Ather Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Όταν σταματά, μπορείς να βάλεις λίγο παραπάνω ώστε να βγαίνει ακριβώς (βεβαιωμένο)
Typhoon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Στην Ελλάδα δεν έχω βάλει ποτέ βενζίνη μόνος, πάντως στο εξωτερικό οι αντλίες σταματάνε ακριβώς στο ποσό και δεν βάζουν παραπάνω ούτε σεντ. Όπως και να έχει ισχύει ότι ειπά, σε άλλους κερδίζεις 1-2 σεντ σε άλλους χάνεις.
pournaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Στην Ελλάδα δεν έχω βάλει ποτέ βενζίνη μόνος, πάντως στο εξωτερικό οι αντλίες σταματάνε ακριβώς στο ποσό και δεν βάζουν παραπάνω ούτε σεντ. Όπως και να έχει ισχύει ότι ειπά, σε άλλους κερδίζεις 1-2 σεντ σε άλλους χάνεις. Ποτε δεν προκειται να βαλεις ενα σεντ λιγοτερο. Οι δυο περιπτωσεις που θα βαλεις βενζινη ειναι ειτε με το προκαθορισενο ποσο (οπως λες κι εσυ) οπου η αντλια σταματα μονη της, ειτε αν σου πει ο αλλος "γεμισε το" οπου εκει θα βαλεις αναγκαστικα ειτε ενα καποιο στρογγυλεμενο ποσο (πχ 47-48 ευρω κλπ), ειτε το στρογγυλεμενο ποσο συν 0,01 (πχ 47,01) Το να βαλεις 46,99 δεν γινεται. Βεβαια τωρα που κολαει η κουβεντα για τη βενζινη στον panos20033 που ρωταει για μισθο υπαλληλου γραφειου με πτυχιο ΑΕΙ... ειναι αλλο θεμα
Typhoon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ποτε δεν προκειται να βαλεις ενα σεντ λιγοτερο. Οι δυο περιπτωσεις που θα βαλεις βενζινη ειναι ειτε με το προκαθορισενο ποσο (οπως λες κι εσυ) οπου η αντλια σταματα μονη της, ειτε αν σου πει ο αλλος "γεμισε το" οπου εκει θα βαλεις αναγκαστικα ειτε ενα καποιο στρογγυλεμενο ποσο (πχ 47-48 ευρω κλπ), ειτε το στρογγυλεμενο ποσο συν 0,01 (πχ 47,01)Το να βαλεις 46,99 δεν γινεται. Βεβαια τωρα που κολαει η κουβεντα για τη βενζινη στον panos20033 που ρωταει για μισθο υπαλληλου γραφειου με πτυχιο ΑΕΙ... ειναι αλλο θεμα Δεν κολλάει όντως... Εντάξει φαντάζομαι ότι αν όμως ο υπάλληλος σου βάλει 46,99 θα του δώσεις 47 και δεν θα ζητήσεις το σεντ. ΥΓ: Όπως καταλαβαίνετε εγώ πάντα βάζω βενζίνη σε 20ευρά
pournaras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δεν κολλάει όντως... Εντάξει φαντάζομαι ότι αν όμως ο υπάλληλος σου βάλει 46,99 θα του δώσεις 47 και δεν θα ζητήσεις το σεντ. ΥΓ: Όπως καταλαβαίνετε εγώ πάντα βάζω βενζίνη σε 20ευρά Απλα επειδη η βενχινη ειναι υγρο (και δεν ειναι βρε παιδι μου τυρι να μην μπορεις να κοψεις 5 γραμμαρια για να συμππληρωσεις), ξερεις (και ξερει και ο υπαλληλος) εκ των προτερων οτι μπορει να "τσιμπησει" τη μανικα, και να παει ακομη και ενα η δυο λεπτα μπροστα. Anyway. Αυτο με το 20αρικο μου θυμησες το παλιο ανεκδοτο -Ας τα Κωστα αυξηθηκε η βενζινη. -Τι με νοιαζει εμενα, εγω 20 ευρω εβαζα 20 ευρω θα βαζω, σιγα κι αμα αυξηθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.