Προς το περιεχόμενο

βασικός μισθός

marina1ups

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικα στο τελος καθε μηνα δε σας δινουν χαρτι που γραφει αναλυτικα τι λεφτα παιρνετε; Γιατι εγω το παιρνω και βλεπω αναλυτικα ποσο ειναι ο βασικος, τι λεφτα και μπονους παιρνω και ποσες κρατησεις εχω καθως και τι αφορουν αυτες. Μεικτα λεφτα παιρνω 2000 ευρω πανω-κατω. Καθαρα εξαρταται αλλα κοντα στα 1150. Καλα ειναι για 1 χρονο δουλειας.

Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά :lol: Εδώ πάτε http://www.taxheaven.gr/labordoc για να δείτε την κλαδική σας σύμβαση και τι παίρνετε εάν δεν είστε με με τη γενική συλλογική , τα ποσά είναι μικτά.

Ό,τι απορίες έχετε πάτε εδώ http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php Επίσης μπορείτε να μάθετε από την επιθεώρηση εργασίας πόσα πρέπει να παίρνετε :-)

Υ.Γ. Όχι δε ξαναβάζω το link για τη γενική συλλογική,το έχω ποστάρει άπειρες φορές...

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφετε παιδιά..

Να εκφράσω και 'γω μια απορία??

Γνωρίζει κανείς πόσο μας κάνει :βασικός μισθός + επίδομα τηλεφώνου=???

ευχαριστώ

Δημοσ.

Δουλευα σε μια βρωμοεισπρακτικη εταιρεια και επαιρνα 750 επειδη αναγνωριζαν το πτυχιο μου ΑΕΙ.Συναδελφος που προσληφθηκε μαζι μου επαιρνε 640,επειδη δεν ειχε πτυχιο.Και τι εκανα?Επαιρνα τηλεφωνα...

Δημοσ.

Ειμαι πρακτικη σε ενα Δημαρχειο στην Τεχνική Υπηρεσία

και μολις πληρώθηκα...465 ευρω δουλευω 3,5 μήνες(απο 179/μήνα)

τον τελευταιο μήνα μου τον βάλανε 112 ευρω.

[edit] Κανανε λαθος με 3 καταστασεις (3 βδομαδων) δεν πήγανε ποτε στο γραφείο προσωπικου)Διευθετήθηκε το θέμα.

Δουλεύω 5 ωρες την ημερα μακαρι να δουλευα 8 και ας έπαιρνα 400 κατοσταρικα...:lol:

Μας εκμεταλεύεται το ίδιο το κράτος...

Δημοσ.
Βασικα στο τελος καθε μηνα δε σας δινουν χαρτι που γραφει αναλυτικα τι λεφτα παιρνετε; Γιατι εγω το παιρνω και βλεπω αναλυτικα ποσο ειναι ο βασικος, τι λεφτα και μπονους παιρνω και ποσες κρατησεις εχω καθως και τι αφορουν αυτες. Μεικτα λεφτα παιρνω 2000 ευρω πανω-κατω. Καθαρα εξαρταται αλλα κοντα στα 1150. Καλα ειναι για 1 χρονο δουλειας.

Ειναι πάρα πολύ καλά.Αν συνεχιστεί έτσι η εξέλιξη θα παίρνεις αρκετά περισσότερα στο μέλλον. "Σκέψου θετικά" που λένε.

Δημοσ.
Μας εκμεταλεύεται το ίδιο το κράτος...

ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΤΑΙ. :shock:

Έχω φιλαράκι, πρακτική στο ταχυδρομείο. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με τους κηφήνες του δημαρχείου, όμως με μια εφημερίδα είναι στα χέρια όλη την ώρα. Αθλητική κιόλας. 170 ευρώ το μήνα. Δεν τα λες και λίγα έτσι.

Δημοσ.
ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΤΑΙ. :shock:

Έχω φιλαράκι, πρακτική στο ταχυδρομείο. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με τους κηφήνες του δημαρχείου, όμως με μια εφημερίδα είναι στα χέρια όλη την ώρα. Αθλητική κιόλας. 170 ευρώ το μήνα. Δεν τα λες και λίγα έτσι.

