Προς το περιεχόμενο

βασικός μισθός

marina1ups

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια ειμαι χαρουμενος!

δε θα το πιστεψετε.....

βρηκα μονιμη σοβαρη δουλεια! (μεσο γνωστου αλλα δεν εχει σημασια)

ενας φιλος ενος γνωστου μου εψαχνε ατομο για να καθεται στο μαγαζι οσο αυτος λειπει

και αν ερθει πελατης να τον ειδοποιησει!

το ωραριο μου θα ειναι 00:00 - 08:00, βραδυνο το ωραριο αλλα ετσι κι'αλλος σπιτι μου

δε κοιμαμαι νωρις, οποτε θα παρω το λαπτοπ μου και θα σερφαρω ολο το βραδυ μεχρι το πρωι.

μισθος 680 + ικα! 5 μερες την εβδομαδα...

γουσταρω! δε θα κανω απολυτος τιποτα και αμα ερθει κανενας πελατης εγω απλος θα περνω τηλεφωνο το αφεντικο να το ξυπνησω!

γραφειο κηδειων "ο Κωστας"!

Ωχ...

Παρακαλουνται οι κυριοι mods να βαλουν χρονικο οριο 8 ωρων αναμεσα στην εγγραφη μηνυματων :-D

Δημοσ.
Και τουλάχιστον δεν θα τη μπέφτει στις πελάτισσες. Λογικά.

Συγχαρητήρια ρε!

μαλλον δε καταλαβες τι εγραψα.

ειπα οτι θα δουλευω 5 μερες, οι υπολοιπες 2????:devil:

το DJλικι δε το αφηνω...

---------- Προσθήκη στις 15:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:07 ----------

μπράβο αλέτζο, ξεκίνα κανά ΜΜΟ να περνά η ώρα γρήγορα

θα παρουν φωτια τα chat-rooms!

Δημοσ.

Δηλαδή θα κοιμάσαι τις ώρες που οι άλλοι είναι ξύπνιοι , θα δουλεύεις τα Σαβ-κα ως DJ , δε θα έχεις κανένα ρεπό. Η' θα δουλεύεις ( έστω και να κάθεσαι ουσιαστικά, θα πρέπει να είσαι εκεί) ή θα κοιμάσαι . Και στη βραδινή 8ωρη θα παίρνεις μόνο 680 ενώ θα έπρεπε να πληρώνεσαι και τις προσαυξήσεις λόγω βραδινών.

Δημοσ.
Δηλαδή θα κοιμάσαι τις ώρες που οι άλλοι είναι ξύπνιο

θα κοιμαμαι τις ωρες που οι αλλοι δουλευουν

θα δουλεύεις τα Σαβ-κα ως DJ , δε θα έχεις κανένα ρεπό.

ηδη το τελευταιο εξαμηνο δουλευω εντατικα 7 μερες τη βδομαδα DJ και εχω κανει μετριμενα στα δακτυλα ρεπο.

' θα δουλεύεις ( έστω και να κάθεσαι ουσιαστικά, θα πρέπει να είσαι εκεί) ή θα κοιμάσαι . Και στη βραδινή 8ωρη θα παίρνεις μόνο 680 ενώ θα έπρεπε να πληρώνεσαι και τις προσαυξήσεις λόγω βραδινών.

και σε αλλες δουλειες που εκανα οπου εκει ΔΕ καθομουν (ετρεχα σαν το βεγγο), και οχι μονο 8ωρο αλλα 10-12 ωρες, παλι τα ιδια λεφτα επερνα.

οποτε δε τιθεται θεμα συγκρισης.

εγω παντος το βλεπω απο την αλλη πλευρα η οποια ειναι πολυ πιο συμφερουσα απο οικονομικης και κοινωνικης αποψης.

