλως ήρθες στην ελληνική εργασιακή πραγματικότητα αν είναι η πρώτη σου δουλειά :-) Για το μισθό σου χωρίς να ξέρουμε τι σύμβαση έχεις υπογράψει,σε ποιά ειδικότητα και για πόσες μέρες και ώρες δε μπορούμε να σου πούμε. Από τα μεικτά πάντως που σου λένε υπολόγισε χοντρικά ένα 16 % που είναι οι εισφορές σου για το ΙΚΑ . νομίζω ότι θα έχεις και κάποιες εισφορές για κάποιο επικουρικό που έχουν οι εμπορουπάλληλοι, αυτό το λέω με επιφύλαξη δε το γνωρίζω σίγουρα.

Λογικά υπάγεσαι στις συμβάσεις εμπορίου http://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=downloadFile&myid=3746

Σχετικά με το επίδομα ΑΕΙ δεν είναι καθόλου αμελητέο ποσό, πριν σε προσλάβουν τους είχες δηλώσει ότι έχεις πτυχίο ΑΕΙ; Σίγουρα για να πάρεις το επίδομα πρέπει να τους καταθέσεις αντίγραφο πτυχίου πρώτα, δεν το παίρνεις απλά επειδή λες ότι έχεις πτυχίο ΑΕΙ. Θεωρητικά δηλαδή σύμφωνα με το νόμο μπορείς να το πάρεις το επίδομα, πρακτικά αν το δίνουν δε ξέρω, είναι και δύσκολα τα πράγματα με τις δουλειές αυτήν την εποχή. Κατάθεσε το πτυχίο σου, κράτα τις αποδείξεις μισθοδοσίας σου ως αποδεικτικό στοιχείο, κανονικά πρέπει να έχεις κρατήσει και ένα αντίγραφο της σύμβασης σου. Για το τι ειδικότητα έχεις μπορείς να το δεις και στο βιβλίο νεοπροσλαμβανομένων που τηρούνε αναγκαστικά τα καταστήματα.

Έχεις υπογράψει σύμβαση εργασίας και έχεις υπογράψει στο βιβλίο νεοπροσλαμβανομένων ( το πορτοκαλί βιβλίο ) να υποθέσω ε;

Δημοσ.
βασικος πτυχιουχος ΑΕΙ στην εταιρια μου = 850 εουρος το μηνα...και νομιζω καλα ειναι (δεδομενου οτι δουλευω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 8ωρο και ενω ακουω για παρα πολλους που "δουλευουν" 8ωρο αλλα επι της ουσιας δουλευουν 10+ τη μερα)...

αν εισαι ευχαριστημενος με 850 ευρω πτυχιουχος ΑΕΙ, τοτε εγω πρεπει να κανω κωλοτουμπες!

Δημοσ.

δεν ειπα οτι γενικα ειμαι ευχαριστημενος. ειπα οτι απλα ειμαι ευχαριστημενος απο το ωραριο. γιατι ξερω και φιλους με μεταπτυχιακο που δουλευουν 10-11 ωρες την ημερα +σαββατοκυριακα και περνουν 100-150 ευρω παραπανω.

απο αυτη και ΜΟΝΟ την αποψη ειμαι ικανοποιημενος. τα λεφτα σαφως και ειναι λιγα...

Δημοσ.

Ανειδίκευτος : 680€

ΤΕΙ: 760€

ΑΕΙ: 840€

Καθαρά εννοείται, χωρίς προϋπηρεσία. Απλά βεβαιώσου ότι θα σου αναγνωρίσουν το πτυχίο! Σε προηγούμενη δουλειά, μου είπανε βασικό, αλλά δεν εννούσαν τον δικό μου (ΤΕΙ + προϋπηρεσία) αλλα του ανειδίκευτου και μόνο!

Δημοσ.

;) το βασικο ειναι 680 αλλα ν αζητησεις να σε ασφαλισει γιτι τα ενσημα ειναι σημαντικα! καλη αρχη!

παιδες help!!