Καθομαι και στο insomnia και γραφω εν ώρα δουλειας αλλα και ξεσκιζομαι καποιες φορες να βγαλω το φιδι απο την τρυπα με καποιους δεινόσαυρους εδω που δεν ξέρουν καλα απο Υπολογιστές.Επισης με τις μελέτες που κάνω εξοικονομώ χρήματα για τον Δήμο(αμα δεις σπαταλες και π@π@ριες που χω δει...),εχω μια μελετη για σχολεια,γυμναστηρια,ΚΑΠΗ,πνευματικα κεντρα του Δημου.Μην νομίζεις οτι κάθομαι παντα.

Παντως θα πρεπε 300 ευρω οπωσδήποτε να παιρναμε

Μην τρελαθουμε κιόλας....

Δημοσ.

Άραξε, πρακτική κάνεις, είναι μηνάκια προϋπηρεσίας, μη τα υποτιμάς. Στη τελική βρες μια κανονική δουλειά και παίρνε 700. Δε βλέπεις εμάς; ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ. Πάω να ξεράσω τώρα.

Δημοσ.

Όταν επιλέγεις να κάνεις την πρακτική σου στο δημόσιο ξέρεις ότι τα λεφτά είναι ελάχιστα αλλά είσαι γενικά αραχτός και φυσικά δε δουλεύεις 8ωρο. Από τους συμφοιτητές μου που κάνανε πρακτική στο δημόσιο οι περισσότεροι ή είχανε αρκετές υποχρεώσεις στο ΤΕΙ οπότε διαλέγανε το χαλαρό δημόσιο για να ασχοληθούν με πτυχιακή και εναπομείνοντα μαθήματα ή γενικά δε τους νοιάζανε τα λεφτά απλά θέλανε να κάνουν την πρακτική τους όσο πιο ξεκούραστα γινόταν.

Όσοι δεν είχαμε γονική επιχορήγηση φυσικά διαλέγαμε τον ιδιωτικό τομέα. Εμείς δεν είχαμε internet ( είχαμε ξεκλείδωτο ασύρματο βέβαια και έφερνα netbook :-D ) αλλά ανεξαρτήτως δουλειάς και εμείς τις free press τις διαβάζαμε πάντα ( οι άντρες διαβάζανε και αθλητικές φυσικά και μελετούσαν τι θα παίξουν στο στοίχημα :P). Φυσικά κάναμε και τις απαραίτητες βόλτες μας στα μαγαζιά :-D Τόση δουλειά πια έπεσε στο δημόσιο...

Πάντως η δουλειά που κάνεις τώρα εκεί θα είναι μεγάλο συν για το βιογραφικό σου αφού κάνεις μελέτες. Στην θέση σου δε θα γκρίνιαζα καθόλου. Τα λεφτά για την πρακτική των ΤΕΙ που ξέρω είναι συγκεκριμένα για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, ξέρεις πριν κάνεις πρακτική πόσα θα πάρεις.

Δημοσ.

Γνωριζετε τι αφαιρεσεις υπρχουν στον μισθο απο Ικα,εφορια κλπ σε μισθο πωλητη; Παντως ο μεικτος μισθος ειναι 903€ . Ετσι ειπαν απο την επιθεωρηση εργασιας.

Δημοσ.

O μικτός μισθός του πωλητή είναι 903,67€

(Ανύπαντρος, χωρίς παιδιά, χωρίς προϋπηρεσία)

Οι μηνιαίες εισφορές στο ΙΚΑ και στο ΤΕΑΥΕΚ (επικουρικό), είναι το 20%.

Άρα πρέπει να παίρνεις στο χέρι ακριβώς 722,94€

Δημοσ.

Προσέλαβαν την αδερφή μου σε διαφημιστική για γραμματειακή υποστήριξη και της είπαν 650 ευρώ καθαρά!!!

Μήπως την κλέβουν λίγο;

Δημοσ.
Προσέλαβαν την αδερφή μου σε διαφημιστική για γραμματειακή υποστήριξη και της είπαν 650 ευρώ καθαρά!!!

Μήπως την κλέβουν λίγο;

Ναι. Υποθέτοντας ότι την προσέλαβαν σαν υπάλληλο γραφείου και ότι δεν της αναγνώρισαν πτυχία ΑΕΙ, ΤΕΙ, ξένες γλώσσες κτλ...

Θα έπρεπε να παίρνει στο χέρι 714,15€

Δημοσ.

Αυτο συμβαινει παντου. Και στη δικη μου δουλεια το ιδιο συμβαινει, και στης αδερφης μου το γραφειο το ιδιο της δινει ο αφεντικος. Σπανια θα βρεις καποιον που να πληρωνει ακριβως οσα πρεπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...