θα ειμαι 5 μερες εκει και 2 μερες DJ. αρα εχουμε τα λεφτα απο τη δουλεια + DJ = ενα πολυ καλο μισθο χωρις πτυχια ξενες γλωσσες κτλ κτλ

απο την αλλη υπαρχει και η κοινωνικη αποψη δηλαδη ο τροπος ζωης.

00:00-08:00 στη δουλεια, 09:00-16:00 υπνος, 16:00-00:00 ελευθερος χρονος δηλαδη 8 ωρες!

αυτες τις ωρες μπορω να πηγενω βολτες, καφεδες και οτιδηποτε αλλο εκτος απο σερφ στο ιντερνετ, δουλειες στο λαπτοπ (εχω να δω τοσες ταινιες) γιατι θα το εχω κανει το βραδυ.

απο την αλλη υπαρχει και μια αλλη περιπτωση που ακουσα αλλα δεν ειναι σιγουρο.

στο μαγαζι χρειαζονται πολλες φορες ατομα για τη τελετη "κορακια" και ετσι αν τυχει κατι τετοιο και γω μπορω να το κανω θα εχω κατι extra.

επισης σκεφτομαι και κατι που μου ελεγε ενας φιλος μου που ασχολητε με web designer και μου ελεγε συνεχεια να τον βοηθαω στη δουλεια για τα απλα πραγματα.

αλλα εγω δε το εκανα γιατι δεν ειχα χρονο...

ετσι λεω εκει που θα καθομαι στη δουλεια με το λαπτοπ να κανω κατι ετσι για κατι extra.

ετσι εχουμε και λεμε δουλεια + DJ + κορακι + web desinger

680 + 400 + x + x => 1100! :X

φανταζομαι τωρα μερα πεμπτη, το βραδυ στη δουλεια, παω σπιτι κοιμαμαι, ξαναπαω στη δουλεια λογο απουσιας καποιου κορακι πηγενοντας στη κηδεια, μετα το βραδυ στο μπαρ να χορευω με τα πιπινια.... :lol: πλακα δεν εχει?

νταξει θα κανω και κανενα ρεπο απο DJ... αλλα οπως και να'χει παλι πρεπει να ψαχνω για αντικαταστατη DJ για τις υπολοιπες μερες.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
δεν ειπα οτι γενικα ειμαι ευχαριστημενος. ειπα οτι απλα ειμαι ευχαριστημενος απο το ωραριο. γιατι ξερω και φιλους με μεταπτυχιακο που δουλευουν 10-11 ωρες την ημερα +σαββατοκυριακα και περνουν 100-150 ευρω παραπανω.

απο αυτη και ΜΟΝΟ την αποψη ειμαι ικανοποιημενος. τα λεφτα σαφως και ειναι λιγα...

Τι να πούμε και εμείς τα σκλαβάκια της $hell που δουλεύουμε απλήρωτες 2πλο βάρδιες (16+++ ώρες), σά/κύριακα, αργίες, 10 ώρα plus, χωρίς αναγνώριση πτυχίων και όλα αυτά με το αζημίωτο (δηλαδή σε όλες τις περιπτώσεις με το βασικό μείον...)! Ένα 20άρικο να μας φύγει δουλεύουμε δωρεάν τη μέρα :cry::cry: Ακόμα και μια σταγόνα βενζίνης 0.01ευρώ μείον στο τέλος από την τσέπη μας τα δίνουμε (δε μιλάμε βέβαια για 0.01ευρώ το μήνα αλλά 300 αυτοκίνητα x 0.01 τη μέρα για ένα μήνα =90ευρώ, αλλά και όχι αποκλειστικά για 0.01 αλλά και βάλε γιατί πιστόλι είναι αυτό μπορεί να σου ξεφύγει λίγο...):cry::cry::cry:

Βλέπω και για άλλους αντλιάδες συναδέλφους ότι το έλλειμά τους φτάνει και τα 400 ευρώ/μήνα. Ουσιαστικά για τι δουλεύουν; Για 300 ευρώ?