επιτελους βρηκα δουλεια κ επειδη το αφεντικο με εχει μπερδεψει λιγο, λεγοντας μου οτι θα παιρνω βασικο μισθο, αλλα μη διευκρινιζοντας ποσο παει το μαλλι η ωρα, θελω να μου πειτε ποιος ειναι ο βασικος μισθος για υπαλληλο καταστηματος, πτυχιουχο αει, με 2 γλωσσες (ξενες εεε, οχι δικες μου... lol)

Δημοσ.
δεν ειπα οτι γενικα ειμαι ευχαριστημενος. ειπα οτι απλα ειμαι ευχαριστημενος απο το ωραριο. γιατι ξερω και φιλους με μεταπτυχιακο που δουλευουν 10-11 ωρες την ημερα +σαββατοκυριακα και περνουν 100-150 ευρω παραπανω.

απο αυτη και ΜΟΝΟ την αποψη ειμαι ικανοποιημενος. τα λεφτα σαφως και ειναι λιγα...

εκει θελω να καταληξω.

οτι με οσες ωρες και να δουλευει καποιος, τα λεφτα που πρεπει κανεις δε τα περνει.... αλλα ολοι ΛΕΝΕ (για τα ματια του κοσμου) οτι ειναι ευχαριστημενοι!

ωρε ξυλο που θελουν μερικοι....

εντομεταξυ εμενα με "βριζουν" για τη δουλεια που κανω (δεν εχει μελλον, σκατα δουλεια, χωρις αξιοπρεπεια, τι θα πει ο κοσμος κτλ κτλ) αλλα βγαζω σχεδον τα διπλασια απο αυτους!

ασχετα αν κλαιγονται οτι δεν εχουν λεφτα, δε βγαινουν κτλ.

τι σημαινει αξιοπρεπεια τελικα?

Δημοσ.

σε πληροφορω παντως οτι απο τον κυκλο μου (φιλοι/συγγενεις) πολυ λιγοι λενε οτι ειναι ευχαριστημενοι. και εγω που το λεω, το λεω μονο για το ωραριο και συνυπολογιζοντας τα 12ωρα που χτυπανε αρκετοι γνωστοι μου με σχεδον παρομοιες αποδοχες..

Δημοσ.

@Aledjo να φανταστώ τα διπλάσια που λες, σου πληρώνουν και Ασφάλεια και Ένσημα ή απλά δεν σε νοιάζει η σύνταξη σου ή στα 50 σου να δουλεύεις dj

Δημοσ.
Ανειδίκευτος : 680€

ΤΕΙ: 760€

ΑΕΙ: 840€

Καθαρά εννοείται, χωρίς προϋπηρεσία. Απλά βεβαιώσου ότι θα σου αναγνωρίσουν το πτυχίο! Σε προηγούμενη δουλειά, μου είπανε βασικό, αλλά δεν εννούσαν τον δικό μου (ΤΕΙ + προϋπηρεσία) αλλα του ανειδίκευτου και μόνο!

για πες και για ΑΕΙ+μεταπτυχιακο γιατι νοιωθω λιγο μαλ@κας τωρα..

Δημοσ.
@Aledjo να φανταστώ τα διπλάσια που λες, σου πληρώνουν και Ασφάλεια και Ένσημα ή απλά δεν σε νοιάζει η σύνταξη σου ή στα 50 σου να δουλεύεις dj

Πραγματικα το πιστευεις οτι εμεις θα παρουμε συνταξη ποτε?

Δημοσ.

Kαλά αν αρρωστήσεις και πας για εγχείρηση πες τους ειμαι dj, πληρώνομαι μαύρα. Και για να μην ξεχνάμε οτι σε ενα φορουμ οτι δηλώσω είμαι έτσι. Εγω παίρνω τριπλά και δουλεύω 1 ωρα το μήνα.

ikaruga24 δηλαδή σύνταξη δε σε νοιάζει εκτός απο ασφάλιση? Αν θα πάρεις ή οχι δε το ξέρεις αλλα αυτο δε σημαίνει οτι δε θα τη πληρώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...