Προς το περιεχόμενο

βασικός μισθός

marina1ups

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες help!!

επιτελους βρηκα δουλεια κ επειδη το αφεντικο με εχει μπερδεψει λιγο, λεγοντας μου οτι θα παιρνω βασικο μισθο, αλλα μη διευκρινιζοντας ποσο παει το μαλλι η ωρα, θελω να μου πειτε ποιος ειναι ο βασικος μισθος για υπαλληλο καταστηματος, πτυχιουχο αει, με 2 γλωσσες (ξενες εεε, οχι δικες μου... lol)

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδες help!!

επιτελους βρηκα δουλεια κ επειδη το αφεντικο με εχει μπερδεψει λιγο, λεγοντας μου οτι θα παιρνω βασικο μισθο, αλλα μη διευκρινιζοντας ποσο παει το μαλλι η ωρα, θελω να μου πειτε ποιος ειναι ο βασικος μισθος για υπαλληλο καταστηματος, πτυχιουχο αει, με 2 γλωσσες (ξενες εεε, οχι δικες μου... lol)

Υπολόγιζε περίπου 7 κατοστάρικα. Για υπάλληλος καταστήματος δεν νομίζω ότι παίζει και πολύ ρόλο ότι είσαι από ΑΕΙ και με γλώσσες. Καλωσήρθες στην ελληνική εργασιακή πραγματικότητα.

Δημοσ.

βασικα κ εγω κανα 700αρι υπολογιζα, αλλα μου ειπε ενας οτι παιρνει βασικο στο γερμανο 640 :fear: ....

θα τα σκισω τα πτυχια μου δηλαδη...

Δημοσ.

640€??????????:confused::confused: Έλεος

Πάντως τα πτυχία, ξένες γλώσσες κτλ δεν παίζουν κανένα ρόλο για τέτοιες δουλειές. Είναι στην ευχέρεια του εργοδότη αν θέλει να στα αναγνωρίσει!

Δημοσ.

καταλαβα... θα αρχισω λοιπον να του τραγουδαω tsopana rave απο αυριο... :fear:

Δωσ' μου μια αιτία

δωσ' μου μια αμαρτία

δωσ' μου κάτι γαμώ την κοινωνία

Δωσ' μου δυο κατοστάρικα

δωσ' μου δυο πεντακοσάρικα

δωσ' μου απ' αυτά τα καινούρια τα διακοσάρικα....

Δημοσ.
πάντως στην χειρότερη 735€! !

αναποδα το ειπες

735 στη ΚΑΛΥΤΕΡΗ...

μεχρι ο βασικος μισθος να παει στα 1500ευρω, εγω θα ζω σαν τυχοδιώκτης (πιο πολλα βγαζω ετσι)

Δημοσ.

κάτι άκουσα οτι η ευρωπαϊκή ένωση θέλει να πάει στα 800 ευρώ ο βασικός μισθός στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω τι και πότε... άντε να δούμε...

Δημοσ.

Μόλις πάει στα 800 θα αυξήσουν τους φόρους οπότε θα παίρνεις ουσιαστικά λιγότερα αλλα θα πουλάς ποζεριά οτι πήρες αύξηση....και νάτος ο ελληνάρας πάλι χαρούμενος.

Δημοσ.
Μόλις πάει στα 800 θα αυξήσουν τους φόρους οπότε θα παίρνεις ουσιαστικά λιγότερα αλλα θα πουλάς ποζεριά οτι πήρες αύξηση....και νάτος ο ελληνάρας πάλι χαρούμενος.

:-D:shock::cry:

Δημοσ.

να τον ρωτήσεις τι είδους σύμβαση έχεις πωλητής, ταμίας κλπ (για να ξέρεις αν πληρώνεσαι για αυτό που κάνεις και όχι για κάτι άλλο) και μετά απευθύνεσαι στην επιθεώρηση εργασίας (μη δώσεις στοιχεία εργοδότη ή δικά σου καλού κακού )για να σου λυθούν οι απορίες έτσι για να ξέρεις απλά.

Πάντα όμως δεδομένης της μεγάλης ανεργίας αν απαιτήσεις τα νόμιμα σε περίπτωση που σε κλέβει απολύεσαι.

Να μαζεύεις τις αποδείξεις πληρωμής σου.

Δημοσ.

βασικος πτυχιουχος ΑΕΙ στην εταιρια μου = 850 εουρος το μηνα...και νομιζω καλα ειναι (δεδομενου οτι δουλευω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 8ωρο και ενω ακουω για παρα πολλους που "δουλευουν" 8ωρο αλλα επι της ουσιας δουλευουν 10+ τη μερα)...

Δημοσ.
βασικος πτυχιουχος ΑΕΙ στην εταιρια μου = 850 εουρος το μηνα...και νομιζω καλα ειναι (δεδομενου οτι δουλευω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 8ωρο και ενω ακουω για παρα πολλους που "δουλευουν" 8ωρο αλλα επι της ουσιας δουλευουν 10+ τη μερα)...

μιλάμε συγκεκριμένα για πωλήτρια, που υποθέτω ότι δεν είσαι. Σε εταιρίες συνήθως είναι κάτι παραπάνω γιατί σε παίρνουν και με άλλες απαιτήσεις με βάση το πτυχίο σου.

Δημοσ.

ναι δεν ειμαι πωλητης. μηχανικος δικτυων ουσιαστικα. αλλα και παλι, οχι οτι τα 850 μου φαινονται ΟΚ... απλα το λεω σε συγκριση με το ποσες ωρες δουλευουν αλλοι γνωστοι μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...