Συγχωρέστε με συμφορουμίτες που αναφέρω όνομα εταιρίας (και ο θεός βοηθός να μη με καταλάβουν και με απολύσουν) αλλά λέω το παράπονο επί της ευκαιρίας για να δείτε ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερες δουλειές που συμβαίνουν ότι προανέφερα.

Thanks

Δημοσ.
Ένα 20άρικο να μας φύγει δουλεύουμε δωρεάν τη μέρα :cry::cry: Ακόμα και μια σταγόνα βενζίνης 0.01ευρώ μείον στο τέλος από την τσέπη μας τα δίνουμε (δε μιλάμε βέβαια για 0.01ευρώ το μήνα αλλά 300 αυτοκίνητα x 0.01 τη μέρα για ένα μήνα =90ευρώ, αλλά και όχι αποκλειστικά για 0.01 αλλά και βάλε γιατί πιστόλι είναι αυτό μπορεί να σου ξεφύγει λίγο...

digimyth, το υπογράφεις αυτό στη σύμβασή σου;

Δημοσ.
digimyth, το υπογράφεις αυτό στη σύμβασή σου;

Ποιο? Tο να τα δινω απο την τσεπη μου? αν λες αυτο δε νομιζω στα χαρτια της προσληψης να ελεγε τιποτα τετοιο... θυμαμαι οτι συμπληρωσα τα βασικα. τα στοιχεια μου δηλαδη κ τα υπολοιπα τα κανανε αυτοι...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ποιος είναι ο βασικός μισθός με τα σημερινά δεδομένα ενός υπάλληλου γραφείου (μικτά);;;

Με πτυχίο ΑΕΙ έχουμε άνοδο του μισθού και πόσο;;;

Η σύμβαση γράφει υπάλληλος γραφείου και έχει κωδικό 419000

Δημοσ.

Εγώ πάντως, άνθρωπο που δεν είναι πρόθυμος να διαβάσει 20 σελίδες για να μάθει πόσα χρήματα δικαιούται, ούτε με τυρόπιτα δεν τον πλήρωνα.

Δημοσ.
Εγώ πάντως, άνθρωπο που δεν είναι πρόθυμος να διαβάσει 20 σελίδες για να μάθει πόσα χρήματα δικαιούται, ούτε με τυρόπιτα δεν τον πλήρωνα.

+1. Συν ότι:

1) Αντλία βενζίνης χειρίζεσαι, όταν ο μηχανικοί δουλεύουν για 800 ευρώ, πόσα θες να παίρνεις;

2) Οι αντλίες είναι έτσι και αλλιώς προγραμματιζόμενες και σταματάνε αυτόματα στο σωστό ποσό, οπότε πως ακριβές σου φεύγει;

Να πω ότι δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις τυχαίο ποσό στην αντλία (πχ 23,5 ευρώ), αλλά σίγουρα βάζεις τα στάνταρ (10, 20, κλπ) και δεν μπορώ να φανταστώ πόσοι πελάτες βάζουν 23,5 ευρώ βενζίνη. Και επειδή είμαστε στην Ελλάδα, πιστεύω ότι για όσους βάζεις 0,01 ευρώ παραπάνω, υπάρχουν άλλοι τόσοι που τους βάζεις 0,01 ευρώ παρακάτω και δεν στο ζητάνε. Οπότε μην κλαιγόμαστε χωρίς λόγο.

Δημοσ.

2) Οι αντλίες είναι έτσι και αλλιώς προγραμματιζόμενες και σταματάνε αυτόματα στο σωστό ποσό, οπότε πως ακριβές σου φεύγει;

Δεν είναι και πολύ δύσκολο, αν σκεφτείς οτι υπάρχουν και άλλοι που απλά λένε "γέμισέ το" οπότε σε αυτή την περιπτωση η αντλία ενδέχεται να μην μπορεί να βγάλει στρογγυλό ποσό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...